Martina Aitolehti Levillä

Teksti: Hymy
Avainsanat: Martina Aitolehti, Levi

Kommentit

martina on kaunis ja mitä sitten jos korostaa kroppaansa kauneus leikkauksilla.hyvin martina on säilynyt vaikka onkin jo äiti ja yli 30 vuotta.katteellista porukka…..

upeee nainen!
ja mitä hittoa, eikö äiti-ihmiset sais tehä töitä? martinan työ on tehdä pr tempauksia, kuvauksia, tv töitä.
jos joillain kotiäideillä ON VARAA olla kotona ja sellanen työ, että siihen mahdollisuus, niin se on hyvä se. kyllä työssäkäyvätkin ihmiset lapsensa kasvattaa. ja myös meikkaavat ihmiset. jopa ihmiset joilla on silarit. enneminki hurskastelua taas tämä.

Ei sentään paljastanut Martina ihan kaikkea niinkuin eräät muut typsykät omissaa videoissaan. Siitä plussaa..

Martina on mahtava!Rumat lopettakaa valitus ja ihailkaa!

moni on kateellinen martinalle kun on niin hot! kaunia ihana nainen!!!

näillä kuville ”Martti” saa varmaan ne velat maksettu ja lisää fylliä huuliin.
On tää Suomi pieni maa kun karvahatulla pääsee julkkikseksi, Boring..

Hei…….Kuka noista kuvista on oikeesti kiinnostunut. Ihmetteleln vain, ei toi nainen ole mitenkään erityisen hyvännäköinen tai edes seksikäs. Kylmä kalikka lapsellisen tatuointinsa kanssa.
Taitaa henkilön myös olla aika yksinkertainen.
Miltä tuntuisi tieto, että kaikki mitä teet teet pummilla….

Miltä tämä tyttö tulee näyttämään kasvettuaan ehkä aikuiseksi? Kun muistona Hymyn kuvauksista 40 vuoden takaa on vanhanihmisen vartaloa verhoavat mauttomat tatuoinnit ja vatsanahkaa kiristää kaksi silikonipalloa? Rahaa ei ole, kun aikanaan tuli ”hieman” bailattua opiskelun sijasta eikä Hymyn ja Seiskan kuvaussessioista tienannut kuin 1000 egeä per ”Pirelli Photoshoot”… MARS ulos lettutieteen vihtori Rolf Nordströmin silikonitehtaasta, kunnon duuniin tai opiskelemaan, lasta hoitamaan ja järkeä etsimään! Ehkä sitä jossain on jäljellä ripaus?

Vitun hyvännäköinen nainen.
Jokaiselle jäbälle kyllä kelpais jos vaan sais.

äh miten te ihmiset jaksatte arvostella muita, teijän kaltaset ihmiset tekee suomesta synkän. helppo se on arvostella nimimerkin takaa. käyttäkää viha energianne johonki hyödyllisempään tai edes johonki mihin voi vaikuttaa. Luuletteko te että pystytte satuttamaan martinaa? eiköhän martina ole vähän tälläisiä tekstejä vahvempi, siihenhän pitää tottua jos aikoo olla julkisuudessa.

itse varmaan olette kaikki kedon kauneipia kukkasia 🙂 aivan varmasti……

pettiköhön monen äijän kanssa nykyist miestään??

Miätin vaa et olis aika ihanaa pitää kullia noitten huulten välissä ja tehä edes taks liikettä! Mut anyway HYVÄ MARTINA JATKA SAMAAN MALLIIN LISÄÄ NÄITÄ OSTIN HYMYNKI PITÄSTÄ AIKAA VAAN KOSKA SÄ OLIT SIINÄ KANNESSA!!!! <3 OOT IHANA! <3

0:22 Martina imettää koiraa
kyllä määkin ton seksikkään tytön tissejä voisin ime ja muutenki tehä kaiken laista! <3

Eiks ton Martin pitänyt olla jossain viidakossa, ja nyt se olikin Levillä. Harmi kun toi koira ei purassut Marttia.

Miksi toi on kuvattavana vaikka ei ole minkään näköinen, blääh ja vielä niin itseensä täynnä oleva ylimielinen tavis, joka luulee olevansa joku superjulkkis…hohhoijaa Suomessa ollaan..pienet on kuviot

Sissus mikä räähkä. Mut koirat on komeita.Olis kuvatt niitä,eikä tota tyrkkypelleä.

Älkää nyt! Pakkohan se on jokaisen myöntää kuinka kaunis Martina on! Taitaa oma naama harmitta… Tosin huulia täyttänyt jo liikaa.

Mihin kaikkeen skeidaan se ukko niitä ”susiaan” myy…?! Eläinparat.

Awww! It thinks hes a human being!

Ja nyt en puhu koirista tai poroista…

Onko tuon naama poltettu napalmilla ja sammutettu kirveellä?

Miksi Martina ottaa jatkuvasti huuliinsa niin hirveästi pistoksia, että näyttää ihan apinalta, kun turpeus alkaa heti nenän alta kauan ennen huulten rajaa??? Etkö oikeasti Martina näe, että se on HIRVEÄN FRIIKIN NÄKÖISTÄ.

Ja nyt sitten kolmikymppinen nainen pistättää itseensä Sculptraa, jonka vaikutuksista ei pitkällä aikavälillä tiedetä – ihan kahjo.

Äitinä en myöskään voi tajuta, että tyytyväisenä häipyy jonnekin viidakkoon valmiina olemaan kuukauden pois lapsensa luota ja mukula on 2v. Oletko Martina kuullut, että psykologit suosittelevat lapselle max. niin monta yötä erossa äidistä/vanhemmista kuin lapsi on vuosissa vanha. Eli 2v.= 2 yötä. Ei ole siis kysymys siitä, pärjääkö isä vaan mikä on äidin itsekkyyden mitta..

Ja sitten julistaa blogissaan, kuinka on niin tajuttoman fiksu. Hoh hoijaa, mitä touhua.

kaikkea ne eläimet joutuvat kestämään, toivottavasti niille ei tullut tramoja tästä.

Mulla on paljoooon upeeeempi kroppa! Ja olen 8 vee nuorempi ja paljon kauniimpi kuin toi nainen!!

Miksi Marttiinaa pidetään tuossa hihnassa?

Karvaselle ainakin nykyään näyttää. Mutta kuka on tuo ladyboy hänen vieressään?

Oma kommentti