Miss Plastic Johanna Rönnberg nakuilee

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Rönnberg, Miss Plastic

Kommentit

vittu,että hyvät rinnat makee tyttö.nussituttaa kyrpä seisoo

Nänneissä löytyy, jos on viittä lasta imettänyt. En tiedä onko, mutta näyttää siltä että jokainen muksu olisi rintaruokittu. On viiden lapsen äidiksi helvetin hyvä kroppa. Paljon parempi kuin mulla, neljän lapsen äidillä. Mulla silikonittomat riippusäkit, mahapussi, joka raskauden myötä selluliitti perseessä lisääntynyt, vaikkei ylipainoa olekaan. Ei auta mikään. Mutta lapset ovat todellakin kaiken rupsahtamisen arvoisia! Kroppani on tehnyt mahtavan työn neljästi, ja se saa näkyä =) En ikinä silikoneja ota.

Kyllä sydänmellä toteutettu rakastelu on aina paikallaan.Ensin nam.Ja sen jälkeen birdie namnam. *tarjoaa tiponruokaa pääsiäismunalle* Elämä on synkkää ja ikävää.Mutta kuinka ikävää,sen voi määritellä jokainen omalta kohdaltaan itse.

Vittute joka ikine kommentoija ootte yksiä vitun pellejä. ”tuolla o tommoset nännit, tuolla o lösö perse, tuolla o kiero varvas.. Oikeestaa kaikki mallitki vois painua suosiolla vittuun. Turhanpäivästä paskaa. Keskittyisivät asioihi joilla on oikiasti merkitystä.

No huh huh.. meinasin tulla sokeeksi.Koti veisin mutta sit tulis taksin tilaus, kyllä on niin pilattu

kateellisten panettelua.johanna on ymmärtääkseni toiminut joskus mtv3:lla peli-/chatjuontajana.hyvä juontaja.selkeäsanainen,luonteva.ei voi verratakaan näihin horahtaviin,hömssyisiin saranoihin tai iidoihin.yöks sarana & iida.toivoisi nakustelun leviävän tv-persoonien keskuuteen laajemminkin.marjo wilska ja anna-liisa tilus ovat mm. näyttäneet häpynsä juhannuksena 2000.hauskaahan se vain olisi tietää miltä näyttäisivät esim. katri viippola,riika sillanpää tai joku muu vastaava henkilö (nelli ingberg/elina viitanen/subin irina (iso nam!!)) ilkosen häpysillään.tuhero ja roikkutissit reilusti tv-kansan tapituksen kohteena.mitä ryhtinsä menettäneisiin rintoihin tulee,itse suosisin supistamista ja kohtuukokoista implanttia terhakkuutta antamaan.mutta ei muuta tällä kertaa.puristelkaamme tissejä ja pysykäämme hyväntuulisina.

Pahasti kapseloituneet eriparipallot -muka tissit? yök! Perseetön, rupsahtanut lähiörouva.

Just… on ilmeisesti aika kovaa porukkaa kirjoittelemassa täällä… Totuushan on se, että jos lauantai-iltana tuon näköinen muija on kiikarissa niin kyllähän kaikki (vapaat) kundit on valmiita heiluttelemaan peittoa tuon kanssa… minä ainakin…

Kroppa täydellisen epäsuhta: ei persettä ollenkaan, tissit yli-isot ja rimppakintut. Kasvot ihan ok, mut akka alkaa olemaan oikeesti liian vanha tällaiseen… lapsia 5 kappaletta, kukahan niitäki hoitaa??? Tää muijahan on tuttu helsingin yöelämästä ja hotelli vantaalta, että tuskin montaa viikonloppua on lapsilleen omistanu. Kaikesta päätellen sanosin et ihminen, jonka elämä on pelkkää sekoilua ja tulee olemaan.

LLOOOOOOOOOOOOOLL
Näyttää ihan 40v mammalta, vai onkohan toi jo sen ikänen?
Tissit ihan miten sattuu :DDDD

Täysin luonnottoman näköinen kuvatus. Kannattaisi hankkia pakaraimplantit.

Mistä näitä löytyy?? kertokaa mullekin:):):) hahhhhaaaaahhhhhhhaaaa

muodoton läskipersehä toi on. salille ja äkkiä, ei pelkät tissit saa kyl edes kiihottumaan

Onko kukaan oikeasti nähnyt hyvän näköisiä silikoneja ? Siis photoshoppaamattomia ja ilman muita kepulikonsteja kuvattuja. Itse en ole nähnyt ensimmäistäkään kertaa. Aina ne on tuollaiset epämääräiset möhkäleet, joilla ei ole oikean rinnan kanssa mitään tekemistä. Ei se ole kuppikoko joka kiihottaa, vaan rinnan muoto ja mittasuhteet.

Nähdäkseni implanteilla saa hyvän tuloksen vain tapauksissa, joissa naisella on jo valmiiksi kookkaat rinnat ja silikoneilla vain hieman esim. kohotetaan rinnan ryhtiä.

ihan kivat, harvoin ne luomurinnatkaan on täysin symmetriset keskenään!

SIIS MITÄ?!

nuohan ovat aivan erinäköiset tissit keskenään. ei edes sillä BB-Iidalla (vai mikä se ny oli) ole noin pahannäköiset eriparirinnat. HYI!

Upeassa kunnossa on VIIDEN lapsen äidiksi, mutta nuo silikonit eivät kyllä ole kauhean kauniit, päinvastoin. Kohtuus on olisi ollut hyvä asia tässä tapauksessa, jos ne silikonit VÄLTTÄMÄTTÄ piti ottaa.

SIIS VANHA AKKA! Mitätön kroppa, ruma naama (kuinka vanha? 40-50?)
Kaameet silikonit! Kuin lehmän utareet!! Ei mun makuun ei!!!

kaks mätisäkkiä heitetty reen selekään hyi hitsi yäk nyt tuli lihakeitokki laatattua tuon sotanorsun takia yhyyyyyy..

Johanna on kaunis nainen.Aina noita haukkujia riittää,yleensä vielä ne on niitä kateellisia jotka ei itse uskalla tehdä mitään oman ulkonäkönsä eteen.

siinä on sentään nännit! samaa ei voi puhua tukiaisesta tai janatuisesta.

ei virossa osata tehdä kunnollisia silikoneja – ei sitten yhtään.

Mielettömän upea nainen. Ei ihan Janitan veroinen mutta menee kuitenkin Tuksun edelle. Näitä lisää. Kiitos Hymy 🙂

Hei
Kumpi tuo nyt on? Janatuinenhan on ollut liki aina blondi.
No hyvännäköistä touhua, jos kirkossa olisi tommosta menoa niin liittyisin heti

Siis ton nännit on iha miten sattuu. Toinen osottaa oikealle ylös ja toinen vasemmalle sivuun?

Oma kommentti