Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#34974 Ilmoita asiaton viesti
Kartanon Pinta Ala
Participant

Ei pahalla, mutta yleensä skippaan nuo viestit. Tein vastaiskun korsoraattorilla, mikä siis kääntää normikielen korsoksi. Tässä uusin dolls päikky korsoksi.

Nimi: Johanna Tukiainen

08.02.16 12:55 tiätsä pm

JOHANNA TUKIAINEN SHOWKEIKKOJA niinku MYYTY TALVELLE!

– 12.2.2016 vittu Artjärvi

– 13.2.2016 totanoin Elimäki, ravintola vittu Pepperoni

– 12.3.2016 Coto tiätsä Bar niinku and Grill, Mänzälä

Kirjoitin edellises kirjoituxessani tänne varoituxen vittu vasemman silmän totanoin merkistä, joka vittu näkyy nykyisin olevan hyvin tiätsä mones eri yrityxessä, mainoxis ja olin tos kauhistunut, että se on niinku myös uusimman Kirkko ja vittu Kaupunki lehden kannessa, totanoin jos vielä vittu ozikkona on "Tapahtuuko hyvä tiätsä maailmassa?" niinku

Jokainen kristitty varmasti tietää mist puhun.

Kysees on paholaisen silmä, vittu jonka merkit valmistavat koko maailmaa totanoin tulevaan vittu "uuteen maailmanjärjestyxeen." Sen tiätsä takia myös pyydän ihmisiä, että lukekaa niinku paljon Raamattua vittu (vanhaa painosta, totanoin ei uutta), vittu sekä Kuva ja Sana tiätsä julkaisuilt löytyy erittäin niinku hyvää materiaalia vittu kyseisest aiheest sekä yleisesti ottaen uskosta. totanoin En tääl puhu aiheest hirveän vittu paljon enempää, tiätsä omil Facebook niinku sivuillani on vittu joitakin videoita, totanoin jois näytän osan merkeistä, vittu jotka ovat kaikki tiätsä pahanpalvontaa. Tämä niinku ei kuitenkaan vittu ole nyt totanoin oikea paikka kirjoittaa aiheest yhtään vittu enempää, tämä on tarkoitettu tiätsä yleisesti ottaen aikatauluni ja niinku keikkojeni kertomiseen.

Olen muuttanut musiikkiani keikoillani, vittu kazon täl hetkel paljon tarkemmin, totanoin kenen vittu artistin biisejä tiätsä esitän. Juonnan ja kanssani saa ottaa yhteisvalokuvia, sekä niinku tulevil vittu keikoillani on vielä totanoin kalentereitanikin myynnis yleisön pyynnöstä. Ulosottomiehen vittu takia niiden tiätsä tuotto on niinku jäänyt lähestulkoon miinuxelle, mutta vittu autoin siitä huolimatta muutamaa totanoin suomalaist jouluna.

Keikkatarjouxet sähköpostiini: johanna@dollsdancers.fi sekä vittu olen hakemas uusia tiätsä juontajia sekä tanssijoita, niinku joil on esiintymiskokemust ja vittu jotka ovat totanoin luotettavia, joten vittu kuvalliset hakemuxet tiätsä samaan sähköpostiini niinku myös kiitos.

Johanna Tukiainen vittu

http://korsoraattori.evvk.com/