Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#31818 Ilmoita asiaton viesti
bnäätä
Member

eltiempo:

Ihan totta ovat nuo Udin lähärit. Tosin eivät voimassa enää. Onneksi sillä on uusia uhreja.Johanna on huorannut/yrittänyt huorata itseään julkisuuteen vuodesta miekka ja ja kypärä. Dollseja yritettiin myös kouluttaa käyttäytymään kuin tuo likasanko.

Joo, nuo lähestymiskiellot ovat vain rajallisen ajan voimassa. Mutta mitä täällä oikein tapahtuu, jos Paxun kalloon on uponnut tuon päättymisen jälkeen, ettei ole yhteyttä ottaminen edes merilaulun aikana? Taas näitä pieniä yksityiskohtia, mitkä kiinnostaisivat. Olettaen että prepaidissa on saldoa ja skandit pois toiminnasta. Tässä kai ajattelee liian järkevästi, kun miettii, että pakko sen on joskus livetä linjasta tietyssä moodissa?

En mielellään arvostele ihmisten ulkonäköä, mutta tuo Tuksun jatkuva "hyvät geenit" ja mamma näyttää kymmenen vuotta ikäistään nuoremmalta ylistyslaulu (paljonko oli antanut shoppailurahaa ensin?) saisi kyllä harkitsemaan jo raskasta herjaussyytettä. No, asianomistajan rikosilmoituksen paikka.

Tahiti tosiaan oli noihin muisteloaikoihin hiipuva tähti, eikä kai sen kummemmin Tuksun piireissä vaikuttanut. Ei ainakaan samassa tanssiryhmässä, toisin kuin ex-Sieviskä pahimman erokriisin jälkeisenä aikana. Voiko muuten tuostakin asiallisesta kommentista saada tonnien korvausvaatimukset niskaansa?

Vuosien varrella on niin monesta paikasta silminnäkijöiden ja -kuulijoiden mukaan tihkunut informaatiota privakeikan hinnoista ja neuvotteluista, ettei mene todellakaan sattuman piikkiin, millä vähän tarkemmin meikkipussi on saanut täytettä. Tämäkään tuskin tuli kenellekään yllätyksenä. Suomi on pieni maa ja jopa pienen porukan keskuudessa aina löytyy näitä, jotka madamen tunnistavat. Ja pitävät korvat höröllä.

"THE ONLY AND ONE GLAMOUR GIRL"

"And u know bullshitters.,,…: I'M WORTH IT!"