Vastaa aiheeseen: NIPSU-TV !!!!

Etusivu Keskustelu Julkkikset NIPSU-TV !!!! Vastaa aiheeseen: NIPSU-TV !!!!

#26185 Ilmoita asiaton viesti
Mummo
Jäsen

säälittävyydellä ei voi olla mitään rajaa??:

äiti minäkin:

Kyllä jos olisin nipsun äiti häpeäisin silmät päästä. Katsoin uteliaisuuttani lähetystä kerran ja voi ihme sitä viinan kanssa läträämistä ja muuten kamalaa meteliä. Kyllä jos asuisin siinä talossa niin hommaisin häädöon alta aika yksikön. Ei kenenkään normaalin ihmisen tartte kestää tuommoista meteliä. En tosiaan ymmärrä mita nipsu hakee tällä koheltamisella ja valittaa väsymystä sitten oma on maksasi,mutta kerron että ei tule kauaa kestämään tuota ryyppäämistä. Enilkeis mennä siihen kauppaan missä oelt töissä jos olisin äitisi.

Ja minä en taas kehtaisi myöntää lapsenasi että:

"Äitini kommentoi nipsutv:n keskustelupalstalla bb-nikon elämää ja mikä kauheinta kirjoittaa kommentissaan hänen äidistään!".

Menetkö tässä kohtaan hieman itseesi? Millainen äiti ja roolimalli sinä olet lapsellesi jos kasvottomana mälläät julkisuudesta tutun nuoren pojan elämää? On kauhistuttavaa mitä päässänne liikkuu. Teidänlaisiltanne pitäisi ottaa lapset huostaan tai sitten ihan suoraan vain kaikki tohtorin puheille ja tuhero niitata kiinni ettei syntyisi teidänlaisianne enempää Suomeen eikä maailmaan.!!!!

Tuollaisia koheltajia ovat yksinhuoltajien perilliset, meno on kuin päättömillä kanoilla:O