Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 126 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

#38359 Ilmoita asiaton viesti
Niintuota
Participant

Joop De Hoop:

sopulisisko:

Angeli:

facesta:

Julialla oli tällainen, samanlainen takki joka tuhottiin eräissä juhannusjuhlissa Nummelassa, jossa eräs ex-Hunks tanssija Janne hakkasi hänet melkein hengiltä.

Siis eikös tuokin case käsitelty oikeudessa jo aikoja sitten eikä eks-hunksi saanut mitään pahoinpitelytuomiota, vaikka "hakkasi melkein hengiltä". Ja eikös kyseisestä juhannusjuhlasta ole valokuva, jossa Johanna itse riepottelee Juliaa ? Sen sijaan Johanna itse taisi saada jonkun pahoinpitelytuomion tuon juhlan selkkauksista.

muistaakseni kuvaaja ymv sai vielä shampanjapullosta päähänsä lyöjänä da kviin.. tuosta on joskus ollut videokin netin ihmeellisessä maailmassa..

"Johanna Tukiainen tuomittiin vankilaan!

30.5.2013 klo 14:51

Johanna ja Julia Tukiainen olivat tänään Helsingin käräjäoikeudessa syytettyinä 2011 juhannuksena tapahtuneista pahoinpitelyistä, ei siis vantaalaisessa asunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä, kuten Seiska on uutisoinut.

Oikeus totesi että Johanna Tukiainen on juhannuksena 2011 muun muassa lyönyt hänestä tappelutilanteessa kuvaa ottanutta mieshenkilöä shampanjapullolla päähän, ja Johanna tuomittiin 60 päivän ehdottomaan vankeuteen sekä 550 euron korvauksiin. Tappelutilanteessa Johanna oli kuristanut siskoaan Julia Tukiaista ja kiskänut häntä tukasta. Oikeus totesi, että Johannaa ei voida tuomita yhdyskuntapalveluun, koska hän ei ole toimittanut kelpoisuuteen vaadittavia kaavakkeita. Toinen ehdottoman vankeuden syy oli Johannan kaksi aimpaa ehdonalaista tuomiota.

Tuomion kuultuaan Johanna kysyi: ”Anteeksi kuinka pitkä rangaistus?” johon tuomari vastasi ”60 päivää.” Johanna sanoi tuomion ymmärrettyään: ”Jaahas, eli mä kuolen sinne, koska kärsin paniikkihäiriöstä.” Johanna oli myös edelleen sitä mieltä, että kyseessä on ajojahti häntä kohtaan, ja että hänen olisi kuulunut saada vain sakkorangaistus tapahtuneesta.

Myös Julia Tukiainen oli syytettynä samasta kahakasta. Julia oli tappelun tuoksinassa lyönyt naishenkilöä kasvoihin, ja hänet tuomittiin 70 päiväsakkoon sekä muihin korvauksiin. Yhteensä Julia Tukiaiselle kertyy maksettavaa 1221,10 euroa sekä vastapuolen asianajokulut."

http://www.metropoli.net/viihdeuutiset/johanna-tukiainen-tuomittiin-vankilaan/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=johanna-tukiainen-tuomittiin-vankilaan

Yksi, ihan tavallisen, söpön sihteerin näköinen tyttö kuvittelee näemmä olevan joku "Miss Universum" ja sitä rataa……