Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36474 Ilmoita asiaton viesti
subsidy
Participant

Pannahinen:

Eilen palstalla olleessa kommentissa, joka nyt näyttää hävinneen, kerrottiin Sanna Suutarilla ollen neljä (4!?) isoa "Lassie"-merkkistä koiraa, jotka otettiin häneltä pois, kun elämä lähti jyrkkään alamäkeen. Jos tuossa on osittainkaan perää, niin olisin vain kysellyt, että onko Suutarin tapauksessa siis eläinsuojelu toiminut, vai se lapsen isäkö ne koirat vei vain mennessään?

Mikäli eläinsuojelu, niin MIKÄ siinä on, etteivät sitten Tukiaiselta onnistu koiria pelastamaan (muuta kuin joskus tilapäisesti)?? Katsotaanko siellä isot koirat jotenkin tärkeämmiksi kuin pienet…? (Okei, ymmärrän että isot koirat tarvitsevat enemmän ruokaa ja tilaa, ehkä enemmän liikuntaakin, joten esim. ahtaista tiloista voivat mahdollisesti ahdistua vielä pikkukoiriakin enemmän. Mutta kun eläimen tarpeet laiminlyödään, niin kyllä se kärsii kokoon ja lajiin katsomatta.)

Vai meneekö se niin, että kun lastensuojelu toimii (silloin kun toimii), niin samassa yhteydessä eläimetkin otetaan helpommin pois ongelmakodeista? Meinaan jos eri viranomaiset kuitenkin jotain yhteistyötä tekevät.

Tietysti jos Max on tosiaan välillä toimitettu Pietariin, mistä se nyt käytiin hakemassa papereiden kera takaisin, niin silloinhan viranomaistoiminnan on täytynyt kyseisen koiran kohdalla olla varsin tehokasta. Ehkä asioihin tartutaan ripeämmin juuri silloin, kun paljastuu, että eläin on tuotu pimeästi Suomen (tai EU:n?) rajojen ulkopuolelta?

Koiraa kunnossa olevat paperit leimoineen eivät tosin paljon lohduta, jos/kun emäntänä on jatkossakin Tuksu. Ja nythän ne koirien olosuhteet pysyvät kai entistäkin ankeampina, kun Loviisan käsittääkseni kaikin puolin koirille sopivampi residenssi ei liene enää käytössä, vaan Albertilla joutuvat jatkuvasti kissanhiekalle pissimään 🙁

Itse en siis näistä eläinsuojelun käytännöistä tiedä yhtikäs mitään, spekuloin ja kyselen vain viisaammilta. Pom Maxin ja Angelin arveluihin Pietarin-reissun syystä on kyllä helppo yhtyä. Minä alun perin veikkailin Tuksun lähtevän sinne hakemaan uutta ruskeankirjavaa pentua Fendin tilalle, että voisi sitten väittää sitä Fendiksi. Onneksi ei sentään niin ollut! Mutta saammekohan koskaan tietää, mitä missä milloin Fendi-paralle tapahtui…?

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Kohukaunotar-Sanna-Suutari-menetti-koiransa-tassa-syy/1064598

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Sanna-Suutarin-elama-meni-raiteiltaan-Menetin-lapseni-mies-koomassa/1084622