Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 126 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

#38361 Ilmoita asiaton viesti
Pannahinen
Member

U.M. Metus:

Muistuttaa tasan täsmälleen Immoskaa Tunkero tässä SS:n kanssa otetussa kuvassa.

Tunkerolla vaan leveempi naama, muuten identtinen ilmettä myöten.

HUH.

Sanoisin, että identtisiä ovat pikemminkin Immoska ja Tuksun KUVITELMA siitä, miltä hän itse näyttää. Tuksu on tietysti kestorakastunut omaan lärviinsä, eikä näe todellisuutta, mutta jos näkisi, niin olisi tätä nykyä varmasti jo hemmetin kateellinen tuolle niin kauniskasvoiseksi kehumalleen exälle. Olkalaukku on onnistunut tekemään itsestään juuri sellaisen Tuksu-lookaliken, johon kviinillä itsellään ei kertakaikkiaan enää ole paluuta.

Eniten nämä kaksi taisivat muistuttaa toisiaan muutama vuosi sitten. Sen jälkeen ero on mielestäni kasvanut huimasti Olkalaukun hyväksi – juuri siksi kun Tuksun ulkonäkö on mennyt kiihtyvällä tahdilla yhä hirveämmäksi. En tiedä, miten paljon Immoska käsittelee kuviaan, mutta kun "nuppineulaleuan" taidot sillä saralla tiedetään, niin hankala siinäkään on pistää pahemmaksi… Huulitäytteet tietty Immosellakin överit, mutteivät lähellekään niin karmeat kuin Tuksulla, ja paremmin tuo näyttää itsestään huolehtivan. Ainakin ihostaan. (Irto)lettikin näyttää sopivan sille paremmin. Tuolla tuoreita kuvia: http://juhaimmonen.metropoli.net/2016/05/19/iho-kesakuntoon-mfi-finland-oy-kautta/

Olkalaukulle pointsit myös siitä, että bloggaa Tuksun pannaan julistaman Metropolin sivuilla 😉 Kuten Herhiläinenkin. Odotan innolla sitä, kun nuo kaksi Tuksun arkkivihollista alkavat hengailla keskenään… Innokkaana kauneushoitojen ja irtohiusten ystävänä Immoska hakeutuu varmaan Ribellan Helsingin salonkiin heti kun se avautuu. Siinä vasta viihdettä, kun esikoinen siitä kuulee!