Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 125 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 125

#36606 Ilmoita asiaton viesti
Amerikkasänky
Member

Syytä Albertinkadulla loisimiseen voi vain spekuloida. Ymmärtääkseni asunto on Sian tädin omistuksessa ja naapurit + taloyhtiö kuulemma antaneet varoituksia.Korjatkaa jos olen väärässä. En tiedä ovatko yrittäneet häätää, mutta luulisi että se jo riittäisi että asunnossa harjoitetaan prostituutiota, melutaan ja remutaan ja näin lämpimällä säällä varmaan haisee kaatopaikalle… Ehkä sen takia tämä siivous, kun asunto alkaa olla jo ympäristöhaitta ja luultavasti asiasta on valitettu/huomautettu.

Luteetkin mainittiin ja Jasminaehan kertoi Julian kuoleman jälkeen, että Tuksun koirilla oli matoja.

Eikös Tuksun ja Sian erosta ole pian 10 vuotta? Mikäli Sika on jonkun rikoksen tehnyt niin johan se on jo vanhentunut, ellei siis ei ole murhasta kyse.Ja vaikka Tuksu paljastaisi, niin onko sillä edes todisteita ja kuka sitä uskoisi?

Toivon että Sika tahi tätinsä tajuaisi häätää Tuksun.Sitten voi näyttävästi muuttaa heti ensi maanantaina pakolaiseksi Sollentuunaaseen.

Jasminaen flaskasta vielä sen verran, ettei ainakaan kotisivuiltaan löydy osoitetta.Puhutaan vain Helsingin keskustasta. Eli siis löytyy Stockan kadulta? http://www.ribella.se/ribella-helsinki-ajanvaraus/12

Osoite löytyikin yritysrekisteristä ja on Malminrinne 2-4 Helsinki. Samassa osoitteessa on myös veronkiertäjäparittaja Tiina Jylhän The Look. http://www.thelook.fi/helsinki/ Myös täällä oli juttua flaskasta http://keskustelu.suomi24.fi/t/14242012/jasmintukiaisen-ribella

"Minulla on pitkä vaalea tukka vyötärölle asti, yleinsä se on kiharainen."

"Osa kuvista myos vaaristaa minua, nakeehan sen kuvistanikin, etta olen monissa kuvissa tosi erinakoinen."