Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31761 Ilmoita asiaton viesti
Strippaava Pygmi
Member

Hyvässä Uskossa

Pääsiäinen on uskonnollinen ilotulitus. Jeesus bailaa, Jeesus joutuu rosikseen, tuomitaan ja roikotetaan ristillä mureaksi jne. Lähes yhtä suurta juhlaa oli myös kun hyväntekeväisyys- ja YOtanssija saapui ammattimuusikko-stailistinsa kanssa lähes Tukholman ydinkeskustassa sijaitsevaan majataloonSA. Seimen äärelle kokoontuikin lähes koko pyhimisperhe upeiden geeniensä kera. He eivät juo alkoholia. Ikinä. Kukaan heistä. Eikä huumeitakaan vedetä, jos ei laittomia reseptilääkkeitä lasketa.

Spa-siskoa edusti aluksi terass:lla asuva hevonen, mutta kuultuaan erikois-siskon ostaneen hänelle lahjaksi paperipussin (rahat ei riittäneet SANDin mekkoon) hän karautti paikalle Robotti-Volvolla ja laitton pöydän koreaksi. Jälkiruuaksi oli himouskovaisten Suomesta salakuljettamia Mignon-munia jotka ovat Ruotsissa laittomia. Niitä voi toki tilata netistä, mutta Tullissa on aina riskinsä, kuten diplomi-ekonomi-professoriperheessä tiedetään. Alkoholia ei nautittu, koska syväuskovainen geenimanipulaatio-perhe ei juo vaikka Elämä onkin yhtä Ördäämistä.

Paikalle saapui myös erikoispigmenttien voimalla ruskettunut Marja-mummeli suoraan Karibian Saarilta. Sitten mentiin 15 vuotta vanhalla mersulla kaupungille josta ostettiin musta haalariasu, koska tissien esittely on TÖRKEETÄ ja sitä ei Jumalan salainen agentti tee. Samoin kuin ei juo alkoholiakaan.

Tukholmaan perustettiin hyvässä ja syvässä uskossa tukikohta, josta tehdään keikkoja Suomeen ja asiakkaille tehdään Halloween-tyyppisiä YO-meikauksia MAC:in tuotteilla. Erityismaksusta saa myös Burger King meikin.

Illat kuluivat rattoisasti, ilman alkoholia, kynttilöitä poltettiin, välisiskoa itkettiin ja annettiinpa Pulitzer-journalisti Kupsulle myös haastattelu josta ilmenee, että katsottiin valokuvia (mustavalkoisia, koska ei löytynyt värillisiä polaroideja) Jeesuksesta ja kohokohtana katsottiin kaitafilmi-kameralla kuvattu dokumentti ”Jeesus ratsastaa aasilla Jerusalemiin”. Alkoholia ei edes ajateltu juoda.

Yöllä luettiin ” David Wilkersonin kirjaa: "Herra minuun koskee". Joka on samalla rukous, koska herrat eivät ole koskeneet enää pitkään aikaan. Edes kepillä.

Alakerrassa leikkivät Bella ja Bonzo. Bellalla oli Hawaiji-henkisesti sininen painitrikoo ryöhelöllä.

Myös koirat pidättäytyvät yleensä alkoholista.

Sarcasm is just one of the services I provide.