Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31787 Ilmoita asiaton viesti
louhi
Member

Kopainin Kurtti:

Taas nuo paksun jutut, muka 40 tyttöä töissä jne.! Huhheijaa, mitähän mömmöjä taas on vedetty. Tuksun puheet on ihan yläasteikäisen bimbon tasolla, ei minkäänlaista realismia oo jutuissa. Vai muka Jasminalle töihin, pian on täysi sotatila taas päällä ja herhiläinen haukutaan oikein kunnolla!

Kyllähän tuo 40 tyttöä töissä pitää helpostikin paikkansa, kun otetaan tuksuaaninen laskentatapa käyttöön – varmasti käynyt vähintään noin monta daamia kääntymässä "tanssiryhmässä" puolikkaan keikan verran ja toteamassa mikä on homman todellinen nimi…ja lähteneet samantien pakoon hiuslisäkkeet viuhuen 😀 Tuolla samalla laskentatavalla syntyvät ne vuosikausien ulkomailla "asumiset", 15 vuoden showtanssikokemus etc.

Sen verran Tuksullakin maanisen vaiheen hypersumun läpi pilkottaa realismin valo, että ei edes ehdota alkavansa tehdä Ribellan Helsingin liikkeessä yö-meikkauksiaan vaan tyytyy Tukholmaan 😀 No, kiljumiseksihan tuokin pian kääntyy, koska Jasminella on kuitenkin vuosien kokemuksella ihan terve itsesuojeluvaisto ihanan sisarensa suhteen, yhden selvän päivän hillittömästä nuoleskelusta huolimatta.

Tuo yö-meikkaaja on muuten tosi hyvä oivallus ja ilmaus: sopii Tuksun sisäiseen kelloon ja tosiaan aamuyön hämärinä tunteina pikkasen tummempikin "suihkurusketus" kerkiää sopivasti tasaantua ennen aamunkoittoa.

High Seasong jatkukoon!

Fuck u alL the motherfuckes!!!!??!!!!!!!