Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31798 Ilmoita asiaton viesti
henkilöllö
Participant

Elikkäs ylioppilaspohjainen meikkaaja/maskeerajan koulutus:

Koulutustyyppi: Ammatilliset oppilaitokset

Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Koulutuksen järjestäjä: MAKE UP FOR EVER Academy

Meikkaaja-maskeeraaja

Meikkaaja-maskeeraajan opetussuunnitelma sisältää kaiken: kansainvälisen MAKE UP FOR EVER Academyn sekä teatterialan ammattitutkinnon sisältövaatimukset. Lisäksi opit työskentelemään nykyajan haastavien kuvaus- ja kameratekniikoiden ympäristössä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tutkinto on kansainvälisesti tunnustettu ja siksi mahdollistaa helpommin hakemisen ja sijoittumisen myös kansainvälisiin tehtäviin.

Opiskeluaikanasi valmistat kuvaportfolion, jolla osoitat ammattitaitosi. Opiskelijat, jotka tähtäävät teatterialan ammattitutkintoon, valmistavat myös tarvittavat kirjalliset portfoliot.

9 kuukautta kestävän kurssin hinta on 9444 € (sis alv.), johon sisältyy MAKE UP FOR EVER Professionalin meikkejä ja tarvikkeita n. 2000 € arvosta. Saat myös osto-oikeuden useisiin meikki- ja kampaamotukkuihin, joissa alennukset ovat 10%- 40%.

Koulutus on kokopäiväistä opiskelua ja opiskelijoilla on mahdollisuus hake KELAn opintotukea opiskeluajalle.

Kurssin sisältää mm. seuraavat aihepiirit: kauneus?-, muoti- ja kuvausmeikit, historialliset meikit, HDTV- ja elokuvamaskeeraus, hiukset peruukit ja partojen/viiksien valmistus, erikoisefektit ja lisäosat, teatterimaskeeraus sekä face- ja bodypainting.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisää tietoa maskeeraajan koulutusohjelmasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. MAKE UP FOR EVER Academy on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla.

Näädät tulevat näkemään ikuisen tuskan ja palavat liekit kuoleman jälkeen……