Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 126 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

#38347 Ilmoita asiaton viesti
viljo666
Member

Angeli:

facesta:

Pomeranian koirieni, pehmoisten Angel ja Max kanssa lahdossa nauttimaan Suomen kesasta. Takkini on by Burberry, tallainen Raamatun kohta paivalle: " Alkää siis iloitko siitä että henget ovat teille alamaiset, vaan siitä että nimenne on kirjoitettu Elämän Kirjaan." Julialla oli tällainen, samanlainen takki joka tuhottiin eräissä juhannusjuhlissa Nummelassa, jossa eräs ex-Hunks tanssija Janne hakkasi hänet melkein hengiltä. No; Jannella on myos edessaan Jumalan tuomio kuoleman jalkeen, vaikka han kantaa ehka huonoa omaatuntoa jo tassa elamassa……with my poms and Burberry jacket; ready for the summer

[img]http://i6.aijaa.com/t/00940/14181203.t.jpg[/img]

Viikonloppuna käydessäni pelastusarmeijan kirpputorilla ihan tuonnäköisiä takkeja oli useampi, sinänsä tuohon karmeaan homer-jabba virnistykseen sopii hyvin. Monesti on väitetty että esikoinen lukee tätä palstaa. Ei lue; tuota naaman vääntöä on kommentoitu lukemattomia kertoja ja vähemmälläkin viesti olisi mennyt perille.

Mutta onko nyt lopun ajat peruttu? Onko syynä nettiin suollettu Johannan Ilmestys jonka riittävän moni ihminen on ottanut onkeensa, vai kuitataanko kaikki psykoosilla? Sattuiko vapaaehtoispalvelu sopivasti loppumaan samoihin aikoihin? Esikoisen lähipiirissähän on aika moni ollut välillä ihan tsygootti, ja ainakin pappamuratti lienee esikoisen mielestä toipunut.

Ja mitä nyt, sittenkin kesähäät?