Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36368 Ilmoita asiaton viesti
Pastori
Blocked

J. Turmio:

Pastori:

Vastaan kun ei kysytä. Trump on viirusilmäinen vajakki-idiootti. Tupeepelle.

J. Turmio on luonnollisesti kanssaNI samaa mieltäNI.

Juu kyllahan se on nyt niin etta Trump tuo lahinna mieleen taannoisen Ronald Reaganin presidenttikauden. Kakkosluokan nayttelija ja kolmosluokan presidentti, ja lisaksi sotahullu. Trump ei tasta juurikaan eroa. Se perkeleen nilkki meinaa alkaa polttamaan ruutia Suomenlahdella jos Venaja jatkaa toimintaansa. Se ei tosin kannattaisi koska ei ne meijan naapuriveljetkaan mitaan tyhmia ole :o)

Kaytannossa ei ne kuitenkaan ala takomaan toisiaan turpaan kun on muitakin globaaleja ongelmia, kuten Tuxu ja ISIS… Kunhan vaan "pullistelevat lihaksiaan" toisilleen pelkastaan nayttamisen halusta.

EDIT: Huomasin tuossa jostain uutisvirrasta etta Suomessa USAn armeijan lasnaolo herattaa ns. "pahaa verta". Vaan taitaa olla kyseessa Suomessa asuva Venalaisvaesto joilla nousee niskavillat pystyyn ja siita moinen ulina. Odottakoot perhana kun kohta tulee Eaglet visiitille Kuopion lentotukikohtaan 😀

Sorry mokoma OT, Tunkin toilauksia odotellessa…

No, eräs lehmätilallinen koki vastoinkäymistä. Joku armeijan lentävä vehje oli pamauttanut äänivallin hiehojen päällä ja nyt osa on edelleen kateissa, osa loukkaantui yms, kun lähtivät karkuun. Paras olisi, että armeija korvaa vahingot, tai ovat paskahousuja. Eivät olleet vastanneet tilalliselle mitään.

Olen ollut showalalla 15-vuotta, eiköhän nämä jutut jo osata !!!!!