Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 112

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 112

#33012 Ilmoita asiaton viesti
Niintuota
Osallistuja (Participant)

Orivedellä kauniiden hevosten kanssa 17.4.2015

Käyttäjältä Johanna Tukiainen

18.04.2015 10:41

En jaksa edes alkamaan kirjoittamaan mitä kaikkea ihmeellistä eilen tapahtui: monien asioiden epäonninen ketju, mikä päätyi siihen että olin Orivedellä ilman rahaa, ilman tuttavia ja suoraan sanottuna kusessa! Joku taksikuski sanoi mulle, että koko Orivedellä ei edes ole hotellia tai motellia, kuulemma "joku leirintäalue".

Jumalan siunauksena jostain syystä täysin hiljaisessa pikkukylässä viereeni ajoivat kaksi tyttöä. Kysyin heiltä suoraan, voinko tulla majoittumaan heille: olen pulassa!

He olivat hyvin ystävällisiä, veivät minut tapaamaan näitä upeita hevosia jonka jälkeen tekivät hyvän illallisen meille kaikille ja vietimme tyttöjen iltaa. Menetin illlan showkeikkani, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Tänään olen esiintymässä Pudasjärvellä ja todellakin teen keikan!!!! Tervetuloa paikalle! 🙂

Sain eilen muuten nähdä että minulla on myös todellisia faneja, siis sellaisia, jotka ovat onnensa kukkuloilla kun saavat yhden yhteiskuvan kanssani.

No tällä reissulla tulee taas nähtyä puoli Suomea…….:)

Xoxo, Johanna

http://aijaa.com/y2Srcn

http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Orivedella-kauniiden-hevosten-kanssa-1742015-/1070537

31 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen

Jos VR:n lippumyyjä sanoo että "ota vain jatkojuna raiteelta 5 Tampereella" ja otin junan, jossa sain kuulla että samalta raiteelta lähti KAKSI eri junaa eri suuntiin, niin miten mä voisin tuollaista tietää????

28 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen

VR:n oma työntekijä sanoi mulle, että mun pitää tehdä valitus heidän toiminnastaan. Lippumyyjä oli varmaan joku "Tuksu" antifani.