BB-Minna

BB-Minna laskeutui kaivoksen uumeniin, mutta siellä olikin kuuma, joten vaatteet pois!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Minna Sara, BB-Minna

Kommentit

Täytyy minnan puolustuksesk sanoo että sillä EI ole silikooneja (isot rinnat jo ihan alkujaankin), mutta on käyny nostattamassa rintojaan, kun ne oli liian roikkuvat. Mut idiootti on kuitenkin kun tälläsiin menee.

kuka näitä silikoneja oikeen suomimimmeille väsää?? Aivan karseennäkösiä!

Noi ei vissiin ollu silikonit, vaan nostetut luomutissit, nahkaa oli kai kiristelty tuolta rinnan yläpuolelta. Voin olla väärässä, mutta näin muistelin. Rumat tissit silti.

Siis kyllähän häntä polkis ihan hiki päässä jos vaan sais!

missä helvetissä miehen kädet on nyt ne vois mennä jo sänkyyn

Kyllä tämän kanssa makuuhuoneeseen ryntäisin kovasti kyntäisin

Älkää viittikö. Tosi herkulliset tissit. Hienoo kun näytät tuollaista herkkua. Ompa mistä nähdä päiväunia. Ylibuunatut silikoni playboy mallit häviää aidolle rehelliselle luomu tissille. Ottaisin kiljuen heti jos sais.

Pakko laittaa lisää tissiä eteen, kun ei itsekuri ja kova työ maistu, että pystyis laihduttamaan edes lievästi ylipainoiseksi saatikka normaalipainoiseksi

minä en kyllä ymmärrä, että miksi ihmeessä ihminen ottaa silikonit (ja vielä huonot semmoset), jos sillä on ”ylimäärästä” kropassa. saa näyttämään koko ihmisen ihan luonnottomalta. kannatan kyllä muutenkin luomua, se on kaikkein parasta. oli sitten kyseessä iso- tai pienikokoinen.

Missä valokuvaajan ammattitaito? Kuvausympäristö jo tekee vähemmän hyvää tälle kropalle. Kaikki möykyt ja eriparisuudet erottuu. Kuvakulmia olisi voinut valita toisella tapaa.

Nyt on pakko sanoa, että kyllä pitäisi ihmisellä olla itsellään suhteellisuudentajua, jos malliksi haluaa väkisin pyrkiä; joko painoa pois ja kiinteämmäksi tai sitten jättää kokonaan hommat. Tässä kuvassa rinnatkin näyttävät epämuodostuneilta möykyiltä. Ihmeellisesti kaikki kehon virheet kasvoja lukuun ottamatta korostuu..
Pakko antaa miinuspisteitä erityisesti myös VALOKUVAAJALLE. Kyllä sitä muhkummastakin saa nättiä materiaalia: kuvakulmia vaihtamalla saa ihmeitä aikaan ja välttämällä varsinkin alakulmaa tanakampien kanssa, voisi jotain kiitettävääkin syntyä.

Nyt ei kyllä viisarikaan värähdä… ja onko se nyt ihme kun tuota katsoo?

Roikkuvaa joulua ja eripari uuttavuotta! HYI! Miltä toi ”tyttö” näyttää esim. nelikymppisenä? Sitä odotellessa. . . 😀
( ’ )( . )

Ihan nätti naama hänellä on, mutta itse en ainakaan noilla kiloilla lähtisi alastonkuviin. Treeniä vuosi niin kyllä se siitä lähtee. Itse olisin hänenä pienentänyt rinnat, nyt niistä on tullut vähän epämuodostuneet.

Mutta muuten ihan tavallisen näköinen nainen. Ainahan naisia haukutaan, jos on vaikka luonnostaan liian laiha tai sitten lihava. Ei niistä haukuista kannata perustaa.

siis hyi s…..a mikä valas siinä näkyy oikeen silikoonit(selluliitit)

tyttöhän voisi laihduttamalla saada itsensä kuosiin,mutta nuo nännit…..kuka palstiikkakirurgi on keksinyt ne tuonne daisan yläosaan kiinnittää??

en panisi.

paidan alla hyvät bosat,mutta auta armias kun paita pois,niin stondis laskee kyllä heti..

oikeesti liian tehdyn näköset tissit ja kauhee perse.. ei kiitti

Kiva vartalo, ei pidäkkään olla mikään tikku, mutta noi tissit.. :DD Jumalauta! Ei nännien pidä noin ylhäällä olla ja eri paikoissa.. Omalla naisella luonnolliset ja kauniit isot tissit!

Onpas ruma ylävarustus. En koskisi kepilläkään.

Ja takuulla nyt yhä harvempi mies kiinnostunut Minnasa nyt kun mennyt vielä näyttämään nuo, niin ettei mitään jäänyt mielikuvituksen varaan.

Paitsi Minnan kaikista pyhin, eli alapää, tietysti. Sitä Minna ei uskalla näyttää.

Noh noi puheet ”hyi läski…laihuta” on aika tyhmiä. Okei mitäs on sitte julkisuudessa melkein tyrkyttämällä mutta oikeesti onko kaikki tosiaa sillä silikonibikinimalli tai photoshop tissikäs laiha luuska kannalla? okei on vähän tukevassa kunnossa. Huonosti leikatut tissit. Epämuodostuneet sanoisinko?

täytyy nostaa minnalle kyl hattua et antaa vähän omalla olemuksellaan kyytiä tälle luuranko kropan ihannoinille … rinnoista on kyl harmi vaan tullut vähän luonnottoman näköiset noi nännit on niin oudon ylhäällä 😀 voivoi…

no joo on kyl aika iso perse 😀 tulee kyl itsellekkin hyvä mieli et oma kroppa on kyl aika kondiksessa verrattuna minnaan. noi rinnat on kyl niin luonnottoman näköiset et huh huh on niinku sellaset tiimaris myytävät vappu leikki utareet xD

laihduttais jos haluu välttämättä alastonkuvissa olla, kommentin 49 lähettäjä ilmiselvästi läski nainen

Vähän painoa poikkeen ja rusketusta pintaan, niin sitten kyllä kelpais!

vaikka toi minna onki ihan bimbo, nii mikä v**tu nykyajan ihmisiä varsinki miehiä risoo, haukutte läskiks. voi hitto, toi ei oo läskii nähnykkää. kattokaa peiliin ja housuihinne, kasvaako siellä edes mitään.

Nyt on kyllä Kimin eksänä pakko sanoa että johan valaan on löytänyt !! xD hahahaha.. järjetöntä..

noita minnan rintoja on kohotettu ja nostettu ylöspäin ettei ne roikkuis..ei sil mun mielestä silikooneja oo.entiä. vähä pyöreehän tuo on mut teidän ei tosiaan oo pakko kattoo noita kuvia jos ei näky miellytä.

Läskien kosto osa 2…. laihuttas nyt 20 ensin tai alkas edes treenaamaan ettei olis pelkkää läskiä ja silikonia

Ah! Tämä kun hyppäis satulaan ja antais pyllyn liikua niin voisipa tehdä tosi nannaa!!! Mehukas naaras!!!

Siis Keisha Evans on kaunis kun hänen hiuksensa ovat saparoilla, mutta Lulu Devine ja Lola Lane taasen ovat namuja kun heillä on korkkiruuvikiharat.

Olisiko mahdollista saada Hymyyn kuvia kauniista naisista, joilla on korkkiruuvikiharat?

On muuten rumimmat rinnat, mitä on vastaan tullut, valitettavasti!
Mimmihän vois olla nätti…

Saimme BB-aikakautenasi huomata, että olet luonteeltasi ilkeä, kateellinen ja kerjäät huomiota. Ulkonäöltäsi olet näköjään tasapaksu rautakanki, jolla on oudot rinnat ja vikasuuntiin tapittavat nännit.

Voiko ihminen enää pahemmaksi muuttua..?

Todella lihavan ja ruman näköinen. On totta, että normaalivartaloisuus on paljon parempi kuin tikkulaiha anorektikko, mutta kyllä liikalihavuuskin on sairasta. Säären etuosassakin selluliittiä?? Mitä oikein syöt nainen?? Margariinipaloja rasvassa ja sokerissa vai??

Olisiko kannattanut hommata rintojen kohotusleikkaus, eikä silikoneja, jotka pistävät rinnat roikkumaan lisää. Ja rasvaimu on keksitty.

Minna pliis.. laihduta ainakin 20 kiloa ja poistata nuo kamalan epämuodostuneet silikonit. Kannattaisi nännitkin korjauttaa, ovat ihan eri kohdissa. Kirurgille vatupassi käteen.

Ja kannattaisi muutenkin pitää iso breikki julkisuudesta. Kas kun me kuolevaiset muistamme sinut sinä roikkotissisenä lihavana känniläisenä saastuttamassa Big Brother-talon uima-allasta.

Aivan liian isot rinnat! Vaikka hänellä ei olisi oikeasti yhtään rintoja, ne olisivat varmasti kauniimmat kuin nuo silikonia täyteen pumpatut!

ei taida edes olla silikonit.. Oli muistaakseni rintojenkohotuksessa.

Nythän on niin, että kaikki saatanan aliravitut missit vois lähteä julkisuudesta. Kattelin Minnaa ennen noita silikonijuttuja ihan ilolla. Ja tiedän,etten ole ainoa. Minna ei tod. ole liian lihava. Lihaa pitää olla. Se tekee naisen. Ainakin meikäläisen näkökulmasta. Muodokas, rehevä nainen on parasta mitä tämä elintaso on meille tarjonnut. Silikonit tässä tapauksessa ovat epäonnistuneet. Mutta mikäpä minä olen siitä moittimaan. Oma oli hänen valintansa.

Tulen aina olemaan sitä mieltä, että missikisat pitäisi kieltää ja laittaa niihin Oikeita Naisia!!

Ps. En oikeasti niistä BB-kuvistakaan ajatellut,tai jonkun mielestä tajunnut, Minnaa lihavaksi. Vasta muiden puheet saivat ajattelemaan että hällä on ylikiloja. Taidan katella vähän eri silmällä.

Hohhoijakkaa.. Kaiken maailman tankkiperseet ne menee itteensä kuvauttaan.. Jotain itsearvostusta ja itsekuria hei.. ensin läskit pois ja sit vasta poseeraamaan..jos pärstä kestää.

on kyllä tosiaan epäonnistuneet rinnat…käy ihan sääliks!ja en kehuis noita mahamakkaroitakaan kovin paljon…

Hyi vittu minkä näköset. Ihan luonnottomat. Toivottavasti ees Minna on tyytyväinen!

Pohkeet ovat kuin belgialaiset kaivospölkyt

…mutta tulevaisuuden naiset saattavat olla luonnostaan povekkaampia?

Uusi yritys nimeltään Hypegirls sponsoroi ilmaisia silikoneja yli 20v naisille…

nättti tyttö mut kuvaus paikka vähän pielessä toi hirviö pois kuvista ja vähän painoo pois pari vuoota sitten oli minna tosi sexy eräässä auto julkaisussa mut kelpais mulle tollasenaan(kin)

Tai ehkäpä maineikas MOMA Store olisi hyvä maailmanlaajuinen levittäjä niille julisteille?

Asuessani aikoinaan eräässä Mattilankaari nimisessä palvelukodissa en saanut laittaa tällaista DarkStalkers Catwoman Felicia julistetta oveeni. Muka ”liian porno”.

Kaikenlaisten luuserien tahtiin sellaisissa paikoissa eletäänkin…

No joillakin menee läskit reisiin, joillakin muualle, kuten vyötäröön, perseeseen, naamaan tai ylävartaloon. Tämä nyt on noita reisistä lihovia. Ainakin insuliinia riittää.

Mutta sama yleisneuvo pätee kuin kaikille ylipainoisille: Laihduta, nainen!

Tuksu on muuten aika monenkin miehen mieleen, vaikka sitä kaikki pilkkaavat, ja harva kehtaa myöntää. En minäkään myöntäisi kuin anonyymina.

Menisivät kouluun ja hankkisivat oikean ammatin, nyt kerjäävät näiltä roskalehdiltä palkkiota kun näyttävät intiimejäosiaan. Suomessa on suljetutosastot purettu ja vapaalla jalalla kävelee paljon hulluja ja niitä varten monet kuvat ovat ja ne maksaa näistä lehdist.

miten kehtaa ottaa ees itestään tommosia kuvia tolla vartalolla

Siis mua ihan kunnollla harmittaa, kun toi Minna meni pilaamaan ne upeat runsaat luomutissinsä tolla tavalla… voi ristus sentään.. nyyh..

Toimiihan se silikoni eristeenäkin…
Sääliks käy tuota poika rukkaa.
Vaikka kerran kait sitä työmies tarpeensa tuommoseenkin tätiin tyydyttäis.

Joku vielä kehtaa pullukkaa puolustaa 🙂
Totta on, että harvempi meistä on täydellinen. Toisaalta harvempi meistä poseeraa alasti jossain tusinalehdessä ja änkee joka paikkaan, että saisi pulleaa naamaansa lehtien kansiin, tai pysyisi semi-julkisuudessaan kiinni 🙂

Ps. Kuvasarja on huono, kaivos(?)idea on typerä, ellei tämä ole joku kullankaivuu referenssi, mutta epäilen, että Minnalta löytyisi tippaakaan itseironiaa, tai Hymyn kuvaajilta mielikuvitusta. + tietty se, että Minna on karmiva ihminen ja läski vielä kaiken lisäksi.

onkohan toi poika hyvännäkönen kun ei tosta kuvasta oikein nää… tässä se ei näytä kovin hyvälle mut voihan se ollakin…

SEKSIKÄS TUO MIES…NAMM..oikee työmies…söpö naama…millanen mahtaa olla kroppa jne..;))

Sä joka sanoit että suomalainen nainen!

MINNA ON VENÄJÄLTÄ!

nännit kohti taivasta, todella rumat rinnat, kyllä meni Minnan rahat haaskuun..

BB- minna joka nyt on DD-minna on aina ollu mun suosikki talossa eli tottakai lehtikin piti ostaa kun on näin kivoja kuvia

Ja Sabrina Meloni kuviin ICRA Filter bikinit päällä, vai mitä?

Vakavasti puhuen, toivoisin Hymyyn kuvia myös aidosti povekkaista kaunottarista.

Tissit eri paria. Käynyt silikonin kanssa samoin kuin tutulle naiselle, joka kävi laitattamassa silikonit ulkomailla. Halvemmalla sai ne, mutta tuli eri paria ja niiden korjaus Suomessa maksoikin sitten jo vähän enempi. Ottakaa opiksi. Ei silikonia muualle kuin saumojen tiivistykseen tai muuhun vastaavaan.

Ehkä panisin, jos vaan kukaan ei näkisi, että lähtisin kyseisen laatuluokan emakan kanssa anniskelubaarista kohti kotoa tahi taksitolppaa.

Rehellisesti sanottuna ne muutamat melko vähätasoiset naiset, jotka olen saanut aikoinani houkuteltua lemmenleikkeihin ovat olleet juurikin samanlaisia potseja. Mutta kun ei itsekään tässä kovin häävi ole ja suomalainen perusnainen on juurikin tuollainen ylipainoinen maatiainen, niin eihän tässä voi muuta kuin itsekin peiliin katsoa täysin masentuneena.

Siis onhan tuo ämmä läski. Aivan turha jonkun emman valittaa. Sun mielestä Tukiainen on myös laiha ja älykäs kaunotar?
Silikonien otto halvassa paikassa -> lopputulos näkyy kuvissa.

on muuten paksut reidet. tasapaksu vartalo.Kasvot kauniit. Muuten on kuin taistelunorsu. Isot Tissit, paksut pökkelokoivet. Eilo kurvia, eikä lantiota tai kivan muodokasta peppua. Minna ala urheilemaan

Pahoittelen Minna, mutta silikonit eivät tee miehisestä naisestakaan kaunista, ei vaikka nännit olisivatkin osattu kohdistaa oikeille paikoille. Suosittelen jatkamaan raskasta kaivostyötä ja skippaamaan kahvi- ja ruokatunnit niin kyllä sieltä jostain syvältä nainenkin tulee esiin.

Selevät Doopinggi -tissit.Ei hyvä,muutenkin liian isot tissit tuohon kpoupphan.

Huomaatteko, että Minna näyttää tässä kuvassa ihan kuolleelta? Tai sitten todella humalaiselta.
Epäonnitunut kuva!

Tulee Syvä joki- elokuva mieleen tästä..
squeal like a pig!!

Noi kylkiläskit pistää hymyilemään. Oikeassa lehdessä kuvat 😉

Olen täysin erimieltä emman ( kommentti 9) kanssa!!

on kyllä pokkaa laittaa kuvat jakoon ja samalla muistuttaa suohirviötä..

kylkiläskeistä vähän lisää miinusta.

On se jännä nähdä miten kameratekniikka on kehittynyt!

Kymmenen vuotta sitten noin isoa kohdetta ei olisi pystynyt ”ikuistamaan”. Ei tarvita zoomia, ei.

Jatketaan, nauru pidentää ikää! 🙂

Kaivos on valittu osuvasti kuvauspaikaksi: a) eihän tota kehtaa maan päällä näyttää b) sopii hyvin maansiirtokoneiden kanssa samaan miljööseen… ei varmaan tartte eritellä miksi.

Huhhuh. Alan pitämään itseäni jo kohtuu fiksuna verrattuna näihin huomioh”#¤iin.
Toivottavasti Hymy ja muut lehdet saavat lisää materiaalia sivuilleen uudelta BB kaudelta.

hyvin kyllä minna sopii tollaseen äijä ympäristöön. hakku vaan käteen ja kaivokseen pariks vuodeks. minna on vahva kuin kaivinkone 😀

Jaa Minnan kihlattu??!!?? No niin! Ja Minna yrittää tyrkyttää itteensä jokaselle talossa. Ei kelvannu Esallekaan, eikä ihme!!
Miks me kattellaan ja arvostellaan? SIKSI KUN JOKU KUVANSA TYRKKÄÄ NÄKÖSÄLLE MUIDEN ARVOSTELTAVAKSI.
JOLLEI negatiiviset kommentit kelpaa, ei pidä tollasia kuvia nettiin päästää. Sen tietää jokainen vähänkin järkevämpi kun kuviaan esille antaa laitaa, tulee myös niitä kärkeviä negatiivisia arvosteluja. Piste.

mitä ihmettä tämä minna oikein meinaa. onkohan ite nähny noita kuvia ennen ku pääs tänne levitykseen. kaunis nainen naamaltaan mut kroppa hu hu. ei mielellään

moi no ompa ihanan kaunis nainen.terveisiä jatka vaan samaan malliin,niin ihan hyvää katseltavaa on.moi!

Siis what the f*ck!!!!!! Iha karmee ilmestys.. Hyi hitto.. Karmeeta katteltavaa!!!!

Tän kuvan olis voinu jättää ottamatta. Jatkossa ei kiitos daamin kokovartalokuville, pahaa tekee tuollainen massiivinen taikina-alavartalo.

nim.dgfaedg kommentti 41. Mitä noloa! ?? Herranjumala! ps. niissä pornolehdissä olevien naisten vartalot eivät ole sellaisia mitä yli 19vee nainen omistaa, poikkeuksia lukuun ottamatta.

Mikä siinä on että vain muhkurattomat vartalot on julkaisukelpoisia? Siinä ei ole mitään rumaa tai väärää olla NORMAALI vartaloinen ylpeä suomalainen nainen? Ehkä kauneus ihanne on niin kapea, ainakin nyky nuorilla, juuri sen takia koska tällaisia kuvia ei näe! Normaali on kaunista!
Jokainen ”norsu-kommentoiva” voi mennä hieman itseensä ja ajatella mikä on oikeasti rumaa ja kaunista? Mikä tekee isosta ruman? Varmaan moni ajattelee, että itse olen iso ja vaan puolustelen pyöreitä ihmisiä, niin olenkin ja varmana pidän vaatteet päällä valokuvissa, koska itsevarmuus on eri luokkaa kuin kuvan naisella. Joten siitä isot pisteet hänelle, että kehtaa näyttää itsensä sellaisena kuin on! HYVÄ! Koska meitähän hieman kurvikkaampia on OIKEASTI olemassa ja mitä sitä häpeämään tai saatikka piiloutumaan kulissien taakse. PS. tissejä en kommentoi

toivottavasti ei panostaja satu paikalle sillä se panostaa kaikki tyhjät reiät.

Hyi seitana mihin tulokseen tää tissirumba on johtanut…luulis vituttavan!!!
Tykkihevosia oon joskus nähny ja tää muistuttaa lähinnä sitä!!

Siis, jos saisitte tolta, nii ettekö ottais? Menkää jonnekki muualle haukkuu ja kadehtii.

Luulenpa että aika monelle maistuis noi nännit vaiks ylhäällä onki! NAM!

eiiih… miks tommoset norsun kokoset ihmiset ottaa tommosii kuvii??? hei haloo mee lenkille ni vähä laihtuisit!!

ihan kuulantyöntäjän näkönen, on lihasta joka puolella ja vähän myös läskiä joka puolella.
mutta pahin on tuo kaivos-teema, tulee tosi likanen ja kylmä mielikuva…

Kaameeta katseltavaa naisen kuvat. Voisi vetäytyä jo julkisuudesta.

Upeat kasvot, rintoja lukuunottamatta juuri sellainen kroppa kuin naisella pitääkin olla! Todella seksikäs!

On siinä lihaa reisissä. Jaksaa pitää dubatut tissit ylhäällä. Jos tuossa joku näkee seksikästä, niin sitten näkee. Itse en huolisi pyllisteleen perseineen eteeni edes kanttarellimetsään.

Eipä ole mitään hääppöistä katsottavaa nämä kuvat kun kerta eivät silarit ole täysin onnistuneet. Mutta pointsit Minnalle ehdottomosti siitä, että uskaltaa kurvikkaana naisena tämmössiin kuviin! Kaikkien mallien pitäisi olla ns. XL-malleja, etteivät nuoret (tai mikseipä vanhatkin) ottaisi vaikutteita liian laihoista malleista.

eli HYVÄ MINNA! näytät suomen kansalle ettei tarvitse olla langanlaiha ja photoshopilla muokattu 🙂 jos tissit on vähän pieleen menneet tai ei ole niihin tyytyväinen niin vaatteet vaan päälle.

Ai että! Älä Minna välitä siitä mitä noi muut jauhaa, hyvältähän sinä ja sun tissit näyttää! Panisin!

Ah,kyllä on sexy nainen on muotoja mistä ottaa kiinni,toisin kyn nää nykyajan nuoret jotka ova langanlaihoja!ton kun sais vierelleen,mutta päkko tyytyy käsipeliin;)

Tommosen työkaverin mäkin ottasin, panisin porani kivien väliin ja takoisin firmalle tulosta oikein hikihatussa eikä siinä tarvis hirveesti valitella palkasta tai työskentely(olo)suhteista tai asennoista ;P

Noi tisut.. on niin luonnottomat ja kaiken lisäks ihan eriparia nännit sojottaa ihan erikohdissa.. voi toista, ei voi kun sääliä!!

luonnottoman näköset rinnat kaipa sitä julkisuutta hakee tavalla tai toisella

Kuinka ihmiset jaksaa haukkua…Minna näyttää ihan hyvältä..ei luonnottomalta vaan hyvinki luonnolliselta…naiselta.
Pitäiskö oikeesti olla aina luuranko et voi riisuuntua.
Jos Minna halus eroon riippurinnoista niin eikös se ole oma asiansa…ei näytä silikoneilta vaan et nännit on siirreetyt..ja jos jollekki valittaa täytys niin leikanneelle lääkärille..tuskin Minna niitä itse leikkasi =} Katsokaa omaa peilikuvaanne ja miettikää onko siellä kaikki ihan kohdallaan…luulenpa ettei oo

no joo, ei sitä pelkillä rinnoilla kuvaukselliseksi tulla, eikö tuo pösilö tajua miten plösö läski se on. huhhuh.

Kertokaa nyt hyvät ihmiset miksi te katotte näitä kuvia jos ne on nii rumia ja tää tyttö on nii läski? Minusta minna on ainaki vitun hyvän näköne eikä paljo kiinosta missä ne nännit on.. Todella nätit ja muhkeat rinnat. Ja paukuttaisitte aivan varmasti mieluummi jotai anorektista muodotonta luuviulua. MINÄ EN. Hyvä Minna! <3

ohhoh, tässä kuvassa huomaa erityisen hyvin että naamaa on muokattu erittäin reilulla kädellä jälkikäteen.. reittä tai peppuakin olis voinu vähän shopata. =)

Karmeet, mutta eihän ne ole silikonit, vaan vain korjausleikkaus. Sillähän oli tosi isot ja roikkuvat tissit, niitä on taidettu kohottaa vaan.

Voi, ymmärrän että piti muuttaa edellisiä ketun nakkeja, mutta rajansa kaikella.
En tykkää.

Hänhän on muhkurainen jokapuolelta , kuin kellarissa kymmenen kertaa pyöritetty perunasäkki

Minnahan on tosi nätti tyttö kasvoiltaan. Oli myös kropaltaan valtavirran mieleen joku vuosi takaperin. Minusta tuo kroppa on vieläkin sexy. Näkyy et ei niin pitkä aika ku on vielä ehkä treenannu tahi sitte vaan kypsy liian nuorena. Sekin on tavallaan kirous joillekin. Tisseistä vielä et ei varmaan oo vielä turvotus laskenu yms. leikkaukksen jälkeen. Hyvät niistä tulee!

Huoh, Minna oli joskus rytminen voimistelija, eipä näy jälkeekään siitä timmistä kunnosta.

Voi voi

Oon tavannu Minnan ja se on kasvoiltaan todella nätti! Ehdottomasti yksi kauneimpia tapaamiani naisia. Sääli että se on luuhannu kroppansa baarissa tollaseen kuntoon. Eihän se mikään läski ole, mutta ei tossa kyllä ole lihastakaan. Tollasta löysää taikinaa koko kroppa…

Ruokavalio kuntoon ja rankka vähennys juomiseen tekee jo ihmeitä. Ja siihen sopivasti liikuntaa ni kyllä alkaa tapahtua huomattavia muutoksia jo muutamassa viikossakin.

hyvänen aika, mikä noita tissejä vaivaa? ainakaan nännit ei noudata maanvetovoimaa 🙂 ja ihan vapaaehtoisesti vielä tollaiseksi leikelty..ei voi ymmärtää

Omituisten otusten BB johonkin mahollisimman syvälle kaivokseen ja toi sinne kans.

palaa mieleen tosta entisen itä-saksan ”eliitti” naiset brandenburgin miliisi koppien valinnasta……………..

Aikamoinen punkero, ei edes nätti.
Varmaan joku Tukiaisen klooni !!!

miettikää ny ”mies39” ja ”ma-sa”! jos muija on hyvännäkönen nii lääkitys ei oo kyllä kohillaa ja pyystyykö joku väittään ettei sen tarvi tehä mitää vaan julkisuus vaan tulee luokse? 😀 ps. en usko että kukaan on tolle kateellinen :DDDDD

Ei Minna mikkään läski ole, kurvikas nainen. Mutta nuo silikoonit… rumempia saa etsiä. Miksi on mennyt pilaamaan muuten ihan hyvän kropan :/

Siis nää on jotenki vaan niin järjettömän KOOMISIA kuvia ettei mitään rajaa 8DD
En keksi mitään järkevää syytä miks joku tsiksi kikkailis alasti kaivoksessa?
Iha oikeesti, joku roti 😀 Vähä vähemmän halpa idea ens kerralla plZ :DDDDDD

kuvat on kyllä järkyttävän huonoja,toivottavasti ei oo ammattikuvaaja asialla

Eiks toi olis parempi kuvata vesielementissä, jossa nämä tämäntapaiset nisäkkäät yleensä uiskentelevat.
Lihava likka.

onneks te kaikki ootte niin virheettömiä ettekä ikinä tee mitään tyhmää. jos kuvat ällöttää noin paljon niin ei varmaan ole pakko katsoa?

ja lisäks, jos tuo on teistä lihava nainen niin aika vääristynytpä on teidän maailmankuvanne. kurveja kyllä löytyy, mutta enpä menisi lihavaksi haukkumaan.

tuollainen mollaaminen on ihan turhaa. ehkä kannattaisi keksiä jotain muuta sisältöä elämään? eihän se ole teiltä pois, jos hymy on halunnut tällaiset kuvat ottaa ja mallit ovat halunneet niissä poseerata. ei luulisi teidän elämän laatua heikentävän, tosiaan kun näitä EI OLE PAKKO KATSOA.
menkää vaikka peilin eteen ihailemaan kun teillä kaikilla on nännit just oikeissa paikoissa ja rinnatkin tuntuu olevan paljon paremmat ja kropat niin helvetin timmissä kunnossa.

kiitos.

Jonkinmoinen taso noissakin kuvissa pitäs olla, ei noita viitti toista kertaa kattoo. rinnat on muodottomat (1. kuva) Nännit missä sattuu mutta ei kohillaan kuitenkaan 😉 joka paikassa on liikaa kokoa. Ton näkösenä pitäisin vaatteet päälläni ja niin kannattais pitää Minnankin.

onpas kerrassaan kamalia kuvia. kuvattavakin voisi olla edukseen jonkinlaisessa muussa ympäristössä, mutta hei oikeesti, tämä kaivosteema ei oikeen säväytä. halpa.

Tosi hienot silikooni tissit. JA hyvä pyllykin vielä. Antasin. Ja tosi hyvä tämä kaivos teema! Kyllä on mieli kuvitusta tytöllä. Ootko aatellu omaa tv ohjelmaa ?

Tosi hienot silikooni tissit. Tykkään. Kaikki kateelliset vaan haukkuu.Ei hänen es tarvi tehä mitään julkisuus tulee luokse. Toivottavasti kuullaan jatkossa myös poika kaverista julkisuudessa. Kyllä suomeen mahtuu lisää julkkiksia.

Muijahan on ihan v**un hyvännäköinen.
Vähän ehkä ”aerobickia” tai jotain, eikä silikonejakaan tarvittais,
kun kerran on omasta takaa resursseja.
Mulla on se IT-firma-videopätkä, jossa tämä neiti tanssii,
sitä kuola valuen katselenkin uudelleen ja uudelleen.

Jalathan on suoraan kuin Arsi Harjulla. Voimaa piisaa varmasti.

Sitten joskus hän särkyjen takia ei uusi enään implantteja ja kävelee onnellisena tissit kainaloissaan.

Kauheeta! Kaippa näillä kuvilla ja nöyryytyksellä sitte maksetaan uus leikkaus,, kannattaas toki ensi ottaa reippaasti painoa pois..

Onko tämä samaBB- MINNA joka oli myös Suurin Pudottaja-kisassa??

Ei voi kuin nauraa tuolle naiselle. Kaikkensa tekee että pysyy julkisuudessa 😀 Mitäs rumille rinnoille voisi vielä tehdä kuin pienentää ja suurentaa vuorotellen? Hmmm entäs jos tää naikkonen poistas hetkeks nuo rumat ulokkeensa kokonaan? Siitä saisi vielä enemmän jutun juurta.

Niin mistä kohtaa tuo Minna on laihtunut, kun tässä hiljan oli ”uutinen”, että rajusti laihtunut Minna…? Saman kokoinenhan se on kuin bb:n aikaan. Ei sillä, että ite mikään missi olisin, mutta… Toiset tykkää ja toiset ei.

siis että joku kehtaa vielä tämmösiä kuvia tuoda julki..näköjään rahasta tekevät mitä vain..välittämättä että altistaa itsensä niin naurunalaiseksi!!Ja todella rumat tissit…hyi tsiisus!!

joo on kyl menny taivaisiin noi tissit, niis on heliumia näyttäis siltä 😀 iha vinos ja epäsuhtaset muun vartalon löllöyteen.

Voi herranjumala mikä kariniemen koipireisi!! Aivan kauheen näkönen kalkkuna toi eukko!

Nätit kasvot, mutta missä on peppu? Reidet vaan jatkuu ja jatkuu mutta pitää naisella olla peppukin!

Tuon kun saisi peiton alle, niin ei siitä näppejä voisi irti pitää! Seksikäs misu!

onpas rumat tissit, eihän tollasilla viitti ees leikkiä. näyttää ehkä hyviltä paidan alla, mutta johan muuttuu ääni kellossa ku paita heitetään lattialle.

Voitteko pitää tekin välillä turpanne kiinni, veikkaan, että ketään tälle sivulle kirjoittaneesta jätkästä ei saisi tuota kuvan naista lämpeämään. Ja sitä paitsi en näe tuossa kuvassa mitään muuta karmeaa kuin oudot silikonit, eivät nekään niin kauheat, eikä vartalossa minusta ole mitään vikaa. Kukaan ei ole täydellinen. Ja toiset tykkää muhkummasta.

Pieni vinkki Hymy-lehdelle.

Suomalainen naiskauneus voisi olla hyvä vientituote, mutta pienikokoiset kuvat eivät tee heille oikeutta.

Ehdotankin että näistä Silmänruokaa -kuvista tehtäisiin isoja seinä- tai ovijulisteita.

Jos Yhtyneet kuvalehdet oy:lla ei ole mahdollisuutta itse lanseerata niitä maailmanlaajuisesti, niin ne julisteet voisi laittaa myyntiin vaikkapa AllPosters.comiin tai ROGallery.comiin. Tai johonkin muuhun maailmanlaajuisesti toimivaan verkkotaidekauppaan.

Ismo soi soi ja soi Siis alanko ja noo ku se on nääs silleen et vaimo on pareeempi terkuin €dge

Minkä takia joku menisi kaivoksille töihin, ilman asiaan kuuluvia varusteita?

kauniit kasvot ja sen alla kamaa jota en ilkeis tuolleen esitellä 😀

voi jiisus mikä tapaus tääkin on. menee kalinaisen ja tukiaisen allekin reippaasti… järkky 🙁

nännit pitää just olla noin yläällä .. aika mehukkaat

xAaxax mun tyttöystävä joka sai just lapsen on paremmassa kunnossa ku toi bb/lamourettes/gti akka huoh et on rumat silikonit…

Mihin noi nännit oikein sojottaa? Miksi ne on tuolla ylhäällä noin epäluonnollisesti?
KAMALAT.

THICK!!!
Aivan mahtava PAWG-mimmi.
Juuri sellainen kuin aikuisen naisen pitääkin olla eli rintava, reitevä ja persevä.

Aivan ihastuttava nainen. Naiselliset, ihanat muodot..

Minnalla on todella kauniit kasvot, harmi että on päästäny vartalonsa aivan kamalaan kuntoon.

Miksi pittää aina mennä laittaa silikoonia… minä e ymmärrä.
Tissit on mitä ne o ei niitä tartte pumpata isommiksi.
No onhan tuo meleke tukevassa kunnossaki kaiken lisäksi.
Naamastahan tuo on ihan nätti tyttö.
Silikoonit vittuu, syöminki ja liikuntapuoli kuntoon ja asenteen muutos niin kelepais minullekkii.

ja nännit jääny siirtämättä silikoonien jälkeen 🙂 melko sotanorsu:)

Löllö tosiaan. Ja ei roikkutissejä korjata nännejä nostamalla. Tuommosen tuloksen jälkeen sais pyytää tohtorilta rahat takasin.
Minnan nätin naaman pilaa ruma kroppa.

Jos maanpinnalla syttyy ydinsota niin jotain kaunista sentään säästyy…

Mutta hei, ei kai siellä kaivoksissa ole samanlaisia hirviöitä kuin tässä BBC Micro, Commodore 64 ja ZX Spectrum pelissä ”Manic Miner”?:

Kaunotar ja hirviöitä.

Eikö tällä ihmisellä….

…oo kavereita ,jotka vois sanoo ´älä ny helevetissä usko kaikkia yllyttäjiä’
Hieno kuvasarja hymyn nettisaitille!!!

ÄKKIÄ VIHANNESKEITTO DIETILLE!!! (parin vuoden päästä liian työlästä)

Siis voiko rumemmat silarit olla! Olis edes teettäny kunnolliset kun kerran jotain teki… aivan karseet.

Onpas hassun näköinen kuva… Ihan kuin pää ei kuuluis tuohon vartaloon.

Oli vielä ihan kohtuullisen näköinen ennen noita ”toimenpiteitä”. Mahtaa kaduttaa… En esittelis noin luonnottoman näköisiä rintoja…

Jälleen yksi turhaakin turhempi ”julkkis” joka yrittää hakea huomiota keinoja kaihtamatta ja häpeilemättä. FAIL, EPIC FAIL.

Minne helevettiin ne on sinun nännit laittanu ?
Oot muutenki kyl liian läski noihi kuviin!! 😀 dorka 😀

Kylläpä on nännit aseteltu typerälle korkeudelle, näyttää todella luonnottomalta. Takamus on myös tosi turn off, lattana ja muhkurainen. Että tällaista naiskauheutta tällä kertaa…

Nami! Hiljaa kaikki anorektikoiden palvojat! Lisää isoja perseitä! Kyllä se liha tuntuu paremmalle kun luu!

Kaivosmieskin on aika järkyttyneen oloinen – ehkä syystäkin:) ainakin minä olisin!

7: Eipä tuota häävisti nämä anorektiset perseettömät, povettomat ja pärstättömät missitkään Suomea tuolla maailmalla pahemmin edusta…

Rinnat on todella rumat.. niin kuin muutkin asiaa kommentoivat, nännit on aivan liian ylhäällä.

Jestas mikä ilmestys !
Tämä sopisi kuvagalleriaan: rumimmat ja epäonnistuneimmat silikonit.
Ja muutenkin koo ämmä on karsee rotjake !

Aikamoinen silavamöykky!Tollasta löysää hyllyvää ihraa.Kamalaa että nuorinainen päästää itsensä tollaseen kuntoon!Yäk!

Muotoja on vaikka muille jakaa…, kahdelle, kolmellekin riittäisi hyvin.

Tissithän on ihan rumat, nännit aivan liian ylhäällä. Silikonit on todellakin niin out!!!

Harvinaisen rumat rinnat, täysin luonnottoman näköiset kun nännit ovat väärässä päässä rintoja

jo on minna sulla ihkut kintut. tuonne kun pääsis

Oma kommentti