Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31788 Ilmoita asiaton viesti
eltiempo
Member

delirium tremens ja neljä ällää:

Oliks se muuten niin että niitä kaikenmaailman botoxeja ja huulitäytteitä sai Sääntö-Suomessakin ruiskutella höynähtäneisiin ihmisiin lähestulkoon kuka tahansa kampaaja-kynsihoitaja-kenkäkauppias-kosmetologi joka vaan päättää niin ruveta tekemään? Siis ilman mitään valviran lupia tai valvottua ja asianmukaista koulutusta?

Koska ei siinä mitään vielä jos Tunkio alkaa meikkaamaan mielisairaita asiakkaita, meikit voi kuitenkin aina pestä pois (herppestä tosin ei), mutta ajatelkaas arvoisat ystävät näädät, siinä jää Saw jatko-osineen kuin muutkin kauhuleffat kauas taakse kun kuvittelee Tunkin häälymässä 2.2:ssa se tuttu hullun kiilto silmissä naaman yllä neulan kanssa ja sössöttämässä "Ishot huulet on sheksikhäät."

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Run for your lives!!!!!!!!!!!!!!

Mun muistaakseni suomessa ei piikittämiseen lupia tarvita. Tuksun huulet ovat Tiina Jylhällä toimineen tangoprinsessa Susanna Gärdstömin (jonka sormet tuksu myöhemmin katkoi) ja vajaita ampuleita (muiden asiakkaiden jämiä) ilmaiseksi jakelevan Diana Ballsin käsialaa. Hyvät tuli. Sitä en tiedä onko joku muukin syyllinen tuohon kammotukseen.

http://www.image.fi/image-lehti/piikki-lihassa