Johanna Tukiainen v.2003

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Meikit rumat vaikkakin varsin kaunis vartalo. Harmi, ettei ole ymmärtänyt muuttaa vaatetustaan kilojen karttuessa 🙁 Ja meikit yhä kamalat. Ehkä jopa kamalammat nykyisin…

nätti on ollut vielä 8 vuotta sitten, ja mikä noissa rinnoissa on vikana? isolla osalla naisista on tuon malliset rinnat. Haukkuisitteko ystävienne tai tyttöystävienne rintoja jos olisivat tuollaiset? tämä on vaan taas niin tätä, että kaikki on perseestä kun kyseessä on Tuksu.

Tuohon aikaan oli Johanna vielä kaunis, voi että kun se nyt osais jättää sen alkoholin… Vielä ei ole myöhäistä saada alkoholin vaikutukset pois.. Mutta kohta voi olla..

Johanna olis kaunis nainen jos ei pilaisi itseään kaikella teennäisellä. Ja tarkkailis mitä söis ja liikkus. Niissä kuvissa missä se on nuorityttö se on mielestäni tosi sievä. Valitettavan epävarma itsestään kun luulee että on sievempi kaiken pakkelin kanssa. Tollanen wannabe barbie look kun ei toimi kellään. Harmi

johanna on ollut kaunis ihana nainen. miksi hän pilaa itseänsä? 🙁 <3

kyllä mä vaa sen sanon että noilla pienemmillä ja luomu rinnoilla tuo tuksuki on jokseekin pantavan näköne suorastaa alko himottaa noi kuvat

Kaunis nainenhan hän tuolloin on ollut – ja kuumakin. Itselläni samannäköiset ”ketunnokat ja pah”, hyvät ne ovat sekä Johannalla olleet että minulla tälläkin hetkellä. Tykkään!

olihan ton naama ihan vitun perseestä jo tos vaihees. IHan turha sitä on yrittää kieltää. Ottakaa vittu 3 kiloo meikkiä pois tästä kuvasta ja sanokaa ”kaunis se oli sillo”

Tässä sen taas näkee kuinka pilataan huulitäytteillä ja leikkauksilla ulkonäkö, meinaa tässä kuvassa tuksu on ihan siedettävän näkönen verrattuna nykyiseen ulkomuotoon. härreguud. 🙂

Kauniit kuvat, nätti tyttö ja surullinen tarina, voi, voi.

Nätithän tuollaiset pienet pystyt tisut on, kuin navassa roikkuvat riipparit. Kelpaa katsella ja kosketella.Ei se määrä vaan laatu.

Moni viiskytvee huoliteltu (ei siis huoriteltu) nainen näyttää paremmalta kuin jossu nykykunnossa. Näissä kahdeksan vuotta vanhoissa kuvissa jossu on tosi nätti, täytyy myöntää. Mutta kun katkeruus syö naista sisältä ja elämän tavat ulkoa, tulos on nähtävissä…

Kumpi tämä kyseinen ”kaunotar” mahtaa olla.Tukiainen vain länsman..Pussihousut ja lapikkaat voisivat helpottaa tunnistamista.

Kumpi tämä kyseinen ”kaunotar” mahtaa olla.Tukiainen vai Länsman..Pussihousut ja lapikkaat voisivat helpottaa tunnistamista.

Helppo se on teidän haukkua nimimerkin takaa! Minkähänlaisia tisuleita teillä itellä mahtaa olla, hahahah! Teillä joillain on varmaan kauheita ulkonäkökriisejä siellä neljän seinän sisällä, anoreksiaa, bulimiaa, paineita pömppömahasta ja riippuvista hernepussitisseistä. Pilkka se kalahtaa kuulkaa vielä omaan nilkkaan!

kuukauden kun on ilman niin kyllä sitä panisi nyky tukiaistakin

Nätit, nuorekkaat ja jotenkin viattoman kauniit rinnathan nuo ovat. Haukkukaa te vain mammamaisten riipparienne kanssa, mulla samanlaiset ”töröt” ja tyytyväinen olen.

On olleet todella pitkät ja armottomat kahdeksan vuotta! Tosin tuo virne on edelleen sama joka huokuu viisautta kuin kaalilaatikko.

muistaispa tämä meikkityylin nykyäänkin ni hyvä olis. ihonvärikin on jopa normaali eikä grillattu. eikähän ne nykyset läskit mitään, kun ostas sopivankokosia vaatteita eikä koittas tunkea s-kokoon.

Kahdeksan vuotta voi tehdä ihmeitä! Nythän Tuksu on paljon paremman näköinen ja nätimmässä kunnossa ; )

Kyllä muuten mutta kun on niin tyhmä, itse en ole sen kauniimpi kasvoista mutta en ole typerys.

Noi molemmat tukiaiset vois lähettää raketilla kuuhun!!!.

Tuo Nainen44 kirjoitti ihan asiaa. Tuksu on ihan normaalin näköinen vielä tuossa kuvassa. Ja nätit rinnat.

Kyllä hän teille luottaa senkin silsaiset, hilseiset, kalja- ym. mahaiset, kaljut, veltot, sänkiset, hikiset ja paskaiset miehemme Suomesta:))

rinnat on kyllä nytten paljon paremmat kuin tuolloin 03 ! Vaikka nytten on muuten läski, mutta tollasia tötterö-tissei ei kyllä jaksais kattella. Ihan ymmärrän siis, miksi aikoinaan silarit hankki (vaikkei silikoni välttämättä ketunnokkaan autakaan..).

kroppa o iha hyvä, mut kyl naama on jo täs aikas epämiellyttävä.

En olisi uskonut että tuksu oli joskus näinkin kuuman näköinen…

noi tissit on kyl rumat. tommoset töröt. mäkin ottasin silarit jos ois ton näköset ketunnokat.

Ihmisten kommentit ovat suurelta osalta syynä, minkä takia julkisuuden henkilöt ajautuvat äärimmäisiin tekoihin ulkonäkönsä suhteen..Kaikki eivät vaan ole vahvoja..

Kivan näkönen. Jos ois edelleen tuon näköinen niin saattaisin tunkea jotain nuorta, isoa ja kovaa tähän naiseen

Tai no, korjaisin lausuntoani hiukan: Eivät he itse siitä kärsi, vaan heidän lähipiirinsä ja Suomen kansa.

Nuo rinnat ovat paljon paremmat kuin Tuksun nykyiset! Haukkujat voisivat mennä muualle runkkaamaan niille pallotisseille, kun ei normaalit nätit rinnat kelpaa. Muutenkin oli Johanna hyvässä kunnossa tuolloin. Harmittaa oikein hänen puolestaan, että on nykyään sellainen kuin on.

Tai no, korjaisin lausuntoani hiukan: Eivät he itse siitä kärsi, vaan heidän lähipiirinsä ja Suomen kansa.

Kasvoiltaan Tuksu ei ole koskaan ollut mikään missi, ja minusta missitkin ovat melko ällöjä naamaltaan. Johanna sentään näyttää persoonalliselta. Kauneus määräytyy lopulta kuitenkin persoonallisuuden kautta. Nimimerkille suopursu haluaisin kommentoida, että Tuksu on varmasti paljon parempi ihminen ja persoona kuin pettäjä-Ike, joka siis kärsii narsistisesta persoonallisuushäiriöstä, kuten valtaosa muistakin kokoomuksen poliitikoista. FAKTA.

Tuon nobodyn julkisuudenhakuisuuden takia suomen kaikkien aikojen paras ulkominsteri, joka olisi saanut suomen nousuun joutui eroamaan. Suomen nykyinen tila on kaikinpuolin tukevaisen syytä

niin sanotaan että silmät on sielun peili, nämä silmät kyllä kertovat pään tyhjydestä ja siitä että on pakko päästä julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä.

Säälittävää, Tuksu luulee olevansa nykyäänkin tuossa kunnossa, katse peiliin paljastaisi että viina ja epäonnistuneet kauneusleikkaukset ovat tehneet tehtävänsä.

Tavallinen nätti nainen Suomesta siis tuolloin. Oli hyvät rinnat, noin omat pienet ja terhakat. Nykyiset silarit hirveät, roikkuvat mammamaiset kammotukset. Hampaat kyllä rumat.

Oli nätti v. 2003
Onpa päässyt pahaksi kahdeksassa vuodessa…

Nättejä kuvia. Ei tämännäkösiä tule joka päivä kadulla vastaan.

Eipä ole mikään ihmeellisen näkönen. Tuollsia on Suomi pullollaan.

Ihan kliffan näkönen gimma ollu, ei siinä mitään. Sääli että on ittensä pilannu sekä ulkonäöllisesti sekä etenkin henkisesti. Sääliksi käy.

Nykyään kroppa kurvikkaampi, ihan jees. Tiivistä lihaa, sanon minä, siis nykyäänkin.Kaikenmaailman tankerot haukkuu syyttä suotta.

eipä ole häävin näköinen ollu nuorenakaan ja nyt on jo VANHAAA!!

ihan nättihän se on ollut. jännä ku niitä kaikkitietäviä haukkujia ja arvostelijoita ei tässä kommentoimassa näy.

Kauneus on todellakin katoavaista. Kroppahan on tossa ihan kohillaan meinaan.

Oma kommentti