BB-Ksenian rohkea kotiesittely

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, BB-Ksenia, Big Brother, Ksenia Suokas

Kommentit

Seksikäs ja kaunis nuori nainen. Hyvää jatkoa, Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2012.

KYLLÄ ILTAPV KAHVEELLE PYYTÄISIN MUNKKIEN KERA JOS OIS NÄILTÄ MAIN

WAU! Ksenia on todella kaunis nainen ja jos olisin mies ( tai lepakko ), niin ehdottomasti lähtisin ulos noin kauniin naisen kanssa! (: Mutta Ksenia, älä ryhdy mikskään juorulehtien Playboy tytöks, oot kaunis nuori nainen, jolla on vielä elämä elettävänä! 🙂

sanokoot kuka mitä hyvänsä,ni kyllä on oikia namupala….kyllä kelepois.

Kuvat ei kerro IHAN todellisuutta.. Kovasti tyttö vesijuoksemassa käy Jyväskylän aalto alvaris. Juomaa kiville.:DDD

Mulla on samanalainen perse ku ksenialla. Mielestäni vielä liikun aika paljon, se vain nyt on sellainen ja ok. Miksi jaksaisin välittää, koska poikaystäväni rakastaa mua silti ja sanoo että olen ihan hirveän haluttava/viehättävä ja kaunis. Mun mielestä toi ksenian peppu on sitä paitsi ihan ok, mielestäni oon kamalampiakin nähnyt. Ja ei se perseen muoto aina ikää katso..

antaa jokaisen olla sen näkösiä niinku on, mitä ylipäätänne sitten eksytte näitä kuvia katsomaan, jos ei yhtään kiinnosta?

Liikkeestä päätellen kyyti vois olla ihan jees. Pehmeät tissit notkea tyttö vähän aasialaisen näköinen, vielä jos alapää tiukkana niin miksei kyl tota vois yhen viikonlopun naida kännissä ainaki suuhun.

ÖÖÖÖ!!
mitä ihmiset kattoo läpisormien, huomatkaa ton tytön perse!!! tuksullakin on oikeesti parempi. ihanat ja luonnolliset tissit mut mikä toi perse o?

Ihmeellistä kitinää tämä keskustelu, lähinnä naisilta jotka puolustelee tätä Kseniaa että ”ihan tavallinen nainen”, ”kattokaa omaa mahaanne” tai ”omaa muijaanne”.

Ksenia (kuka ikinä sitten lieneekään) tosiaan on tavallinen, valkoinen läski, mitä useimmat suomalaiset naiset on. Miksi siitä on kuvia täällä, se ei vielä selvinnyt?

Oma vaimoni on varmaan 10 vuotta tätä Kseniaa vanhempi, mutta silti n.45kg, harrastaa ratsastusta ja säännöllistä liikuntaa muutenkin… olen ehkä vähän jäävi sanomaan mutta mielestäni oma muija näyttää jopa ilman meikkejä paremmalta kuin tuo, joka suunnasta. Ja se jos mikä on surullista 🙂

Internetistä löytää kyllä jokainen kuvia edustavammistakin ruhoista, miksi siis tälläisiä pitää tänne kuvata?

Ja tälle Ksenialle lohdutukseksi, että minäkin olen ihan samanlainen, tavallinen löysä normaalivartaloinen… erona vain että olen mies 🙂

Anteeksi jos pilaan arvosteluhetkenne, mutta haluaisin kertoa teille miehet, ja miksei naisetkin, että Ksenialla sattuu olemaan aika normaali vartalo. En pidä henkilöstä, tiedän hänet kyllä, mutta mielestäni on turha tulla sanomaan että perse roikkuu. Toki tyttö on itse tiensä arvosteltavaksi valinnut, mutta haluaisin vain tietää millaista persettä arvon miehet haluatte. Selluliitittömät peput kun valitettavasti ovat arkielämässä aika hakusessa. Miten olisi, jos vain tyytyisitte surffailemaan pornosivustoille, joilta varmasti löydätte photoshopattuja barbinaisia tai vain tyytyisitte näkemäänne. Voin vain epäillä oman vartalonne kuntoa, teillä varmasti on rasvaprosentti minimiluokkaa ja salilla treenatut lihakset, nehän ovat meille naisille vähintäänkin tärkein asia teissä miehissä! :—)Hankkisitte itse aivot.

Nuori tyttö ja pylly on kuin patalappu. Nyt vähän jumppaa tuohon mummopeppuun ;D

Jep ”reeniä horo reeniä” tolla kropalla ei oo urheiltu päivääkään ja sen kyllä huomaa. Ja kyllä on naisena tullu perseitä nähtyä aika liuta, mukaanlukien omani,päivittäin…ja toi on ruokoton.

Hyi Vittu…laiha läski…verkko kalvot vuotaa verta. Millon nää julkisuudennälkäset ”klonkut” tajuais katsoa mikä sieltä peilistä oikein tuijottaa.

nuolisin kyllä mieleeläni tuota pyllyä ja stten kun saisi työntyä noiden pakaroiden väliin ja lopuksi vielä laueta ksenian ihanaan pyllyreikään. aaaahhhhh!

Pitsanaama edelleen..loistaa miekkien läpi…eipä oo muutenka hääppönen.

Hyvät tissit mut vähän liian typerä!Panisin pari kertaa sit vois heittää susille!

nää hymyn kuvat ei kyllä ikinä anna armoo kuvattaville. siis normi pokkaril saa samanlaisii. ei toi silti häävi oo.

Tee tuolle perseelle jotain. Ikää 20 jotain? ja pakarat kuin keski-ikäisessä. Onneksi edes hipsterit pitää niitä ettei ne roiku niin pahasti.

kaikki jotka kommentoi selluliittia täällä, ootteko nähny naisen per***tä livenä ikinä? muutaku mutsinne. imekää sitä.

On kyllä kuvia mitä oikeasti pitäs photoshop `ata 😀 Liika meikki naamassa ja liian vähä vartalon päällä, kämppä on muuten tosi tylsä ja ruma, sry Ksenia sä oot viellä liian nuori semmosin kuviin

Loisti BB:ssä suorastaan surullisella vähä-älyisyydellään. Nyt esittelee vaatimatonta löysää varttaan julkisesti. Just sad 🙁

No jopa oli kotiesittely!:D Tyttö näyttää ihan hyvältä, mutta nuo kuvien teemat ja poseeraukset on ihan järkyttäviä!

”parempi hieman ees ku kalkimpi (vierailija), 25.3.2011 klo 10.36

Toi iho on karsee, ois ees kaks kertaa solariumia ottanu nii ois ollut hot!”

totta. melko kalpea impi on kuvissa

Onko tossa vessakuvassa menossa ykkönen vai kakkonen? Kuvaaja varmaan tietänee?

Mä olin jotain 10 kun tiesin, että olen kaikkiista kaunein..ja niin siinä kävikin, nyt tytär on se kaikkiista kaunein..kyllä tummat, suuret silmät ja paksu, pitkä tukka on hot.

Ei helvetti tätäki lehteä.. ”JULKIKSET” näköjään kaavitaan Big Brother jämistä olevista julkisuus pyrkyreistä.

Ei oo totta! mistä näitä Reppaperseitä oikein sikiää?? Eikö teillä oo fotoshoppia?

voi lahna sanon minä, on hiukkasen meinaan pakkelia heitetty naamaan

ruma! siis tollainen nuori tyttö jolla on selluliittiä ja jengi väittää että on kiinteytynyt ja muuttunut paljon BB:N jälkeen! samanlainen finninaama teini siellä on kun BB:säkin!!!

Maailmassa on ainakin miljardi paremmannäköistä naista.

siis onks näissä joku armeija teema?miks sillä on noi haarukat ja veitset kädessä?

ksenia vois treenata perseeseen muotoa niin olis täydellinen.

kyllä tota nylkyttäs komia kroppa

Toi iho on karsee, ois ees kaks kertaa solariumia ottanu nii ois ollut hot!

helvetin hyvän näköinen nainen, mahtava vartalo 🙂

kyl mä ainakin nään et onhan toi ihan löllerö, hirmunen mimmi muutenkin kaikin puolin. En huolisi missään nimessä, kun parempiakin on tarjolla

Klonkusta naisversio.. Noh, kyllähän sitä paristi tuuppais. Ryypyreikään ja sillalta. Ugh. I has speak.

Näppärästi on kuvakulmat valittu silleen, ettei pläskit vahingossakaan näy… Mutta aika toivotonta ja säälittävää tällainen ”peittely”.

Viimeisessä kuvassa ollaan kypärä päässä kakalla. Taitaa kunnon jysäys olla tuloillaan!

kiinteytys olisi tosiaan paikalla. on eria asia olla reenattuna hoikka kuin hoikka paaston takia. Ei niin että ksenian kropassa mitään vikaa olisi.

Onkohan mimmi saanut jo ihonsa kuntoon, on niin törkeesti pakkelia ettei näe onko Ksenia vielä pitsanaama kuten BB-talossa.

Pitäs vissii kattoo kuvat pari kolme kertaa uudestaan, niin saattais huomata kattella kämppää.

ei muuta ku kiinteytystunnille ja ainaki puolet vähemmän pakkelia.mut ryssähän o ryssä vaik mitä tekis

HIENOO KAUNIS NAINEN! ÄLKÄÄ ARVOSTELKO AJATELKAA VAAN OMAA MAHAANNE MIEHET: EIKÄ TEIDÄN TYTTÖYSTIS OO EES NÄIN KAUNIS

Oma kommentti