Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36438 Ilmoita asiaton viesti
Angeli
Member

Kommentteja ylöstempauskuvaan:

Ylöstempaus tapahtuu joko kokonaan ennen 7 kärsimysten vuotta, tai sitten siinä puolessa välissä. Enkä näe henkilökohtaisesti mitään muuta vaihtoehtoa ns. pedonmerkille, kuin mikrosirun, joka tullaan jossain vaiheessa pakottamaan ihmiselle oikeaan käteen. Jos käsi puuttuu, niin siru laitetaan otsaan. SIITÄ PITÄÄ KIELTÄYTYÄ, MUISTAKAA NYT!!!!!

Like · Reply · 1 · 2 hrs

Johanna Mia Tukiainen This picture means, that Jesus will come to get all the people around the world who believe in Him truly from their hearts and they also admit that they are sinners, and we need Jesus Christ cross and blood! When you believe so, you will be saved! He will take to heaven a lot of people, before the real antichrist is coming to rule the world and the torture will come here. Please, read the Bible and Pray!

Like · Reply · 2 hrs

SK Johanna, kannattaisi tutkia asiaa syvällisemmin, eikä perustaa pedon merkki ajatusta omista mielipiteisä. Tiedätkö mikä on Jumalan merkki ja sen ero pedon merkkiin? Kyseessä ei ole mikrosiru ja tekstiä tästäkin kohtaa kun tulkitsee oikein pedon merkkiä ei ole pakko ottaa… Se otetaan vapaaehtoisesti alentumalla saatanalle, antimessiaalle.

Like · Reply · 2 hrs

Johanna Mia Tukiainen SK: Ilmestyskirja sanoo, että pedonmerkki on ihmisen merkki eli 6, kerrottuna kutosilla, ja se tullaan lopunaikoina ottamaan joko oikeaan käteen tai otsaan. Ilman sitä ei voi myydä, eikä ostaa. Sitä ennen koko maailmantalous romahtaa. Olen eritt…See More

Like · Reply · 2 hrs

Johanna Mia Tukiainen SK; kyllä mikrosirusta voi ja pitääkin kieltäytyä! Silloin joutuu elämään täysin eritavalla kuin totutusti, mutta se on todellakin taivaspaikan arvoinen!

Like · Reply · 1 hr

Johanna Mia Tukiainen Osaako joku uskovainen sanoa, kuten esim. MH, HV tai joku muu, että mitä näille koirille tapahtuu kun ylöstempaus tulee? Kiitos vastauksesta!

Like · Reply · 33 mins

HV Koirat jäävät oman onnensa nojaan ellei joku niitä hoida

(tämäkin katosi täältä, laitoin uudestaan)

SK Olet kaukana totuudesta… Pelastakoon Jahve, sinun sielusi.

Johanna M T Tunnustan ainoastaan Jeesuksen Kristuksen, Jumalan pojan joka kuoli ristillä meidän vuoksemme, Jumalakseni ja vapahtajakseni. Tunnustan myös että olen syntinen kuten me kaikki muutkin ja me tarvitsemme ARMON jonka ainoastaan Jeesus voi antaa, jotta voimme pelastua.

Like · Reply · 39 mins

S K Aivan…oletatko että minä en olisi uskossa ja tietäisi mitään näistä asioista. Olen opetellut niitä lähes koko ikäni.. Vetäis sutki hiljaseks

Like · Reply · 36 mins

Johanna Mia Tukiainen Ei usko ole kiinni opettelemisesta, vaan armosta! Ja ARMON antaa ainoastaan Jeesus Kristus! Amen! Rauhaa sinulle!

Like · Reply · 34 mins

A Ma G kuka tietää millon se tapahtuu?

Like · Reply · 31 mins

Johanna Mia Tukiainen A M G: Raamattu sanoo ettei edes Jeesus tiedä milloin se tapahtuu, ainoastaan kaikkivaltias Jumala!

Like · Reply · 29 mins

A Ma G ok

Like · Reply · 29 mins

A M G miksiköhän jumala ei paranna mua?

Like · Reply · 29 mins

A Ma G en saa jumalalta siihen vastausta

Like · Reply · 29 mins

Johanna Mia Tukiainen Pääasia on että pääset taivaaseen! Jutellaan inboxissa enemmän!

Like · Reply · 22 mins

A M G mul ei oo mitään inboxia että jutellaan tässä vaan

Oma elämäni ON KUNNOSSA!!!! Et edes tunne mua!