Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31728 Ilmoita asiaton viesti
bnäätä
Member

Flaskan volli päässyt uuteen numeroon.

Mutta edellisestä lainausta jälleen Delikalta:

"En väitä etteivätkö naiset ansaitsisi tasa-arvoa, mutta siinä, kuten monessa muussakin asiassa, voi lyödä yli ja tekstissäni ihmettelinkin miksi nämä julkeasti käyttäytyvät pissikset -kategoriaan kuuluvat ihmiset poimivat sieltä mahdollisuuksien merestä ne huonot asiat, päihteet ja röyhkeän asenteen. Tasa-arvolla voisi tehdä niin paljon muutakin kuin yrittää ottaa miehet kiinni päihde- ja rikostilastoissa."

Monessa muussakin edelleen samaa mieltä. Ja näin naispuolisena välillä oikeasti hävettää, miten paljon hallaa tekee muille kanssasisarille, kun osaa vedellä oikeista naruista, käyttää sitä pientä sievää ulkonäköä tarvittaessa hyödyksi jne.

Tuossa jälkimmäisessä pelissä on huvittavinta ehkä, että ne fiksummat miehet pelaavat samoilla korteilla ja osapuolet tietävät, missä mennään. Silti se koreografia pitää käydä läpi. Samoin lopputuloksin, mitä lähdettiin hakemaan. Joko isosti tai pienesti.

Ikä tekee kuitenkin tehtävänsä ja jossakin vaiheessa vääjäämättä tippuu pois markkinapoolista sillä saralla. Uusia räpsyttimiä tulee tilalle. Siksi sen varaan ei kannatakaan mitään ikinä koskaan rakentaa. Ne viisaammat meistä tajuavat tämän jo silloin nuorena.

"THE ONLY AND ONE GLAMOUR GIRL"

"And u know bullshitters.,,…: I'M WORTH IT!"