Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 126 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

#38327 Ilmoita asiaton viesti
sopuli_sis
Participant

Johannalla on todennäköisesti lääkeriippuvuus riippumatta viimeaikaisista psykoosikohtauksista. Eikös tuo ole jo vuosikausia kertonut syövänsä lääkkeitä masennukseen ja ahdistukseen. (Lääkärit määräsi tahallaan lihottavia lääkkeitä)

– 23.11.2011 7blog: Meidän molempien (tarkoittaa Juliaa) pitää saada nyt vain painoa alas, joka on kertynyt minun kohdallani masennuslääkkeistä sekä iän mukanaan tuomasta aineenvaihdunnan hidastumisesta.

– Stara/viihdeuutiset 18.7.2009: Kohujulkkis Johanna Tukiainen on paljastanut Seiskan blogissaan syövänsä sekä masennuslääkkeitä että rauhoittavia lääkkeitä. Hän kertoo painonsa nousseen viime aikoina juuri lääkkeiden ja median aiheuttaman masennuksen takia. "Olen joutunut syömään Ketopirin nimisiä masennuslääkkeitä, joista huomasin vasta nyt, että niiden selosteessa lukee että yhtenä haittavaikutuksena voi olla voimakaskin painonnousu. Lisäksi käyttämäni Opamox rauhoittavat lääkkeet turvottavat. "

– MTV/viihde, 11.7.2008: Kevään kovimman poliittisen skandaalin aiheuttanut Johanna Tukiainen, 29, tilittää kuinka masennuslääkkeiden käyttö on lihottanut tähteä jo kymmenen kiloa.– Hymy, 18.8.2011:Toiset lihovat ylensyönnillä, toiset taas kuullemma masennuslääkkeiden vaikutuksesta. Tukiaisten siskoksilla ongelmana on ollut tuo jälkimmäinen.

Riippuvuudesta irrottautuminen pitäisi tehdä valvonnassa ja hallitusti. Se lienee totta, että tietyt psyykelääkkeet lihottaa. On kuitenkin tervehtymisen merkki, jos tajuaa näkyjen olleen psykoosia, sairauden aiheuttamia eikä hän todellakaan käynyt kääntymässä helvetin portilla.

Ne "hihhulit" mainostaa Johannalla. Samaa paskaa kuin pubit, jotka buukkaa Tuksun keikalle, ei yhtään sen pyytettömämpää toimintaa, pelkkää julkisuuden hyväksikäyttöä. Paattipastori se on oikein pahin julkisuushaukka Johannan siivellä. Oikein punki kaveriksi ja Tukiaisten perhepiiriin ja retostelee sillä. Rukoilis hiljaa keskenään kehumatta ihmeteoillaan. Kaikki hurmossaarnaajat on huomionhakuisia ja mielenvikaisia narsisteja, oikeassaolemisen, päsmäröinnin ja itsensä korostamisen tarve on verhottu Raamatun sanan levittämiseen ja pyhään missioon.

Hihhuleiden mainostus on kuitenkin toiminut: tuskin ovat saaneet videolleen koskaan yhtä paljon klikkauksia kuin nyt näätien jaettua linkkiä. Ja kyllä, minäkin sitä klikkasin ja jopa katsoin/kuuntelin miltei koko höskän. Osa puhujista oli aidosti symppiksiä ja uskottavia. Johanna siinä joukossa vaikuttaa täysin feikiltä miljonäärijuttuineen, kun toisilla on ollut todellisia vaikeuksia elämässään. Noloa.

******************************

"Inhoan tekopyhiä ihmisiä!!!! Ulkonäköön en mene, ihan jo sen takia, että tiedän itse olevani hyvin kaunis nainen. Mutta se ei riitä, luonne ratkaisee. Pahinta on se, jos sekä ulkonäkö että luonne ovat perseestä!"

******************************