Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31769 Ilmoita asiaton viesti
delirium tremens ja neljä ällää
Participant

näätijä:

Kunhan nyt ei Jassu tekisi elämännsä virhettä ja ala yhteistyöhön Jossun kanssa, kaikki tietää miten edellinen sisaryhteistyö päättyi.

Ei se Jassukka nyt hullu ole. Tunkio yrittää taas sitä Hidaksen kosketustaan ja muuttaa syrrankin asiat paskaksi. Omat ja hitaamman siskon asiat muutettu jo. Tunkio tietää olevansa pahimman luokan epäonnistuja eikä siedä sitä että pikkusiskon liiketoimet saattavat vaikka onnistuakin. Yksi sisko piti jo repiä alas viinajorpakkoon ja Malmin multiin, koska katkera Tunkio ei kestänyt kaikkea sitä missä Julle oli parempi.

Vesi kielellä odottelen kun Tukholman melkein ydinkeskustan residenssissä räjähtää kun Jasmine ilmoittaa liiveihin maireasti uivalle, lahjoin ja sanoin mielistelevälle Tunkiolle ettei halua tuhota liiketoimintaansa sekaantumalla isosiskoon millään lailla. Siellä Mamma ja Pappakin on pian helisemässä kun saavat toimia erotuomareina. Paksu sisko huutaa peräsuoli pitkällä että pikkusiskolla on kristillinen velvollisuus auttaa itsensä ojaan juonutta ja ryvettänyttä mitään osaamatonta, työtöntä ja rahatonta isosiskoa. Pienempi sisko huutaa peräsuoli vielä pidemmällä että ettei halua kuoliniskua liiketoiminnalleen ison siskon tallustellessa parin viikon suihkuttoman putken jälkeen Tikkurilan telan kanssa boutiqueen asiakkaita meikkaamaan. Mamma ja Pappa itkevät, repivät hiuksiaan ja rukoilevat rauhaa perheeseen. Anelevat että Jasse suostuu että rauha palaa taloon. Vaan Jasse ei ole itsetuhoinen eikä suostu, mistä suivaantuneena Johanna pieksää silmittömällä raivolla kaikki koiria, autokorjaaja-illallisvieraita ja nurkissa rapistelevia hiiriä myöten. Sitten äiti maksaa suosiolla lipun takaisin Helsinkiin ja tiputtelee tilille säännöllisesti viinarahaa että Tunkio pysyisi taas ainakin juhannukseen asti poissa ja ollaan taas alkupisteessä. Tuksu 5-vee ei saa tahtoansa läpi ja kaikki saavat kärsiä itkupotkuraivaristaan. Netissä haukutaan taas kaikki paitsi koirat.

Parastahan olisi että Tunkio jäisi Ruotsiin, elelisi siellä sossun ja mamman rahoilla, lopettaisi päihteet ja perheensä piinaamisen vaan en kyllä jaksa uskoa sekuntiakaan että onnistuisi. On se niin läpimätä ihminen sisältä tuo Tunkio ettei se vaan kykene käyttäytymään ihmisiksi. Kyllä se hetken jaksaa olla mielin kielin ja nuolla perheensä perseitä kun sillä on jotain siitä hyödyttävää, mutta kyllä se sen todellisen karvansa taas pian paljastaa. Ei itseään pääse karkuun vaihtamalla maata.Katsokaa kuvaa tarkemmin!!!!!! Minun kuvani vieressä on musta nyrkki joka uhkaa minua.Olen ollut selibaatissa noin vuoden. Yhden yön panoja ei lasketa.