Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31816 Ilmoita asiaton viesti
Kalis
Participant

Jopa oli tullut postia tänään. Vaikka toinen rassukka on ihan kiltisti viettämässä kristillistä pääsiäistä rakkaan perheensä kanssa. Hyi näädät.

Edellisestä vollista jäin kaipaamaan 666’lta lisätietoa olisiko mammamuratti jotenkin alkanut diilaamaan autoja. Oli niin makeat nuo 666’den löydökset. Ja eikös tuhnutin käynyt treffeillä erään mammamuratin kaverin kanssa, joka on autojen kanssa enemmänkin tekemisissä. Mamman ruottisen työpaikka on kiinnostava, ei ainakaan ex-meritaasen konttorista ollut kyse. Mammamuratti kun on niin nopea noissa työpaikoissaan, joitakin aikoja sitten ilmoitti työskentelevänsä eräässä firmassa hamraanneuvostoliiton melkein suurimmassa kaupungissa. Muutti tosin työpaikkansa kun täällä siitä kirjoitin. Kiitos mammamuratti kun luet tekstejäni, mukava tietää että edes joku niitä lukee.

Uusi mekko on ihan kiva ja voittaa kirkkaasti esim tuon inkkarimekon. Äksypiksun poikaystäväkin tykkäsi siitä, tykätään mekin jookos.

Kun mekko esiteltiin ja kyseltiin mielipidettä ”ostanko vai enkö osta”

Kuvan julkaisi klo 18:41, ensimmäinen kommentti klo 18:45, toinen klo 18:47. Siihen tuhnu sitten klo 18:51: ”Hyvä, kiitos suomalaisten mielipiteestä, ostan siis!”.

Olipa nopea kansalaisäänestys, harmi kun tällainen härmän hidas ei kerinnyt edes vielä tavaamaan kysymystä. Tuo Pappamuratin vyö on kuumaa kamaa kukkamekon kanssa.

On siellä kovasti porukka ja armollinen tuhnutar on antanut sijaa muille vieraille. ” à hot bath in jacucci” on edelleen odottelee vuoroaan.

Mutta missä pappamuratti? Lähtikö gootin kanssa kalaan, kun ei sitäkään ole näkynyt vähään aikaan?

Yötä myöten luettu ja ”minuun koskee”, kohta saamme referaatin kirjasta. (ei kovin paksulta kirjalta näytä). Kaikkea voi suositella, vaikkei ole itse kokeillut. Tuhnulle suosittelen suohon suksimista.

Suhtselvinpäin on ymmärretty, että businekset lirisee, mitään ei ole pelastettavissa… paitsi JOS… ”jospa tuuppaan itseni siskon flaskaan, no ainakin palkansaajaksi ja voisin sitten asua ilmaiseksi kotitalossaMME, kylpeä upeassa jaguaarissa kerran vuodessa, mersulla sujuis nuo työmatkatkin satamaanan asti ainakin, sitten vois ryypätä laivalla ja taksi hakis satamasta keikalle. Takas tullessa mamma ja mersu odottais satamassa. Olisi koirien hoitokin hoidettu samalla, eikä tarttis tehdä siskon koirasta eläinsuojeluilmoitusta ruottiseen viranomaisille.

Ai että ! Kyllä äksypiksu nyt ilahtuu. Kuningasidea, Voisi ottaa äksypiksun mukaan keikoille, ensin meikattais ja tupeerattais koko räkälän porukka (erillinen hinta totta kai, hyvällä maulla), sitten vähän kokkailtais äksyn kanssa ja lausuttais raamatunlauseita. Kyllä menis shöw ihan kuumille kiville. Siihen vois vielä lisätä munien myynnin, niitä kun on niin vaikea saada hamraasta neuvostoliitosta, eikä ruottisessakaan oiken munat täkyile.

Kuviakin on julkaistu jo enemmän kun koko haisevaasen sumopainimatkalta. Johon eräs älykäs, kaunis ja kaikkeen pystyvä matkusti ihan yksin (siihen ei moni pysty… siis siihen haisevaan)

En edes yritä arvailla onko äksypiksu saanut kenties tuhnun vanhat alusvaatteet uudessa hienossa pahvikassissa. Nyt kuitenkin olaan taas facekavereita sulassa sovussa. Eiköhän ne businekset ala yhdessä sujumaan, toivottavasti. Tulisi vähän äksöniä eläkeläisille.

Udista ja Urbanista… hiljenihän nuo huutelut kun niihin puututtiin. Oliko vielä kirveessä kuitenkin kun mammamuratti puolusteli että Udi oli ollut tuolloin avoerossa (?) Urban kuitenkin sanoi painavan sanansa ja ilmoitti ettei hänellä ole ”tuon” kanssa mitään tekemistä, hiljenihän tuhnukka sitten vihdoin asiasta. Olisko urban käyttänyt välikätenä assanlukkoliikkeen lakimiestä? Joskun näin voi käydä.

Tuhnukaisen ”MOTTO: Tee muille ihmisille se, mitä haluaisit itsellesi tehtävän” (Lainattu tuhnukaisen CV’stä)

25.3.2015: "KAIKEN TÄMÄN JÄLKEEN JULiAN VUOKSI ISOSISKO JOHANNA VAnKEUTEEN JA MIKSI IHMEESSÄ NÄIN TAPAHTUU???!!!!!!

"