Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31811 Ilmoita asiaton viesti
Erittäin älykäs
Member

"Meidän Koulutukset

Meidän koulukset pidetään ainoastaan Tukholmassa meidän salongissa.

Jos olet Suomenkielinen ja haluat oppia tekemään hiustepidennyksiä voit toki ottaa meihin yhteyttä niin mahdollisuus on, että pidetään kurssi suomeksi silloin.

Meillä on tarjolla eri paketteja jonka mukaisesti hinnoittelemme kurssit.

Koulutukseen kuuluu: teoriaa, harjoittelua sekä nukella että mallilla, tarvikkeet sekä lopussa loppukoe jonka läpäisemällä saat Diplomin/Certifikaatin ja voit alkaa tekemään Hiustenpidennyksiä ammatillisella tasolla.

Tervetuloa ottamaan yhteyttä!"

http://www.ribella.se/meidan-koulutukset/11

elikäs onkos toi nyt niin että herhiläinen äksypiksu myöntelee omatekosia diblomeja itte antamansa teippihiuskurssin jälkeen? mikä tollasen diblomin arvo on käytännössä ku eiks toi itekki vasta alta vuos sitten alottanu ton touhun? korjakkaa toki jos oon väärässä. "ja voit alkaa tekemään Hiustenpidennyksiä ammatillisella tasolla". yhtä ammatillisella tasolla kun tuksu on maskeeraajana. ettei ny olis saman tasonen kun tuksun YÖ-maskeeraajan joeblasko-dibloomi aurinkorannikolta vuodelta nakki

Olen kuulemma erittäin älykäs nainen, joka on keskustelutaitoinen, huumorintajuinen, eroottinen, kaunis ja joka osaa kieliä. Hän esim. sanoi suoraan, että jos en osaisi lähes teydellistä amerikan englantia, hän ei voisi ajatella parisuhdetta kanssamme.