Janita Janatuinen topless-nunnana

Teksti: Hymy
Avainsanat: Janita Janatuinen, topless, yläosaton, nunna

Kommentit

mauttomin pelle mitä on vähään aikaan ollut missään. rumaa.

Hyvät tissit ei siinä mitään. Ei kovin arvostettu ammatti mutta mitäpä ihmiset ei rahan ja julkisuuden takia tekisi =) Elkää nyt jaksako loukkaantua tuosta nunna teemasta, eihän raamattu oo ees totta…

kateelliset vaan haukkuu,janatuinen on yksi kauniimmista naisista ja aivan ihanat tissitkin sillä on.

aika rohkeeta touhuu täytyy sanoo ja erittäin ajattelematonta. en oo mikään himouskovainen mutta kyllä jonkun näkönen kunnioitus pitää olla jumalaa kohtaan. todella typerää aikuiselta naiselta. ei kyllä oo kuvajaatkaa pahemmin älyllä varustettuja. ja ei taida olla hymyn päätoimittajalla minkaanlaista moraalia. sairasta touhua suomeksi sanottuna.

Jos ei kouluja käy niin joutuu alasti esittelemään vartaloaan sääli menee elämä pilalle ja viellä on äitikin voi lapsi parat!

mitä satanisteja/jumalan pilkkaajia hymyssä on töissä?? hei haloo! itse en aijo lukea tätä lehteä enää koskaan, ihan vaan tämän mauttoman uskonnon pilkan takia! Hävetkää!

Elottoman näköiset rinnat, ei mitään säväriä noista.

NYT TE KAIKKI LOPETATTE, KENENKÄÄN EI TARVITSE LAUSUA KOMMENTTEJAAN NOIN RUMASTI. Jos Janitalla olikin tähän jokin syy ? En minä kyllä ottaisi silikoneja mistään hinnasta, enkä varsinkaan antaisi lehdille alastomia kuvia itsestäni. Janatuinen saattaa lukea näitä kommentteja itse, eikä se ole hänen silmälleen mitään iloa !

LOPETTAKAA !

Pistää mietityttämään kuinkahan moni näistä kommentoijista on edes nähnyt aitoja isoja rintoja. Mielestäni nuo ovat yllättävänkin hyvän näköiset rinnat ja nännipihojen koko ja muoto voivat vaihdella luomitisseissäkin paljon.

Mitä uskontoihin, niin niistä saa – ja melkein pitääkin – vääntää vitsiä. Harva asia naurattaa niin paljon kuin kunnon hihhulit.

tosi säälittävä,eikö janitan ois jo aika jäädä hoitamaan eläkeasiat kuntoon,taitaa olla raha asiat huonosti kun joutuu itseään noin nolamaan

Seksikkäin nainen mitä oon koskaan nähny, aivan mieletön pakkus 10+

Ei mitään hajua kuka tämä on, ja lollottimet näyttää siltä että 6 ja 7 tissilaeikkaus on edessä

mummolla oli tollaset utareet…oksettaa ja pitäskö noita viel imeeeeyäk mikä mummo.

Ei voi olla totta! ruma akka ja todella mautonta! hävettää! paskaa mainosta kyllä hymylle! uskonnon pilkkaa! Hyi

Paskaa mainosta hymylle. Niinku sanottu ni suomalaisten uskontoa häpäisevä pätkä ja muutenki epäonnistunu idea.

Todella hyvällä maulla tehty. Onhan se nyt mielisairasta uskoo johonki kaikkivoipaan joka on joka puolella, mutta ei kuitenkaan näy missään. Ajatelkaa nyt rationaalisesti. Samantien vois sanoo et maailman loi tuksun näköinen lohikäärme. Ja se teki sen vaa kolmessa päivässä! Kuulostaako absurdilta uskovaiset? Koska se on ihan verrattavissa teidän ressukoiden uskomuksiin.

jos tuollainen on malli,minäkin voisin olla…minulla on luomutissit… painan varmaan sama ku tuo janita… tuo uskonnonpilkka voi koitua janitan nilkkaan ja tuon miehen…

Tuo EI ole C-kuppi ja Ei sitten mitenkään! Tuo on E-kuppi! Kai nyt tuo lehmä sanoo c-kuppi kun se kuulostaa paremmalta ja nätimmältä kuin e………..

En kyllä normisti silikooneista niin välitä mutta noita PALLOJA kyllä pitelisin ja paljon. Te kekkä väitätte et ette koskis tohon naiseen tikullakaan ku on muka ruma akka/rumat tissit, KANNATTAISKO KATTOO MINKÄNÄKÖNEN SE OMA EUKKO ON JA MINKÄLAISET HINKIT SILLÄ ON …HAH HAH (jos semmosta ees on)

Näitä viedoiden kommentteja kun lukee, huomaa että on todella helppo arvostella ja mikään ei muka ole hyvä 😀 Ensin haukutaan muiden ”pallosilarit” luonnottomiksi ja sitten nämä Janatuisen ”aidomman” näköiset on kamalat riipputissit.. No mutta jos ette raukat vielä tienneet niin aidot rinnat kyllä roikkuvat jos ovat tuota kokoluokkaa :DD

no just ei voi muuta sanoa et leikkaa toi naamas seuraavaks ikää taitaa olla jo 50?????

no just ei voi muuta sanoa et leikkaa toi naamas seuraavaks ikää taitaa olla jo 50?????

Hirveä meteli siitä että uskonnon yhteydessä on alastomuutta.. Ja vielä kehdataan väittää että ”suurelle osalle” olisi uskonto tärkeää.. Henkilökohtaisesti ei ole mitään uskoa vastaan, pelkästään uskontoja ja kirkkoa

Paljonkohan saa rahaa moisista kuvista oisko 100e? itse en lähtisi mistään hinnasta näyttelemään alsti itseäni kaikelle kansalle hyi…ajattele lapsiasi ja koulussa varmaan jo nauretaan heille.

Käyppä joskus kirkossa ja ehtoollisella ! Ajatusmaailmasi taitaa olla aika suppea….

Edes Tuksu ei alentuis moiseen rienaukseen. Miksi ihmeessä pitää pornoilla uskonvälineillä? Ettekö enää muuta keksineet? Kuinka moni kiihoittuu rististä, raamatusta tai ikonista? haloooooooo!!!!!!!!

Älytöntä paskaa! Mikä hemmetti tää teema on? ei taida ihmisillä kauheesti järkeä mahtua päähän! ristit, jeesukset, ikonit, halvan näköinen nainen tissiensä kanssa eivät kyllä kuulu samaan videoon! typerää huomion hakua? tai muuten vaan uskonnon pilkkaamista.. Oksettavaa..

Haha!:) Aitolehti, Fingeroos ja Tukiainen…kaikki samanlaisia hassuja pellejä!

I wish to God that I could have even for one night! olet sanan kuvattomalla tavalla kuuma!

Hirvee keski-ikänen akka. Mahtaa olla rahan tarpeessa kun täytyy tunkee utareitaan tänne. HALPAA JA SÄÄLITTÄVÄÄ..

vai mummo?! minkähän ikäset pojanklopit tänne kirjottelee. mieleen olisi tuo ”mummeli”

Muuten, kyllä työmies tuohon tekisi tarpeensa mutta mauton uskontoa häpäisevä pätkä.

Juu, ei noita tissejä sullota C-kupin liiveihin, eikä edes D-kuppeihin…. Ja noista nänneistä on pakko sanoa että RUMAT! Tuollaset levinneet ovaalin malliset teetassit. Hyi saatana!

Hyi, ku on rumat rinnat — Nännipihat ihan epämuotoiset ja rumat!!! Ei se rintojen koko vaan se näkö… Itse ainakin varmasti näen painajaisia nuin rumista rinnoista!?!

Voisko joku asentaa myös aivot tuolla Janatuiselle ja artikkelin kirjoittaneelle? Ei tarvi olla edes ÄO 85, sillä pärjää perus toimittaja, mutta vaikka edes 70, Please?

No niin… ensinnäkin nuo tisut ovat väh. E-kuppikokoa. Toisekseen eikös tuo huomionhakeminen ala mennä liian pitkälle?

Mitä tulee kommentoijaan nro 22, sinä tarvitset apua. Jos tosissasi haluat, että kaikkien suomalaisten naisten tulisi olla Janinan kaltaisia, en edes halua tietää, mitä kaikkea muuta sairasta päässäsi liikkuu.

Tämä taitaa siis olla sitä Johanna Tukiaisenkin paljon mainostamaa kristilliseroottista taidetta!

On todettava että tämä Nainen vaan kaunistuu kerta kerralta Muistan vielä kun janita oli iso rintanen blondi ja poseerasi raskaana ollessaan oliko se seiska lehdelle vai olisko ollu hyvymylle.No kuitenkin ajattelin sillon että taitaa olla viimene kerta kun tätä rouvaa alasti nähdään enään mutta omaksi onnekseni OLIN TÄYSIN VÄÄRÄSSÄ.SIIS TÄMÄ MIMMIHÄN PORSKUTTAA VARMAAN VIELÄ NELI KYMPPISENÄKIN. Ehoton esi kuva muillekin Suomalaisille naisille et täytyy pitää kropasta huolta jotta kehtaa esitellä sitä vähän vartuuneenpana! KIITOS JANITA!

janatuinenhan on hirveempi ku tuksu. Luulis et olis ees hyvä vartalo ja kaunis pärstä, mut ei, hirvee löllykkä ja naamaki ku petolinnun sanonko mikä. Ja kuka idiootti maksaa vielä siitä että saa itselleen hirveet riipputissit. No ei tainnu janatuisella olla muuta vaihtoehtoa tulla huomatuksi kuin hankkimalla itselleen suomen rumimmat tissit! HYI

Nyt meni Hymy vähän liian pitkälle. Vaikka itse en uskovainen ole niin silti kyseinen video oli mielestäni vastenmielinen. Luetaan raamattua nunnanpuku päällä rinnat paljaana, ollaan ristiinnaulittuna yms. Kyllä jotain rajaa pitäisi olla.

Koen, että ei ole mukavaa että Hymy näyttää tässä kontekstissa Jantusen alastomuutta. Uskonto on jollekin hyvin tärkeä, itse asiassa hyvinkin suurelle osalle, joten ei ole hyvä että sitä näin pilkataan.

HÖNÖTTÄJÄLLE tiedoksi että petteri jussilan bemareiden rekkarit oli god-1 ja win-1 .. ja hirvijät utareet tuolla akalla ja yäk..!

Tissien oienennys ihan Jees. Aihe/kulissit kuvaukselle OUT! Yleensä uskontoa rienaavaa koetellaan. Petteri Jussilakin osti kaksi BMW maasturia rekisterikilvellä GAD-1 GAD-2. Meni muutama kuukausi ja Jussila hukkui Näsiin.

Katsotaan, miten tisseille käy…

V A I H D A A I V O T ! Kansanedustajilta saa käyttämättömät

Hyvä Janita! Magee body ja teema! Tissitkin on sopusuhtaisemman kokoiset! 🙂

Todella krittiikkiä Hymyn toimittajalle, todella rienaavaa näyttää tuollaisen olion yhteydessä Raamattua ja ristiin naulittua. Ilmoitan tällaisesta roskasta välittömästi muille tahoille.

Moinen lihava henkilö ei ole katsomisen arvoinen. Tumma tuksu.

Lisää tätä naista. voisi olla vieläkin paljastavammissa asuissa.

mikä vittu ihmistä vaivaa että saa ittensä tekemään tommosta

Emännällä on C/D kokoiset kupposet, ja voin sanoa että nuo on isommat. Ei siinä mitään, isot tissit on kivat.

Jotenkin ala-arvoinen tämä teema, olis voitu hymyssä vähän miettiä. En kyllä usko hetkeäkään Janitan kuppikoon olevan C!

Lapset, te pojat 15vee, olitte 10v kun Janita tuli julkisuuteen.se siitä

Julkkis? Hmm..ensi kertaa kuulin ees ko nimen, mut joo-o jos on niin on. Kauhiasti ei tommoinen mummo kiinnosta.

Oma kommentti