BB-Janica sensuroimattomassa nakuvideossa

Teksti: Hymy

Kommentit

te jotka väitätte et luonnottomat silarit nii näköjää ette erota luomua silarista kosk janicalha o luomut…

hahahahha.. naurattaa noi katkerien akkojen itkut… eihän sille voi mitään jos on janicalla täydellinen roppa ja kauniit kasvot. te taas kirjotatte yksin himas katkerana, ettekä edes ulos uskalla astua.

Ei hyvää päivää tuota videon tekoa ja kuvien räpsimistä. Ei noissa valoissa edes saa hyviä kuvia. Ei taida olla päiväänvaloa vastaavat spottivalot missä Janica työskentelee. Sellainen joka on tehnyt yli 43-vuotta tuota työkseen tietää mitä siihen tarvitaan että tulee hyviä kuvia, se on nimittäin valo. Eiköhän päivänvaloa vastaavat spottivalot auta paljon asiaa. Surkeaa työtä. Liian tummissa lavasteissa tehdään töitä joissa on tuollainen valo??

Voi kun kaikkien pienten lasten äidit olisivat noin kauniita ja niin antavia.

Kohta taas Norski ”kille” tulee..ja peitto heiluu…heh.

Kysymys Hymyn päätoimittajalle: paljon pitäisi teille maksaa, jos lopaatte, että ette julkaise alastonkuvia vuoteen yhdestäkään BB:n ex-kisaajasta?

On melkoiset patalaput nuo feikkitissit. Naamakin kuin kirveellä veisteyy.

:DD reps, taas toi omien sanojensa mukaan ylihyvä äiti noloissa kuvauksissa…peräkammarin poikien iloksi…buahahahaa

jotenki alko hävettään muijan puolesta,näitä noubodeja riittää suomenmaassa,kohta varmaan hengaa eskon tai TAUNON kans,ei mit,asialinja hymyltä,lisää tämmöstä ko ei oikein aku ankatkaa jaksa enään naurattaa tässäiäs,jeah…

Uskon vakaasti sielunvaellukseen. Tähän vedoten rukoilenkin, että seuraavassa elämässäni saisin jälleensyntyä moottoripyörän satulaksi.

vitsit on hyvän näkönen nainen! Hieno vartalo ja upea hymy, wau!!

todella seksikäs kissa! nyt kyllä lähti pojilla kalsarit pyykkiin!

Tulipa myötähäpeän olo tätä katsellessa. Toi nainen videossa näytti tosi vaivaantuneelta. Pelkkä alastomuus kun ei tee seksikyyttä. Huoh, vähäänpä suomalaiset puutteessa olevat miehet on vissiin tyytyväisiä.

Niin teennäistä.Missä luonnollinen iloittelu.Ihan vaivaituneelta näyttää.

MAHTAVA MUSIIKKI! MEIDÄN JARNO SOITTELEE KANS KITARAA JOSSAIN BÄNDISSÄ.

janica on kuin hollywoodin filmitähtiä,oikee säihkysilmä kaunotar namu

Kyllä täällä ollaan niin välittävinään lapsista, muka, ja paskat, on vain niin mukava haukkua toista ihmistä, ja kun on vielä strippari, kun itse olen niin hirrrveeen hyvä ja ja ja kaikellatavalla parempi kuin tuo Janica.

Jopas on MITÄTÖN video.
Haha! Leuka Kaalinainenkin osasi käyttäytyä seksikkääämmin.

Höh mitä se janica hermoili et ei saa videota julkasta, nätti ja siisti ammattilaisvideo. Oikein hyvällä maulla toteutettu ja nätiltä näyttää

androidilla näkyy koska siinä on adobe flash 11,tätähän eli flashiä eivät iiphonet ja wp tue,hah..galxyllä näkyy iltiksen ym lehtien videot suoraan selaimella kuin pc:llä konsanaan

Säälittää toi Janica. Hän ihan oikeasti luulee että on seksikäs. Ei ole. Varatlokin on tollainen pötkylä missä ei ole mitään seksiä. Luonteessaan seksiä 0. Noi keinorusketukset ja silikoonit vie viimeisetkin seksin rippeet. En maksaisi penniäkään Janican strippaamisesta.

Janica on kaunis, sensuelli nainen. Jos kaipaa jotain por*on kaltaista voi mennä sitä vastaaville sivuille… Todella rohkea video viettelevästä naisesta..eikä sovi lasten silmille.

Mobiiliselaimilla (iPhone, WP) video ei näy tai ole valittavissa. Herätkää tähän päivään, Hymy.

Hei dildot! Kauaks täs tarttee odottaa, et video lähtee pyöriin?

HUHUUUU!!Mikä pimu!Upee nainen!

Mulla on ”kuuma” ”sieltä” ton kropan katselun jälkeen!

Paljos hymy joutu maksaa tolle bimbolle, et sai luvan julkasta videon? olisin voinu nokittaa +1000e ettei tätä olis julkastu. Pakkohan tätä ei oo kattoo, mut todella toivoisin, et toi katois julkisuudesta. Tosin tauskin hennaan, lortto-kalinaiseen, lortto-parviaiseen, siihen esko eerikäisen ex-miesystävään(laulaja?!?) nähden vaikuttaa fiksulta. Hirveitä on nyky ”julkkikset”

Eikö tämä video jouda jo roskiin? Sääliksi käy.

on tää parempi ku aiempien vuosien ”kohutut” BB-muijat (finalistit ja melkein voittajat), mut ehkä huonompi ku muutamat vähemmän kohutut.

Janicasta ei tihku seksiä! Ihan teennäistä touhua… Ei hyvä !!!

mitä uutta täs? Kyllähän tämä neito nähtiin jo moneen kertaan nakuna Bb:ssä..

Linkki videoon taisi unohtua jutusta??

HÄH? PERKELE KUN SE VIDEO ON TOSSA ALLA.

Tämä viimeistään todistaa, miten typeriä ja hätäisiä netissä ihmiset ovat, eivät viitsi edes skrollata sivua alemmas.

luuleeks naiset oikeesti että tollaset väkisin tehdyt silikonitissit on kauniit ja seksikkäät?

Jos joku kehittää jotain vielä tästä kliseisempää ja väsyneempää niin pinnat hänelle.

Oma kommentti