Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#35847 Ilmoita asiaton viesti
näätijä
Member

Lidlin muovipussi:

Nyt kun ÄP on taas vedetty mukaan keskusteluun niin haluan kertoa oman veikkaukseni hänen henkilöllisyydestään. Joel Tokoi. Miksikö? Hän on ainakin joskus kirjoitellut netissä jonkinsortin blogia, löytyy Googlella. Kirjoittaminen on hänellä ehkä selvintä mitä Tunkion kaartilaisilla nyt onkaan. Lisäksi hänellä on ehkä(?) Nassu, jota välillä joutuu tuomaan Tunkille pällisteltäväksi kenties ja ehkä hoitelemaan muitakin piskejä. ÄP on sanonut että Tunkki loukkasi häntä verisesti ja siksi vihainen. No, Tunkki on puhunut todella loukkaavaan sävyyn homoista muunmuassa. ÄP on sanonut olevansa heteromies, huono hämäys sillä kukaan heteromies ei kaveeraa Tunkin kanssa paitsi se Loviisalainen ressukka Henkka Dyring. Diamondia veikkasin aluksi ÄP: ksi, mutta kerran hänet nähneenä kirpputorilla niin saatanan ylimielisenä ja kovaäänisenä kaakattajana en pystyisi kuvittelemaan ÄP: ksi. Tämä siis vain minun surkea veikkaukseni. Jotenkin toivon että jää kiinnikin kun sillä niin lällättelee

Tokoi on ollut minunkin veikkaukseni. Toivon, ettei jää kiinni vaan pysyy sutena Tukkoon lähellä. Tunkki on itse ollut susi niin monelle, että on aivan oikein, että hänen lähellään on Juudas.

Missä lehtilaatikossa mahtaa maata kyy Tukkoon kumitisseiltä? Tuskin voi enää Erja-vainaan luukussa loisia ja en todellakaan usko Albertilta olevan. Ei näkynyt kyllä Arnmanin ohjelmassa kodittomien joukossa, mutta ohjelma lienee kuvattu ennen embon ulostusta.

"One thing I want to make clear now: Don't fuck with my or u r going to fxxxxxk with God!"

"Blondeista pidetään vaikka maahanmuuttajat ovat räjähtäneet käsiin."