Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 126 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 126

#38365 Ilmoita asiaton viesti
Herne
Participant

No voi:

Tunkeron tilanne alkaa muistuttaa hänen isänsä tilaa syksyllä ennen Julian kuolemaa. Markku saarnasi facassa kaikkea mahdollista pelastuksesta ja helvetistä. Jutteli itekseen ja puhui pöllöille. Yritti polttaa koko kämpän kerran kun laitteli kynttilöitä palamaan, no rillit suli siinä hommassa mutta onneksi Anette sai palon sammumaan. Ukko vietiin lepositeisiin Auroran, josta pääsi pois vasta Julian hautajaisiin. Ottaa nyt tunkero opiksi, mitä tapahtuu kun paasaa tuolla lailla. Mistähän nämä uskon sisaret mm. Ruth närhi tienaa elantonsa – töissä ne ei ainakaan käy,. Liikkuuko raha näissä livets ord kuvioissa.

Ruthilla saattaa olla käytössään jotain yhteiskunnan tukia, eläke, työttömyysturva tai mitä siellä Ruotsinmaalla nyt on. Tämän lisäksi veikkaan että hänellä on, tai onkin, laaja joukko sponsoreita jotka ovat sitoutuneet tukemaan hänen laiva, kapakka, julkkis evankelioimismissiotaan.

Hänellä on myös laaja suku joka varmasti tukee taloudellisesti, ovat lähes kaikki uskovaisia jotka tekevät tällaista hengellistä työtä eri seuroissa ja seurakunnissa ja seurakuntien palkkaamina. Hänen vanhempansa ovat laajasti tunnettuja Suomen ja Ruotsin uskispiireissä ja heidän tyttärenään hän jatkaa heidän missiotaan levittää evankeliumia. Tästä maasta ei montaa Helluntailaista löydy joka ei tietäisi kuka Eino Närhi oli. Ruthan pitää viikoittain esillä kahdeksalla eri facesivullaan isäänsä ja äitiään, kuinka suuria Jumalan ihmisiä he olivat, kuvaa ja muistoa pukkaa isästä ja äidistä solkenaan. Ja Jumalan ihmisiä, hyvää ja pyyteetöntä työtä oikeasti tekivät, arvostettuja ja kunnioituksensa ansainneita tämä nyt jo edesmennyt Närhen pariskunta. Mutta mutta, välillä vähän tökkii tämä vanhempiensa maineella ratsastaminen ja sävy siinä on vähän läpinäkyvä, ainakin kun jo pidemmän aikaa on seurannut touhua.

Ei nää muut Närhet pidä esillä vanhempiensa ansioita joka mutkassa vaan ovat ihan itse luoneet, toki onhan siitä hyötyä voinnu olla, omat "uransa" hengellisentyön kentässä.