Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36420 Ilmoita asiaton viesti
Angeli
Member

Näin se menee, uudestisyntyneet kristityt temmataan ylös ennen Antikristuksen valtaan tuloa koko maailmaan. Samalla myös Pyhä Henki poistuu koko maailmasta, joten kannattaa nyt ehdottomasti tulla uskoon ennen ylöstempausta!

(kuva ihmisistä jotka lentävät taivaaseen)

Ylöstempaus tapahtuu joko kokonaan ennen 7 kärsimysten vuotta, tai sitten siinä puolessa välissä. Enkä näe henkilökohtaisesti mitään muuta vaihtoehtoa ns. pedonmerkille, kuin mikrosirun, joka tullaan jossain vaiheessa pakottamaan ihmiselle oikeaan käteen. Jos käsi puuttuu, niin siru laitetaan otsaan. SIITÄ PITÄÄ KIELTÄYTYÄ, MUISTAKAA NYT!!!

This picture means, that Jesus will come to get all the people around the world who believe in Him truly from their hearts and they also admit that they are sinners, and we need Jesus Christ cross and blood! When you believe so, you will be saved! He will take to heaven a lot of people, before the real antichrist is coming to rule the world and the torture will come here. Please, read the Bible and Pray!

Simo K Johanna kannattaisi tutkia asiaa syvällisemmin, eikä perustaa pedon merkki ajatusta omista mielipiteisä. Tiedätkö mikä on Jumalan merkki ja sen ero pedon merkkiin? Kyseessä ei ole mikrosiru ja tekstiä tästäkin kohtaa kun tulkitsee oikein pedon merkkiä ei ole pakko ottaa… Se otetaan vapaaehtoisesti alentumalla saatanalle, antimessiaalle.

Johanna Mia Tukiainen Simo K: Ilmestyskirja sanoo, että pedonmerkki on ihmisen merkki eli 6, kerrottuna kutosilla, ja se tullaan lopunaikoina ottamaan joko oikeaan käteen tai otsaan. Ilman sitä ei voi myydä, eikä ostaa. Sitä ennen koko maailmantalous romahtaa. Olen erittäin perehtynyt sekä Raamattuun, että hengelliseen kirjallisuuteen. Pedonmerkki ei voi olla muu kuin mikrosiru. Mutta sitten on muita paholaisen eksytyksiä, kuten ekumenia, yhtenäinen kirkko joka puhuu vain taivaasta jne. jne.

Simo Kela; kyllä mikrosirusta voi ja pitääkin kieltäytyä! Silloin joutuu elämään täysin eritavalla kuin totutusti, mutta se on todellakin taivaspaikan arvoinen!

Oma elämäni ON KUNNOSSA!!!! Et edes tunne mua!