Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#34006 Ilmoita asiaton viesti
bnäätä
Member

Huvinsa kullakin:

On aika säälittävää, että te mielenterveysongelmaisen päihdekäyttäjän kustannuksella haette hupia omaan tapahtumaköyhään elämäänne. Kilpaillaan siitä kuka kirjoittaa nasevammin jo maassa makaavasta. Tietysti itsellä menee paremmin kun hyvin. Onhan se hauska nauraa sirkuksen parrakkaalle naiselle niin kauan kun sitä riittää. Mutta mitä kun se loppuu? Siinä teilläkin sitten miettimistä millä täyttää tämä "tyhjiö".

Ja tulit ihan kirjoittamaan auki tämän tänne? Vielä Tuksua enemmän mua ihmetyttää tämä moralisti-osio. En lue kirjoituksia, mutta tulinpahan paheksumaan. Ei ole pakko. Simpel.

Voidi täyttyy aina jollakin muulla. Itse kullakin omalla sarallaan. Turhia julkkiksia en henk. koht. enempää jaksa seurata, mutta tässä on katsottava kortit loppuun, kun touhuun rupesi. Sitä kestävyyttä ja asioiden loppuun saattamista, mitä päähenkilömme ei ole juurikaan harrastanut.

Lisäksi tässä saattaa olla pieni pointti, ettei tuollainen sekakäyttäjän arki oikeasti avaudu tavallisille ihmisille heti. Laajempana yhteiskunnallisena ilmiönä jne. yms. etc. Ja tarttis varmaan tehrä jotain.

"THE ONLY AND ONE GLAMOUR GIRL"

"And u know bullshitters.,,…: I'M WORTH IT!"