Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31805 Ilmoita asiaton viesti
bnäätä
Member

Tällainen vanha huhupuheen poikanen muistui vielä mieleen. Jos kenelläkään tuohon on vahvistusta. Mutta Tuksun luonteen tuntien, viittaan edelliseen. Uudemmat näädät eivät varmaan kaikki ole tietoisia tästä linnunlaulusta?

Puhumme siis Udista, tuosta maijamin-vahvistuksesta. Tasaisin väliajoinhan Tuksu huutelee sopivan nousuhumalan vaiheessa, miten soittaa Udille, tai mies osti hänelle Bemarin jne. Mitään ei koskaan tietysti näy ja kuulu sitten lopulta. Ei mikään varsinainen yllätys.

Mutta kun Tuksu seuraavan kerran täällä käyt, niin pitääkö tosiaan paikkansa, että ainoa keino ex-juutalaisella päästä eroon sitkeästä escortista ja häiriköinnistä, oli hankkia se glamourisempi jenkkilän lähestymiskielto?

Koska muutenhan naisella ei ole tapana jättää ketään rauhaan, edes kulisseissa. Tuolla Hönölulun jälkeen ehkä maailman parhaassa paikassa sellainen voi irrota helpommin, kun maksaa juristiarmeijalle työstä verrattuna kateelliseen Suomeen. Käsitykseni mukaan Udilla oli tiukasti se vaimo Tuksunkin aikana, vaikka päähenkilömme mitä yrittää väitää.

Oltaisiinhan tässä vuosien varrella saatu lukea herran palavia rakkaudentunnustuksia Facesta, mikäli sutinaa olisi oikeasti ollut sillä tasolla. Jälleen yksi vale ja harha, sanon minä.

"THE ONLY AND ONE GLAMOUR GIRL"

"And u know bullshitters.,,…: I'M WORTH IT!"