Martina Aitolehti seksikkäänä Levillä

Teksti: Hymy
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

HEI MARTINA AITOLEHTI ON MAAILMAN IHANIN… MÄ SEURAAN SEN BLOGIA JA KAIKKEE
MÄ OLEN TYTTÖ

Voi ei noita rintoja. :S Se ei ole paha jos rinnat riippuu, mutta kun jos ne on vielä ylisuuret silikonipallot. Martina, käyhän vaihtamassa edes vähän pienempiin noita implantteja, tai ota kokonaan pois. Hoikkaan vartaloon ei sovi isot rinnat.

Martinassa ei ole mitää vikaa, ainakin persoonallinen eikä mikää suomen pikku maitotyttö vaan oikea nainen ja asenteella sitä paitsi naisella pitää olla lihakset.

Miten tällainen mitään sanomattoman näköinen voi olla joku julkkis, haloo!

En kommentoi naista, koska makunsa kullakin, mutta
kuvaaja vaihtoon!
Katsokaapa joitakin ulkokuvia, niin oikein häiritsee horisontin vinous.
Perusasiat jo pielessä niin valotuksen yms. suhteen.

Nuo koirakuvat on ihan kauniita, mutta yli menee se kun m seisoo haransa levällä koiran yllä. voi hyvänen aika. Hae töitä/ammatti! Ei kyllä jaksais sua katella enää.

Hommatkaa nyt kunnollinen kamera!
Eihän tuommosista kännykkäkameralla otetuista jämäpikseleistä näe mitään.

Mummoalushousut on vedetty sen takia jalkaan, että lapselliset tatuoinnit, jotka sopivat Martinalle 10 vuota sitten, peittyvät! Vain muutamassa kuvassa ovat näkyvillä!! Mutta, turhaan niitä peittää, tuosta naisesta on nähty jo niin paljon tämäntyyppisiä kuvia, että jokainen tietää, että sillä noita tatskoja on!

Ei pystynyt katsomaan kun ensimmäiset kolme kuvaa. Tuo kolmonen kannatta poistaa sarjasta jos haluaa, että joku katsoo loputkin..

mihi vittuu se noita elukoita käyttää?? tekikse niistä karvatöppöset

nimim v* mitä väkee, näytät hyvin viihtyvän täällä sivuilla itsekin.

Aivan helkkarin noloa. Oikeesti Martina lopettaisit jo, kansa nauraa sulle.

aitolehdellä iha ihanat silikonirinnat,perse aivan mahtava ja muutenkin kaunis nainen.. PANISIN!

En arvostele hänen ulkonäköään, mutta osassa kuvissa on rumaa yliposeeraamista. Myöskin sommittelut ovat pielessä, onkohan kuvaaja vai neiti itse päättänyt esim. siitä että susi on jalkojen välissä (ei näytä hyvältä) tai noista pissimis-kuvista kun ollaan kyykyssä?

Ketähän tällaiset kuvat palvelee? Ei noista ole runkkumateriaaliksi eikä mainoskuviksikaan. Martina on kirveellä veistetyn miehen näköinen.

kyllähäm tota yhen illan polkis ja laittais aamulla taas kiertoon

Martina pieni: ala opetella jotakin oikeata alaa ja nopeasti! Sussa ei ole ainesta nimeltä ”photogenic” eli kuvauksellisuus, ja jos täytät itseäsi vielä, halkeat kuin Humpty Dumpty!

Naurattaa joo kun viestejä täälltä poistetaan,yhden kun laittaa niin häipyy,kun ei totuutta hyväksytä ollenkaan,noi jotka haukkuu komentoijia on suoraan sanoen joko Martina,Stefan,tai Ex Eerikäinen.
Sen takia sit poistui eilenkin tämä kun osuin naualan kanstaan kun sanoin eetä kukahan täällä haukkuu arvostelijoita heh :)))

Transun näköinen on, kuin kirveellä veistellyt kasvot. Enempi näyttää mieheltä. Ja aina sama ilme.

Anteeksi vaan mutta NAURATTA!!!Siis tollasiin kuviin missä seisotaan alusvaatteet/turkki päällä pystyy ihan kuka tahansa.Muijalla joka kuvassa sama ilme = ilmeetön!Olisi nyt edes laittanut sen tavaramerkkinsä eli hedelmäkorin päähänsä..tai nyt edes yhden muovi ananaksen ja rypäletertun 🙂 Tää muija on niin muovinen ja feikki.Aina yhtä ja samaa.Ilmeetön kirkkaanpunaisella huulipunalla.Entäs ne hänen musiikkivideoiden kansainväliset koreografiat?LOL x LOL!

Sievähän tuo on näissä kuvissa. Mitäs te kitisette? On niitä rumempiakin. Ei mikään maailmanluokan kaunotar, mutta ihan kulmiensa missi.

Tämä on sekä kuvaajalta että mallilta erittäin ala-arvoinen suoritus, kuvien laatu on varsin huono. Olisi syytä panostaa nykypäivänä kuvien laatuun, toisaalta jos kumpikaan ei tee töitään kunnolla niin eipä voi paljoa odottaakaan.
Satsatkaa kuviin enemmän, kiitos.

Ei vittu, pikkusen kateellista tekstiä täällä. Kyllä mä ymmärrän jos oma mies ei enää kiinnostu kun on tullut muutama vararengas mahalle. Sitten kun tulee joku huomattavasti paremman näkönen niin sitä sitten piikitellään nimettömänä!

Kuvat sopivat hyvin Hymyn tasoiseen julkaisuun. Miesmäinen yhden ilmeen ”malli”

poroa esiin vosu! kukaan ei ole muutoin kiinnostunut sinusta kuin näkemään silikonisi ja tuherosi!

Ihan hienoja kuvia, mutta näissä ei ole mitään uutta. Uudistu Martina!!

En näe viiksiä tai ylipainoa, vaan ylimielisen ilmeen joka kuvassa.

Uskis panis lakkiin -niinkö ?
Niin paljonkohan on kommentoijan ikä ? -10v. ??

Kaamea nauta. Mies.

Mutta missä ne supersexyt kuvat on?

Onko tuo oikeesti mies vai onko tuo joku porno stara tai ilolintu.

hah, ois ihan mielenkiintoista nähdä, millaisia ”kaunottaria” tai ”komistuksia on näiden kommenttejen takana 😉 näillä kommentoijilla ei tietystikkään itsellään ole vatsassa makkaroita ja ovat muutenkin ulkoisesti niin täydellisiä :)itse en välttämättä haluaisi olla ehkä noin muovisen näköinen, mutta en minä ole mikään arvostelmaan, mitä muut ulkonäöllään tekee:) mun mielestä martina on kaikesta huolimatta keskiverto suomalaisnaista kauniimpi tapaus 🙂 tsemppiä martina!

jokainen saa tehdä mitä haluaa ja ei tarvitse toisia kytätä mitä tekee se on sairaus jos kytätään.

me olaan jokainen oma itse et kannattaa katsoa omaa lärviä onko sen parempi. oli taattoo tai ei kaunis nainen silti.

On sitten Jarkko päästäny ton Tuikkuunki sisälle, onneksi ei taia olla muita samaan aikaan paikalla.

Nyt laski mun mökin arvo Levillä, onneksi sitä ei sentään näy kuvissa, mutta läheltä liippaa. Tuonhan mie näin vuosi sitten Hullu Porossa, sillä oli jotain kivaa suussa, isto pojat semmosta sillon kehu.

Hyvät olisi olleet puitteet ottaa hienoja kuvia. Nyt vain homma ryssitty täysin. Mallista en kommentoi sen enempää, kuin että enemmänkin säälin tunteita herättää tuon pakkomielteinen julkisuustykkyily. Mitä taas kuviin tulee on todellakin ihme minkä tasoinen ”valokuvaaja” nämäkin on ottanut? Sommittelu, rajaus, mallinohjaus ja valotus todellakin aloittelijan tasoa!

Todella kauniita kuvia ja upeita susia/koirasusia! 🙂 Martina on yksi Suomen kauneimmista naisista.

Harvinaisen kauniita kuvia Martinasta. Yleensä näyttää ihan transulta, noissa tais olla vain yks sellanen. Edistystä!:)

Kwaakström (vierailija), 23.12.2011 klo 10.13

anonyymien ininää (vierailija), 23.12.2011 klo 05.23
ois kiva nähä millasia nää kommentoijat on :D:D

..sellaisia itsevarmoja ihmisiä joiden ei tarvitse väkisin tyrkyttää itseään jokaiseen juorulehteen mitättömillä jutuilla vain saadakseen julkkiksen tittelin ja pari satasen seteliä. Olemme ihmisiä joiden ei tarvitse peitellä huonoa itsetuntoa menemällä erilaisiin leikkauksiin jossa tuunaamme itseämme.

mutta teidän täytyy silti tulla joukolla haukkumaan tätä, ja jokaista muuta naista jotka hymyn nettisivulle ovat ”päässeet” oman itsetuntonne pönkittämiseksi.. katottas nii toi martina sais jokasen joka täällä kommenttipalkilla kovistelee

IHAN TOTTA kaikki olis kuitenkin lääpällään, kun tään mirtsun kans olis kahden kesken !! – Myöntäkää vaan -ei kerrota sun eukolle !! ; )

Pimeällä kujalla juoksisin nopeasti karkuun jos vastaan tulis……Ompa isokokoinen nainen Huh!!

Jonkun teinipojan päiväuni, mut ite soutaisin lujaa ohi.

Ällöttävää. Pistä lisää silikoonia ja ”nättejä” tatuointeja, niin hyvin menee!?!

anonyymien ininää (vierailija), 23.12.2011 klo 05.23
ois kiva nähä millasia nää kommentoijat on :D:D

..sellaisia itsevarmoja ihmisiä joiden ei tarvitse väkisin tyrkyttää itseään jokaiseen juorulehteen mitättömillä jutuilla vain saadakseen julkkiksen tittelin ja pari satasen seteliä. Olemme ihmisiä joiden ei tarvitse peitellä huonoa itsetuntoa menemällä erilaisiin leikkauksiin jossa tuunaamme itseämme.

ois kiva nähä millasia nää kommentoijat on :D:D

Olen Ihka Oikea mies! Miel.selibaatti, kuin tuollainen silikoni,botox ja Tyhmä kuin vasemman jalan kumisaapas! Tai kummareilla on käyttöä-Tuolla otuksella EI T:M 37v

Lapissa on ihana valo ja maisemat. Martina aikaisemmin kaunis nainen, miksi nykyään hieman ilmeetön?

mä en kyllä tykkää. miksi nuori, kaunis naisellinen nainen menee tekemään kasvoilleen tuon. oikeasti, eihän tuon ikäisen tarvitsisi moiseen edes ryhtyä. martina oli paljon kauniimpi ennen, voi ku ymmärtäis lopettaa ton tuunailun.

Saako tuo eukko suutaan kiinni? Vai onko naamanahka ja huulet niin tötterölle kiristetyt ettei etuhampaille enää yllä peittoa?

Ankka huuli on kauniimpi kuin J.Tukiainen.Mut yhtä veloissaan…hahahaah

Niin tosiaan…jokohan pukkaa Martinalta uutta levyä…kenties jopa duetto Johanna Tukiaisen kanssa?

Ei ku lapsi tulossa. Treenaa (omien sanojensa mukaan) kuitenkin niin paljon, että luulisi tuloksia syntyvän… Ei näy vyötäröä,pelkkää tasapaksua makkaraa.

Alushousut ym. peittävät vatsaa, olisiko jo makkaroita tulossa?

Yhden katsoin ja sitten muistin, että kaikkihan on näytetty aikaisemmin. Miksi muuten Hymy ei näytä enää tussuja, kun jo 40 vuotta sitten ne oli näkösällä?

Missä ne sexyt kuvat on? Näen vain jonkun keski-ikäisen, rupsahtaneen kääkän, jolla on huono itsetunto, jota on yrittänyt paikkailla silareilla, ankkahuulilla, kamalilla tatuoinneilla, muovitukalla…

”Kateelliset suomalaiset läskiakat taas kirjoittelee miehinä tänne 😉 taikka sitten ne ovat oikeasti miehiä, joita vituttaa etteivät parempaa saaneet kuin se oma ruma läskiakka ;)”…no ainakin oma ”akka” on paljo paremman näköinen henkisesti ja fyysisesti kuin transu-Marsu.

Liekö naamakin pumpattu täyteen silikonia kun joka kuvassa on sama ilme… Ei mallia tule tekemälläkään. Puuttuu täysin eläytymiskyky ja ilmeikkyys.

Kateelliset suomalaiset läskiakat taas kirjoittelee miehinä tänne 😉 taikka sitten ne ovat oikeasti miehiä, joita vituttaa etteivät parempaa saaneet kuin se oma ruma läskiakka 😉

Maininta siitä, että martina olisi superseksiäs sopii kuin otsatukka sialle. On ällöttävän näköinen akka silikonineen ja tatuointineen. Kuvat oli muuten hienoja, mutta Martina olisi pitänyt photoshopata pois jokaisesta ja pistää tilalle joku oikeasti seksikäs ja haluttavan näköinen nainen. Martina on yhtä haluttava kuin herpes.

on se ruma, vielä hommaan sotketaan viattomia luontokappaleita…..eläinsuojelijat, HERÄTYS

Kasvot ovat kuin kirveellä veistetyt, ei kovin naisellinen.
Tulee mieleen transvestiitti.

10 vuoden päästä nauretaan tälle ankanhuuli poseeraukselle.

AitoLehmähän se siinä poseeraa, noidalta näyttää, ei kyllä kaunista saa tekemällääkään,paitsi tietenkin Matti Nykäsen kauneusleikkauksessa,tekihän se Mervistäkin kauniin……

Oma kommentti