Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36570 Ilmoita asiaton viesti
Pannahinen
Member

Louhi:

Nainen, jolla tuntuu olevan huikea muisti häneen kohdistuneisiin "loukkauksiin ja herjoihin" (vrt. case Avellan vuodelta kirves ja kilpi), taisi missata tämän https://youtu.be/tvoxrXr0dUs (Jethro Rostedt Janne Kataja roastissa, n. 8 min. kohdalla). Jethro siis sanoo JP Kankaan muistuttavan ulkonäöltään Johanna Tukiaisen tussua, joka lähtenyt itsekseen kaupungille…ja että moisella ulkonäöllä lienee syytä pelätä, että joka kulmassa joko saa turpaansa tai pannaan.

En nimittäin muista nähneeni herra Rostedtia listalla ihmisistä/tahoista, jotka "nostetaan vakavaan oikeuteen". Tai ehkä aidossa uskossa oleva uudestisyntynyt kristitty on antanut tämän anteeksi? 😉

Samassa tapahtumassa päähenkilöllöömme viittasi näköjään myös Ali Jahangiri (2 min. kohdalta: Ali irvailee Renne Korppilan ahtautuvan aina liian pieniin vaatteisiin, "enemmän kuin Johanna Tukiainen, saatana! – Tosin Tukiaisen kuviin en r****** yhtä usein…")

https://www.youtube.com/watch?v=U_g1xRgWSsY

Johan tulisikin oikein superkäräjät, kun J-Tuk haastaisi samaan syssyyn oikeuteen Jethron, Alin, Toosa-TV:n tekijät ja kaikki muutkin koomikot jotka ikinä ovat kviinin maininneet… En ole kauhean paljon katsellut suomalaista stand uppia, mutta voisin kuvitella, että vielä jokunen vuosi sitten on yksi jos toinenkin koomikko saattanut välillä jonkun Tuksu-läpän heittää. Tänä vuonna tuskin enää moni… Eihän Tuksua kohta enää muistakaan muut kuin näädät. Nuokin videot roast-tapahtumasta ovat vuodelta 2013, jolloin siskoksilla vielä riitti runsaasti keikkaa ja Tuksu kirjoitteli blogejaan. Sen jälkeenhän Tollukka-CEO:n työt ovat jatkuvasti vain vähentyneet, julkkisstatus laskenut kuin lehmän häntä, koomasisko maatunut, ja tuoreemmat kasvot – mukaan lukien vihattu "kolmas sisko" – jyränneet jokapuolelta suoraan ohi.

Niin maailma muuttuu, Tuksuseni… (vaikka turhahan sille on noinkaan sanoa, kumminkaan ymmärrä viittausta)