Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#34535 Ilmoita asiaton viesti
Yavanna
Participant

Kuules nyt Johanna Mia Mari Tukiainen lapsukainen, ei susta niin moni ole kiinnostunut kuin luulet ja kuvittelet sairaassa mielessäsi.

Vain hyvin pieni ja pippurinen näätäpopulaatio täällä netissä seuraa sun edesottamuksia ja osa näädistä on alkanut jo menettäää kiinnostuksensa suhun, koska tapasi käsitellä viattomia luontokappaleita on kuvottavaa ja koska sä toistat itseäsi kuin jumiin jäänyt vinyylilevy. Aina samat volinat, mölinät, uhkaukset, aikomukset ja tekemiset, itkut sekä jeesustelut, eikä ne ole viimeiseen viiteen vuoteen pahemmin muuttuneet, vaan ennemminkin pahentuneet.

Olisiko jo aika nöyrtyä ja harkita hoitoon menemistä, ennen kuin teet jotain sellaista, mistä et enää ykp:llä selviä, etkä kömpelöillä valheillasi pääse kiemurtelemaan vapaaksi.

Sitä paitsi sä et todellakaan ole mikään superjulkkis, et vaikka kuinka yrittäisit sitä todistella muille ja itselles.

Superalkkis olis ehkä sua kuvaavampi sana. Sitä paitsi sinä itse karkotat kaikki potentiaaliset fanit ja ystäväsi tiehensä tuolla idioottimaisella käyttäytymiselläsi ja päihteiden käytölläsi(ja mahdollisesti vähemmän miellyttävillä hajuilla, joita leijaa ympärilläsi). Kukaan muu ei ole siihen syyllinen paitsi sinä itse.

Ja edelleenkin, luovu niistä koiristasi, kun et kerran pysty niistä huolehtimaan. Sä siitäkin valehtelet itsellesi, kuin muillekin. Ne kuvat mitä koiristasi uppaat nettiin kertovat, että ne nimenomaan eivät voi hyvin. Koirien olemus ja ulkonäkö kun paljastavat kaiken, vaikka kuvitteletkin ettei kukaan muka huomaa.

Voisitko mitenkään lakata pitämästä meitä tyhminä, kun me emme sitä ole, vaikka niin kenties luulet. Sinä sen sijaan tunnut tyhmenevän päivä päivältä, mikä suora seuraus päihteidenkäytöstäsi.

Ihan oikeasti, jos tosissasi rakastat koiriasi, niin vie ne löytöeläintaloon tai anna ne jollekin, joka pystyy niistä ja niiden tarpeista huolehtimaan kunnolla, kun sulta se EI onnistu sitten millään.

Nimittäin niin kauan kun jatkat tuota koirarallia ja asioista valehtelua, paskan sataminen niskaasi ei lopu. Näytä meille, että sussa on muutakin kuin kusta päässäs, niin ehkä joku täällä voi muuttaa mielensä sun suhteen.

Mutta jos et, niin kestä sitten kaikki se kritiikki, jonka saat meiltä näädiltä ja se että joku vielä jonain päivänä hoitaa ne koirat pois sun hoteistas.