Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 112

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 112

#33048 Ilmoita asiaton viesti

voi vuitton taas ton tuksun touhuja. toi matkustelu on vissisti jo nääditty puhki yön aikana mutta ite jaksan hämmästellä vielä et miten toi viittii pitää jotain normi lentomatkaakin ylivoimasena suorituksena mihin tavis ei kykene niinkun ihan ypöyksin satojen muiden kanssa tekemäänsä valmiiks varattua jatkolentoa honoluluseen. niinkö tossa olis jotain ihmeellistä. ettäkö tuksu pärjää maailmalla ja monella koneenvaihdolla.

yks merkittävä taito tunkilta puuttuu eli kellon kattominen ja missä kunnossa meinaa lentokoneeseen pyrkiä. oliks toi nyt taas ihan naamat?

vaikuttaa siltä kun eihän toi osaa matkustaa edes kotimaassa. koneeseen ei päästä no sit se viedään pasilan asemalle ja sanotaan laituri joku kello jotain.

just

liian vaikeeta tunkille

ihan randomisti mihin vaa junaa ja oliko kyseessä tampereelle menevä ic joka jatkaa veturin vaiho jälkeen toisee suuntaa tavallisena junana vilppulaan missä lie

akka joka on muka matkaillu ympäri maapalloo ei ihmettele ettei tää ny näytä pendoliinolta ja asemallaki seistää puoltuntii

juna lähtee ihan toiseen suuntaa ajaa ja pysähtyy eka kertaa orivedellä ku konnari heittää junasta (lippu ouluu, ei käy tos junassa)

ei juma-lau-ta!!!

ja iha itte osaa lentää honoluluu voe voe

Olen kuulemma erittäin älykäs nainen, joka on keskustelutaitoinen, huumorintajuinen, eroottinen, kaunis ja joka osaa kieliä. Hän esim. sanoi suoraan, että jos en osaisi lähes teydellistä amerikan englantia, hän ei voisi ajatella parisuhdetta kanssamme.