Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31779 Ilmoita asiaton viesti
Viiden vokaalin laulaja
Participant

Ei olisi ihme jos alavatsassa vähän kivistäisi sp-tauti, kun Tunkki kuitenkin kaikenlaista ohikulkijaa mainostaa "yhden yön" keikkailleensa, ei taida olla Virtanen olla ainoa, vaikka kuinka väittääkin olleensa selibaatissa vuoden ajan…

Eturaivot on ihan paljaana ollut jo ennen tappeluakin, se oma tukka on ohutta ja harvaa, kun on vuosikaudet muovitukkaa pitänyt eikä hoida omaa eikä muovista mitenkään. Ei siinä tarvii muiden nyppästä. Tuokin nyt päässä oleva muovitukka laitettiin jo viime vuoden puolella, alkaa olla heikossa hapessa.

Tunkki ammattimeikkaajana on kyllä niin vitsi kuin vaan voi olla. Senhän pitäisi mennä ajoissa ja selvinpäin johonkin paikalle! Ei onnistu. Eikä viitsi edes puhua sen 15 vuotta sitten suoritetusta meikkauskurssista. Sen meikkipakkikin on varmaan tosi pro-kunnossa, pelkkää pinkkiä ja suttuista vanhentunutta kamaa.

Jassu saa varmaan aikalailla perustella, miksei Esikoisdother pääse töihin Ribellalle palkkaa nauttimaan. Voi olla muuttokaan ei ihan tuosta vaan suju. Siinä on Pappa-Muratilla rankat paikat, jos Dother meinaa muuttaa saman katon alle. Omaa asuntoahan se ei millään pysty pitämään, millä se vuokran maksaisi. Toki se kuvittelee suuren maailman tyyliin bloggaavansa Seiskaan Ulkomaiden Glamourelämää ja lentävänsä keikoille Siwa-Suomeen, mutta käytännössä ei kyllä kannata edes kuvitella mitään muuttoa, ellei asuisi Sollentuunasessa tai sitten Mamma maksaisi jonkun vuokraluukun. Eikä se siellä kauaa viihtyisi, kun sillä ei olisi sitä tuttua juopporemmiä ympärillä, jotka tarjoaa sille. Täällä porukka vitsinä ottaa sen kanssa Instagramiin kuvia ja tarjoaa drinksuja että näkee "showta", mutta jos se menee johonkin ruotsalaiseen lähipubiin lokkeileen, niin ei sitä kukaan tunne ja se lentää ulos nopeammin kuin leppäkeihäs.

Ja mitä tapahtui sille muutolle viime syksynä, kun Mamman kanssa roudattiin tuoleja johonkin uuteen asuntoon? Niin piti muuttaa pois Albertilta.

Ennustan, että Tunkki ei muuta kuin Malmille.