Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36392 Ilmoita asiaton viesti
sopuli_sis
Participant

Män Ää. Din:

Sanna Suutari sekä Johanna Mia Tukiainen.

5 t

Minä & Johanna! 😀 Neulepusero sekä farkut Férrer, lenkkarit Vamos kenkäkauppa — henkilöiden Johanna Mia Tukiainen kanssa.

http://aijaa.com/xLCvqz

Nyt varmaan tulee Ferreristä sponssina lisää hepeneitä, joita voi käyttää mielisairaalassa myynninedistämiseksi ! Täsmämarkkinointitaitoa ! Potentiaalinen, ostovoimainen kohderyhmä on tavoitettu ! Hyvä likat, tuollalailla torjutaan myös median antamaa vääristynyttä julkisuuskuvaa ja loan heittoa. Ei lähdetä enää ikinä roskalehtijulkisuuden uhreiksi, koska media vääristää, vaikka kyseessä on oman maan fiksut naiset. Eihän ? Onneksi tuli mahdollisuus antaa totuudenmukainen haastattelu hämmentyneen lehden lukijan, satunnaisen ohikulkijan, toimesta. Nyt koko Suomen kansa tietää, miten aitoja ovat nämä naiset, jotka ovat joutuneet vuosikausia kärsimään median vuoksi, kamala roskalehdistö on aiheuttanut päihde-, mielenterveys- ja ihmissuhdeongelmia. Median vääristelemä kuva on vaikuttanut jopa Suomen oikeuslaitokseen ja se on tullut langettaneeksi Johannalle vääriä tuomioita. Mutta hyvä kun tulee mahdollisuus toipua ja saada totuudenmukaista palstatilaa sekä kauniita kuvia lehdistöön, vihdoin pääsee esille rehellisenä omana itsenään.

******************************

"Inhoan tekopyhiä ihmisiä!!!! Ulkonäköön en mene, ihan jo sen takia, että tiedän itse olevani hyvin kaunis nainen. Mutta se ei riitä, luonne ratkaisee. Pahinta on se, jos sekä ulkonäkö että luonne ovat perseestä!"

******************************