Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36401 Ilmoita asiaton viesti
viljo666
Member

J. Turmio:

Varastettu identiteetti:

http://aijaa.com/LdUqRk

Löysin Tuksun postaaman kuvan taustalta ja vähän vääntelin perspektiiviä kuntoon. Voi olla sataan kertaan nähty kuva, mutta miulle uusi löytö.

Enpas minakaan muista tuota kuvaa nahneeni. Mutta jos kuvassa on Pappis, niin taytyy myontaa etta esikoissikio on perinyt pirulliset silmat oletetulta isaltaan.

Ja sille vellihousulle pitaisi hommata tosiaan jostain joku panopuu etta saataisiin Tsuhnukkiin vahan vauhtia! Jaisi siina samalla entisen ukkonsa (A2) turha haukkuminen.

USS Nimitzin katapulttiin pitaisi ruuvata jonkinlainen tuoli ja laittaa tuo persetin Paxukki siihen. Saisi kerrankin kunnon kyytia huohottamatta. Aluksella on itse asiassa yksi tuttu kaiffari. Hornet-pilotti (mika yllari 😀 ). Ne flyboyt on kuulemma laskeneet vapaa-aikanaan senkin etta miten pitkalle kupla-volkkari lentaisi jos se laukaistaisiin samalla hoyrynpaineella milla F-18 lahetetaan liikkeelle. Arvaako kukaan miten pitkalle Hitlerin ihme yltaisi ilman siipia?

Ottaen huomioon foorumin aihe, sanoisin 2.2 km.

Tuksuhan on ylpeillyt että hänen ansiostaan Kanervan tilalle saatiin Stubb ja siksi hänelle kuuluu ilmaiset verot. No, joukkoliikenteen ja arvauskeskuksen käyttä ainakin on ollut ilmaista, mikäli muistan oikein vanhoja tietoja ulosotoista. Entä jos nyt Stubb putoaa palliltaan?

Ja OT: Halonen ja Tuomioja eivät jenkkilän reissullaan saaneet oikein minkäänlaista audienssia kellekään, sen sijaan Kanervalle järjestyi tapaaminen Condolezzan kanssa ihan tuosta vaan. Olisko eräällä julkistamattomalla listalla osuutta asiaan?