Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31764 Ilmoita asiaton viesti
näätijä
Member

Millä rahalla tuo Tukholmaan muuttaisi? Ilmeisen huokea residenssi Helsingissä, mistä repisi rahat vuokraan Tukholmassa? Vai omistaako joku kiristettävä ex sielläkin huoneiston? Mamman nurkkiin muuttaa, jos muuttaa. Toivoisin, että muuttaisi, voisi mamman hymy hyytyä ja ääni kellossa dotherista muuttua.

Jassu-parka, mahtaa kylmä hiki virrata selkää pitkin, kun taparikollinen päihdeongelmainen pummisisko on tunkemassa palkkalistoille.

En tiedä, kuinka vanha Jossukan meikkisalkku on, mutta ihan tiedoksi Jossulle, meikit eivät ole käyttökelpoisia montaa vuotta esim. luomivärin käyttöaika on n. vuosi. Menee Ribellaputiikit nurin, kun Jossu-sisko sukii muutaman infektion asiakkaille.

Lisäksi, Jossun "mikä-lie"-koulutus on vanha, trendit ja tuotteet ovat muuttuneet. Palkan pitää varmasti juosta, teki Jossu töitä tai ei. Turha unelmoida, että Lyylille voisi työaikoja laittaa, eipä kerennyt YKP:n suorittamiseenkaan puoleltapäivin.

Kunhan nyt ei Jassu tekisi elämännsä virhettä ja ala yhteistyöhön Jossun kanssa, kaikki tietää miten edellinen sisaryhteistyö päättyi.

"One thing I want to make clear now: Don't fuck with my or u r going to fxxxxxk with God!"

"Julialla oli lahja nähdä yliluonnollisia näkyjä, joista itsekin näin osan."