Hymytyttö 2011

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hymytyttö

Kommentit

nuo naiset hyi… etenkin tuo 6 järkyttävän ruma noita. 3 on kyllä todella kaunis, varsinkin vartalo

kateellinen wannabe Kristinan kaveri. KOrjailen virheitä. Minä tutustuin Kristinaan laivalla ja kaukana hän on itsekeskeisestä ja etenkin kakarasta. Lueppa hänen pieni elämänkertomus. Olette vain kateellisia hänen voitosta kun varmaanitse olette pyllynrumia. Ole varovainen Kristina taitaa olla toisenlaisia kavereita sun lähistöllä!

K. Airi on aika kakara ja itsekeskeinen, tunnetaan kyllä hänet täällä Itiksessä!!!!!!

Säälittävää haukkua nro.10 blogikirjoituksen perusteella. Ihan tavallista kirjoittelua tuo näyttää olevan.Hänellä on selvästi hyvä itsetunto, mutta juuri sitäkö hänessä pelkäätte?

jos teillä on pokkaa moittia täällä näitä ihan ok näkösiä muijia ni haluisin kyl tietää minkä näkösiä ite ootte..

kyllä ysi. jotkut tykkää vähän terveemmän näköisistä naisista.

Voittajan pitää olla joko tyttö numero 3,5 tai 10 näm kolme on parhaat.

Miksi aina sanotaan, että on kateellinen, jos arvostelee toista?
Kun lähtee mukaan tällaiseen kisaan, on myös tiedostettava, että saattaa joutua erilaisen arvostelun kohteeksi. Ja fakta on se, että toisen silmää joku miellyttää ja toisen silmää ei miellytä. Tässäkin tapauksessa mukana on minun silmää miellyttäviä tyttöjä ja myös niitä, joissa ei ole mielestäni tippaakaan ainesta ja ihmettelen, mitä he kuvittelevat itsestään…

HERTTAISISTA HERTTAISIN NO: 5
ONNEA MUISTA KILPAILLA MUUALLAKIN

Kymppi ei sijoittunut mitenkään HAHAHAHAHAHAH. Voittaja oli 3, sitten 8 ja sitten 1.Mukana ollut.

Nättejä ovat. Arvelisin sijoituksen olevan 3, 8, ja 2. Siis kun vain 3 voittaa.

hahahh. Nämä kaikki tytöt ovat terveitä ja kellään ei ole liikaa painoa. Silloin kun näkee omat varpaansa ja alapäänsä on normaalivartaloinen. Miettikää mitä puhutte,koska he eivät ole tehneet teille mitään ja katsokaa itse peiliin ja miettikää mikä teissä itsessänne on vikana!!!!!!!!!!!

Nmr.9 painii ihan eri sarjassa kun muut, siis painon suhteen. Sais pari kiloo pudottaa.
Mutta Numero.3 on luonnollisen kaunis ja kroppa kunnossa.

Aivan onneton taso! 3 paras jos joku on pakko valita, jalat kuitenkin liian paksut kuin myös 8:lla. 10 tuo mieleen itärajan – ei kiitos. Onneton taso.

Nro 2 on ylivoimaisesti paras Hymytytöksi! Upea hymy ja kaikkein suloisin! Lisäksi näyttää vaatimattomalta ja jalat maassa olevalta.

10:stä ei voi sanoo ettei olis kaunis tai nätti.. Vain kateelliset ihmiset haukkuu toisia rumiksi. 10 on mielettömän kaunis!

Mun mielestä taas 10 on todella kaunis 🙂 Pidän peukkuja sulle!

Mun mielestä toi 10 on ihan kaamee. Kroppa menee, mutta naama ei o.O

nro 9 nätti tyttö ja ihana naisellinen vartalo! Voittoon ehdottomasti!

ei ole kyllä kukaan tytöistä erityisen nätti… :S luulisi että hymyllä ois pikkasen korkeimmat vaatimukset, koska näitähän voisi verrata ”tuksun” kaltaisiin. huoh

Kymppihän on iha hirvee haahka, vai onko mun silmissä vikaa O:

onko nää ”tytöt” tuulesta temmattu ?? ykskää ei kaunis tai naisellinen. kaikki lautoja ilman tissejä ja ilman naamaa.. kadulla näkee paljon parempia 🙂

Nata opettaa tanssia lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille.. Ei se varmaan sitä tekis ellei olisi hyvä roolimalli?!

Haha, oon painanu tuota kymppiä! Kauniimpi on tosin luonnossa.

jebou, natali, natsku mikä onkaan, semmonen bilehirmu että en toista tiedä.. ja kaiken lisäks jos siveellistä ihmistä haetaan ja sellasta joka on hyvä esikuva nuorille yms niin ei ehkä sitten voittaja ainesta. onhan se nätti tyttö ja eikös tää oo hymy kilpailu, ei missi kisa, eikä mikään roolimalli nuorille kisa? Jos katsotaan hymyä niin onhan natali kovilla. tuskin tää hymytytön pesti nyt on ihan hirveeeen kova sana..:D

Nro 3 on kaunein. Mutta numero 10 olisi ehdoton kaunotar jos oliti tumma tukka!! Siinä vasta olisi tulinen brunette. 🙂 Nykyinen tukka näyttää kuivalta ja harmaalta…

Täälä taas kateellisia liikkellä, niin ku aina. Tsemppiä kaikille tytöille tasapuolisesti (: Ens vuonna itekin ehkä mukaan 😛

3,8 ja 10 tämä kolmikko tulee kilpailee tittelistä. Ihme porukkaa täällä on haukkumassa kilpailijoita ja turhaan. Nuoria kauniita likkoja täällä on.. ”AK” oletko ”haha”?? .. Epäilen että olet ehdottomasti toinen kilpailija tai nro.10 vihamiehiä.. Nro.8 olet nätti likka ja kaunis hymykin löytyy ;).. nro.10 toivon että voittaisit tämän kisan koska olet ehdottomasti mun suosikki.. Mun sydän on sun nro.10 😉

PS.

Luin jotain sun blogeja niin se tarkoittaa että oot menevä ja niin pitää olla 🙂

eiköhän nämä tytöt ole kaikki kiertäneet jos jonkin sortin kissanristiäisiä ja ollut mallilistoilla ?? Kauniita ovat kaikki tytöt!!! Tuomaristo kuitenkin päättää kuka sen tittelin saa. Tiedä vaikka minulle tavalliselle kotiäiti talluaiselle se titteli sieltä vielä tippuis..pitäis kai ite osallistua jo miss isoäiti kisoihin =D

AK, kanssa samaa mieltä! Pitäisiköhän ryhtyä salapoliisiksi, tai äidinkielenopeXi 😉
?? Mieityttää miten Natalia/ Natskua jne. nimiä käytetään ihan kuin tuntisitte hänet, Salee sinä joka haukut olet Natalin kavereita! ja sinä puolustaja olet natalin kavereita 😀 (Ylläri)

Natali oot ykönen hymylläsi ja muutenkin paketti kunnos niin ulkoinen kuin sisäinen kauneus! You go girl! 10 voittaa!

Hieman erikoista, että kaikissa kirjoituksissa joissa Natalia (nro.10) kehutaan ja puollustellaan on samanlaisia kirjoitusvirheitä..

10 ei ole tyhmä, sinä woodie olet tyhmä kun P:eetä puhut! 😀
Kävin lukemassa blogeja, ei vällttis parhaasta päästä mutta ei huonojakaan. Tsemppii kisoihin 10 tyttö! Älä kuuntele noita luusereita, tuollaisia kateellisia pitää aina putkahtaa jostain 🙂

10 aivan tajuttoman tyhmä tyttö ja ei ole yhtään hymytyttö mallia. Lukekaa sen blogi niin tajuatte kans ketä meette äänestämään.

Kuvien perusteella suosikit ovat 3 ja 8! Tosin numero 8 on tietääkseni kiertänyt jos jonkinmoista kauneuskilpailua, tuskin haluaa hymytytön titteliä tosissaan… Kolmonen on raikas ja uusi kasvo!

3 ja 8 parhaita. 3 loisi upean uran kansainvälisillä markkinoilla. Miss Suomeksi!
8 on nätti tytteli ei menestyisi. Jompi kumpi näistä.

9 ainoa nam! kyl naisella tissit perkeles pitää olla:) ja kroppa muutaki ku luuta&nahkaa

ei suvaita, vaan vaaditaan. mikä se sellanen hymytyttö on joka ei ole elokuuhun mennessä valmis näyttämään sulojaan koko kansalle hymyn sivuilla?

HYMYTYTÖT EIVÄT RIISU HYMYN SIVUILAL ETKÖ SITÄ TIEDÄ

todela törkeetä sanoo muita naisia rumiksi. mielestäni kaikki ovat kauniita omalla tavallaan 🙂 tosin kaikilla saa olla suosikki. sinä rumaksi haukkuva, onko pokkaa laittaa omaa kuvaasi tohon? 😉

Kisaajat ovat kaikki kauniita mutta kisaaja nro 10 Natali selvästi erottuu hymyllään kuin luonnollisen, eksoottisen kauneudellaan! Sori tytöt, sanotte mitä vaan niin peili ei valehtele. tsemppii Natali. selvästi tytöt haluu sabotoida sua. Ei ne vaan tule onnistumaan oot 10+

saletisti kaikki kilapilijat ja heidän frendit vetää tota showta täällä. haha. jäitte kii. NOOOT

5 on aivan äärettömän ruma ja feikki. 8 taas on luonnon kaunis ja fiksu

nro 3 on kaunein. luonteeltansakin aito ja ihana ihminen 🙂 sexy!

myöskin nro 5 on suloinen ja kaunis. hymytyttö ainesta hänkin. ihana!

nro4 yrittää liikaa.ei mikn hymytyttö voittaja.ihan ok näköinen…

nro 8 kolmen kärkeen. kaunis ja suloinen 🙂

vitonen on voittanut koulussa hymytyttö patsaan kertoo luonteesta kaiken ja ulkonäkökin on kohdaallaan miettikääpä sitä

Selvästi nro 10 käy itse kommentoimassa ja kehumassa itseään ja sen jälkeen haukkumassa muita 😀 low points

ei suvaita, vaan vaaditaan. mikä se sellanen hymytyttö on joka ei ole elokuuhun mennessä valmis näyttämään sulojaan koko kansalle hymyn sivuilla?

Tarkkaavainen, kerropa kuka, niin ilmoitan toimitukseen ja se muija tippuu kisasta välittömästi – tällaista ei Hymytytöiltä suvaita.

jaaha, että pitäs vielä maksaa siitä että saa äänestää. joopa joo, nyt kyllä jää äänet antamatta.

Yksi tytöistä nähtiin Helsingin Sexhibition messujen lavalla viime viikonloppuna!

Nro. 3 ehdoton suosikki. Kaunein ja luonnollisin sekä täydellinen vartalo. Pidän peukkuja, että voitat! 🙂

En usko natalista et se tänne itse kirjottelis? Mistä te sen tiedätte?
Ja ennen kun ehditte väittää, etten tuntisi Natalia itsekkään, niin kyllä tunnen. Hän on mun tosi hyvä tanssinopettaja, eikä mikään pissapää!

6 ja 8 parhaat. Kauheesti kehuttu nro:10 joutais takas Viron kisoihin irvistelemään!!! kauhee haahaka

jaa-a, taitaapa rumemman puolen kilpasiskot täällä kilvan toisiaan haukkuvan. tämäkin keskustelu saattaa olla itse kisaa ja lopputulosta mielenkiintoisempi. hymyä tuntuu riittävän joka likalla, ja hei: ei tässä kisassa tulevaa einsteiniä tai äiti teresaa olla etsimässä. puolet kisaajista kirveellä veistellyn näköisiä, haudasta herätettyjä tai pullamössöpersauksia. kauneimmat aiheuttavat AINA tunnetusti eniten kalabaliikkia ja tunteiden kuumenemista.tänään vuorossa numero kympin sadattelijat, huomenna jonkun muun. sinä kateellinen ylipainoinen kilpailija, joka klikkailet omille kuvillesi tähtiä toisen perään: tukehdu toki oksennukseesi hymy-risteilyllä tittelin hävittyäsi ja samppanjaan hukuttautuessasi. tipahda toki laivan keinuessa kannelta mereen tai tajua nyt muuten vain hyvä ihminen ettei toisten panettelu omia asemiasi paranna.

primadona (vierailija), 5.5.2011 klo 22.40
tässä ny posse vetää kyl yli. tappelemaan muualle siit. laittakaa ite kuvianne tänne jos kehtaatte ja mitä ton kympi blogien kirjotukseen tulee so what 😀 ketä kiinnostaa kauniita mimmejä tääl kuitenki on ja sillä sipuli.

Ja lainaus Hymytyttöhausta:

Hymytyttö on luonnollinen, kaunis, ei mikään silikoni- ja bileprinsessa.

ja kaikista säälittävintä et natali käy itse täällä kirjottelemassa

Vitonen voittoon vaik kuvat ei olekkaan onnistunu! oot luonnossa ja facebook kuvissa kaunein. Tsemppiä!

ja kaikista säälittävintä et natali käy itse täällä kirjottelemassa

ja kaikista säälittävintä et natali käy itse täällä kirjottelemassa

Äités taso laski kun sut väänsi.
toivottavasti osallitut seuraaviin kisoihin neitsyt maria! 😉

Haluun kaikkien tyttöjen voittavan!!! onko mahiksia! tuomarit..?

hymytyttö kisan taso laski jo viime vuonna kun mukana oli se tyrkky inka, mutta nyt natali. todellakin edellisiinkiin kirjotuksiin yhdyn että eikö hymytyttö kisaan haeta iloista, jalat maassa olevaa tyttöä eikä näitä tyrkkyjä bilettäjiä. hymytyttö kisan raadille tarkkuutta asiaan toivottavasti ensi vuonna.

toi kymppi on hot näissä kuvissa kuin facekuvis. Mistä tuo kauneus tulee.. Natali näyttäis siltä et oot uhka mimmeille. bring it on!

tässä ny posse vetää kyl yli. tappelemaan muualle siit. laittakaa ite kuvianne tänne jos kehtaatte ja mitä ton kympi blogien kirjotukseen tulee so what 😀 ketä kiinnostaa kauniita mimmejä tääl kuitenki on ja sillä sipuli.

lehdestä saa tytöistä paremman kuvan ku on haastattelut kans, tuomarikin varmaan sieltä haki infot. kyllä se niin on et luonne kaunistaa/rumentaa

TON TUOMARIN KOMMENTIT.. OLEN IHAN SANATON.. OIKEESTI JUST NOIN, TAIDAT TUNTEAKIN NÄITÄ TYTTÖJÄ JOSTAIN KOSKA TIESIT NIIN PALJON TAUSTATIETOA.

menkää ihmiset muualle tappelemaan! mun mielestä nämä likat on rohkeita kun lähtee kisaan mukaan ylipäätänsä, kai se on tuomareista sitten kiinni kuka soveltuu hymy-tytöksi, toivotan tytöille tasapuolisesti onnea ja menestystä!

1. ei aidon näköinen, outo olemus
2. liian laiha, barbien näköinen, nätti, osaa selkeesti kantaa itseään
3. söpö, ylivilkas ja itsekeskeinen luonnossa
4. kiva tukka, kiva pakkaus, aika varma kärkipää
5. kiva kroppa
6. valkoinen, pallokasvot ei miellytä
7. ei nätti hymy, jäykkä
8.itsevarmuus loistaa, nätti, varmasti kärki päässä
9. ei sovellu kisaamaan, pullea ja ei viehättävä
10. hymy on ruma, asento outo, tyhmä blogi-kirjoitusten perusteella

no vittu kauneusdesta on kii eikä siit et näät ihmistä samas koulus ja nyt sul on siit jonkilainen kuva… mä ainaki mietin et kolmonen on hot ja sitä äänestän ainaki 10 kertaa ei oo rahast kii koska se on nii hot

muistutan että tämä ei ole kauneus pilpailu ainoastaan! ei tyhmällä ja tyhjällä päällä pitkälle mennä 😀

viitonen todella kaunis ja hyvä vartalo ,luonnollinen sekä rehti haastattelussaan ehdoton voittaja suosikki.

no vittu kauneusdesta on kii eikä siit et näät ihmistä samas koulus ja nyt sul on siit jonkilainen kuva… mä ainaki mietin et kolmonen on hot ja sitä äänestän ainaki 10 kertaa ei oo rahast kii koska se on nii hot

heti 10 tippus ehdokkaista, luonne ei oikee puhuttele.. käsitin et hymytytöks haettais fiksua, jalat maassa olevaa eikä wannabe rockstar bilettäjää joka kirjoittaa blogia joko vammaisille tai 10-vuotiaille tekstin muotoilun takia.. kolmonenkaan ei ole sellainen fiksu likka miltä näyttää, samaa kouluu käydään.. aika läppä muidu.

mun mielestä on ihanaa että täällä on tavallisia tyttöjä, ehkä se luonne poimii parhaimman.

Täytyy kyllä sanoa että,kun luin Natalin blogia,niin hänen ulkoinenkin kauneus hävisi. Sanotaan näin, että tuolla päässä ei liiku mitään ja neiti kasvaa jossain MikäMikä maassa!

Onpa surkee taso tänä vuonna. Aivan taviksia, joka ikinen. Jos joku näistä pitää valita, niin 3.

Kaikki näyttää paljon paremmilta omissa facebook kuvissaan. Muutaman tunnenkin näistä tytöistä ja luonnossa paljon paremman näköisiä!

10 on blogikirjotusten perusteella tyhmä kun saapas hahahahahahha

Aina pitää olla joku negatiivinen (rikö hävetä nimim.) positiivisten joukossa. Kauniita tyttöjä kaikki

10 taitaa käydä kirjoittelemassa itse täällä, noloa

aika luonnollisen näkösiä muutama.. 8 ja 4 on oikein sulosen näkösiä, ne siis voittoon!

HUH, viimeinen saa kyllä sydämet läpättämään, natalia i am yours

noi näyttää kaikki omissa facebook kuvissa ihan eriltä.. kolmonen on aika söpö, nelonen on hot ja kasikin on nätti, nämä ovat siis hyvä kolmikko!

Essi Lindholm ja Essi karikangas kauheita läskejä… Parhaat ovat Natali Mäkipää ja Kristiina Rebane. Muut ihan tavistallaajia.

Oma kommentti