Mr. Finland Kalle Aalto

Mr. Finland Kalle Aalto

Teksti: Hymy
Avainsanat: Mr. Finland, Kalle Aalto

Kommentit

Pitää nyt vähä puolustaa Kallea. Asia nyt vaan on niin että jos haluaa malliksi ulkomaille niin tuon isompi ei varmastikkaan voi olla. Kaveri on tuttu ja pelannut jääkiekkoa pitkästi toistakymmentä vuotta, jalat on kyllä kunnossa.

Poika vois panostaa noihi tikkuihinsa perus RHP.. tosin ei tuo kroppakaan ole häävi 🙂

Komea nuori mies. Taidatte unohtaa, ettei tommosia joka nurkalla ole. Suomalaisista varmaan 50% on taviksia, 30% vähän rumempaa kansaa ja 20%(jos sitäkään) on keskivertoa kauniimpia/komeampia yksilöitä. Kattokaa ihmiset kadulla ympärillenne ennen kuin täällä arvostelette!

Heh, eivätköhän ne haukkuja ole miehiä, joita tälläiset”kiiltokuvapojat” loukkavat olmassaolollaan, kun itsellään tilanne on rempallaan.

Heh, eivätköhän ne haukkuja ole miehiä, joita tälläiset”kiiltokuvapojat” loukkavat olmassaolollaan, kun itsellään tilanne on rempallaan.

Kaunis mies, mutta miksi tuollaiset pöksyt tällaisissa lavasteissa?! Pöh.

Vähän näihin putoo. Kaveri on kasvanut pullan ääressä ja sitten tänne pullistelee… ööö… hauista? Jännitä, Kalle, jännitä… kyllä se lihas sieltä löytyy!

eniten mua huvittaa tos kuvassa et miten noi bokserit sopii tohon tyyliin.. kivat teippi kengät ja sit dressmannin bokserit 😀 tosi hot kamaa!!!

No ukkeli on mikä on, mutta hämmästyttää nää rekvisiitat ja ratkasut näissä kuvissa. Vedetään teippiä sääriin ja jokkut mattamustat läpykkäät jalkaan ukkelille ja sit haetaan luultavasti jotain modernii kreikkalaismytologista fiilistä kuviin. Kyllä on perkele niin halpaa toi touhu ettei mitään laitaa.

Miehillä yleensä on karvoja jaloissa 😀

Vitsi ihmiset on hauskoja ku joka asiaa pitää haukkua, varmaan haukkujallaan itsellään ei karvat kasva 😀

Jee, ei tarvii olla mikää umpi lihaskimppu, vaan just sopivasti niin kuin normaaleilla ihmisillä onkin just harrastetaan liikuntaa ja pidetään itseään kunnossa.

Älä kuuntele kateellisten kaljamahojen pilkkaa
-ennemmin kaljamaha kun tommonen RIMPULA!

Kerrankin oikee mies voitti.Aina yleensä ollut joku aivan käsittämätön päätös tuomareilta, kylläAntti on voittonsa ansainnut. Älä kuuntele kateellisten kaljamahojen pilkkaa,hienoa kun miesten taso noussut kisoissa muutenkin. Tuollaisen kuin sais niin varmaan nais…

Näyttäis olevan styroksista tuo ”pylväs”… Aikamoinen kuikelo.

helppohan se on kipsiveistosta nostaa päänsä päälle,no jaa noilla naruilla tuskin paljon muuta nostettaisikaan.. hah-hah

Jaa katkera-Kaarinat alkoi valituksensa. Tuo mieshän on luonnossa lähes kaksimetrinen ja takuulla näyttävämpi näky kuin kuka tahansa perus-pallinaama! 😀

No niin, sieltä se taas alkoi. Avohoitoisen Suomen hyökkäys. On niin hauskaa seurata, millaista oksennusta kommentointiosuudet nykyään kaikkialla on. Tätä se on, kun psykologiset peruspalvelut ovat rappiolla; netistä on tullut jokapojan oksennuskanava ja yhteinen psykoterapeuttimme.

Hahaha, että tässäkö on suomen edustavin mies?:D
Hemmetti, vois osallistua ens vuonna; kerrankin on saumat voittaa jossain!

Oma kommentti