Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 112 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 112

#34007 Ilmoita asiaton viesti
henkilöllö
Participant

bnäätä:

Huvinsa kullakin:

On aika säälittävää, että te mielenterveysongelmaisen päihdekäyttäjän kustannuksella haette hupia omaan tapahtumaköyhään elämäänne. Kilpaillaan siitä kuka kirjoittaa nasevammin jo maassa makaavasta. Tietysti itsellä menee paremmin kun hyvin. Onhan se hauska nauraa sirkuksen parrakkaalle naiselle niin kauan kun sitä riittää. Mutta mitä kun se loppuu? Siinä teilläkin sitten miettimistä millä täyttää tämä "tyhjiö".

Ja tulit ihan kirjoittamaan auki tämän tänne? Vielä Tuksua enemmän mua ihmetyttää tämä moralisti-osio. En lue kirjoituksia, mutta tulinpahan paheksumaan. Ei ole pakko. Simpel.

Ja voidi täyttyy aina jollakin muulla. Itse kullakin omalla sarallaan. Turhia julkkiksia en henk. koht. enempää jaksa seurata, mutta tässä on katsottava kortit loppuun, kun touhuun rupesi. Sitä kestävyyttä ja asioiden loppuun saattamista, mitä päähenkilömme ei ole juurikaan harrastanut.

Tokihan eriävät mielipiteet olisi palstalle tervetulleita, sillä se herätttää keskustelua. Ikävä piirre noissa "eriävissämielipiteissä" tai niiden esittäjissä siis on, että kerran niinku puuntakaa veetuillaan, niinku rasavillit pikkuskidit ja sitten juostaan karkuun.

Näädät tulevat näkemään ikuisen tuskan ja palavat liekit kuoleman jälkeen……

Mita nyt valehtelen??? Olen harvinaisen aito ja rehellinen!!! Kerroin mallikuvauksistakin rehellisesti, pah!