Saana Parviainen, kohuohjaajan kohuvaimo

Teksti: Hymy
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Ihan kaunis neitohan tuo Saana on sekä sexyt jalat ja muodokas herkkupeppukin !ei valittamista mielelläni itselleni huolisin !

Hyvä Kroppahan sulla on,eikä jotkut ihmiset luultavasti tiedäkkään sitä,että onhan laiheliineilläkin selluliittiä, ja sitä on vaikea saada kokonaan pois! (tiedä sitte, missä ihmeen pilvilinnoissa nämä ihmiset sitten elävät.)Sä oot Saana vasta nuori naisenalku, älä anna julkisuudelle kaikkea itsestäsi,kun ei sulla hirveästi oo sitä mitä sä annat, eikä tuksu2:kaan oo kiva olla. Arvosta itseäsi, oot näyttävä nainen !

Itsekkin pidän Saanaa tyhmänä ja huomionhakuisena nuorena naisena mutta en ymmärrä kyllä alkuunkaan teidän selluliitti kommentteja :oo sileä pyllyhän tuo on! ja kyllä selluliittia voi olla jo 10 vuotiaalla, sillä siihen vaikuttaa myös geenit, ei aina syöminen ja liikkumisen puute.. Älkää olko noin julmia

sileä peppuhan sillä on. ei tossa sellullittia näy.

voin kertoa teille kuule, että selluliittia on jopa 13 vuotiaalla tytöllä 🙂 ja voin väittää jopa että sitä löytyy melkein jokaiselta naiselta!

Silleen ok vartalo, jos miettii että saanut lapsenkin. Kuten moni muukin sanoi, niin vartalo ei vastaa niitä luuloja siitä mitä blogi antaa ymmärtää. Siellä niin paljon puhetta urheilusta/syömättömyydestä ym, että odotin hieman erilaista olemusta. Kuitenkin paremmalta saana näyttää kuin 99% muista äideistä, sen tajuaa jokainen.

tota persettä kyllä väkisinkin ihmettelee kun miettii miten se blogissaan kohkaa syömisestään/tai syömättömyydestään ja urheilusta. jotenkin olis kuvitellu että tajuais tehdä jotain tolle selluperseelleenkin?

Saanaa ei paljo karppaaminen kiinosta ainakaan tuon SELLULIITTI perseen nojalla. Aika outoa tuossa iässä.. 23 vuotiaana näyttää varmasti Johanna Tukiaiselta, vastaavanlaiselta möröltä/hörhöltä 🙂

tuo kamala maha menee vielä, mutta voi hyvä luoja mikä läskiperse!! malliksi ei todellakaan tämä majava sovi!

Sexyä? siis kaikki mikä liikkuu vähissä vaatteissa ei ole todellakaan sexyä. Ja sitten vielä nämä kuvat, se ja se poseeraa alasti kuvissa, niin ettei mitään näy uuh mä olen ihan alasti näitten vaatteiden sisällä!!! haloo

Muutamat kommentoijat: eli jos rakastuisitte palavasti tyttöön jolla on tällainen vartalo, niin hänet ensi kertaa alasti nähtyänne a) ette pystyisi enää jatkamaan suhdetta b) jatkaisitte sitä hirveästä vartalosta huolimatta c) yrittäisitte saada hänet laihdutuskuurille tai muihin toimenpiteisiin?

Voi hyvää päivää….?
Perse roikkuu, eikä muutoinkaan ole mikään helmi.
Ei jatkoon!!!

tainnut vatsasta ja levinneestä persiestä päätellen sidukka maistua? vai oisko pumpattu takaa päin niin paljon, että persuus levinny??

No jooo … pyrkyripä tietenki tuppasi tännekin poseeraamaan.
Karua ja kaikinpuolin nolo tapaus. Löysä ja paljon pumpattu perse

Mä olin kuvitellu ton olevan kovas kunnossa sen postaamien blogikirjoitusten perusteel. Ite en oo vähää aikaa treenannu paljoa paskaakaa ja on paljon timmimpi peppu ja masu ku tolla 🙂

suominaisilla pitkä selkä ja lyhkäst jalat sekä lituska pylly. minkäs kukaan geeneileen mahtaa, joten älkää haukuko.

Pienimunaisten puhetta et iso perä! Harvinaisen muodokas nainen Suomalaiseksi. Todella hyvässä kunnossa ja vielä synnyttänyt. 80% Suomalaisista naisista paljon löysempiä synnyttämättäkin. Nami!

Ulkonäön puolesta kyllä tuota viikseen voisi vetäistä, mutta järkeä ei taida korvien välissä olla paljoakaan.

yökkkk (vierailija), 9.11.2011 klo 19.34
Näyttääkö kaikkien synnyttäneiden mahat oikeasti tuolta?????

————-

Näin se on. Ei se tuosta ainakaan yleensä pienene ja lantiokin on toki leventynyt luonnollisesti syntymän kautta – ihan hyvältä näyttää kuitenkin… Mukavan sopusuhtaisen hoikkaa näemmä synnytyksen jälkeen eikä kyseessä se ”perus-tavisvalas”, joka haluaa pitää synnytyskilonsa muistona. Toki tuo nyt isompi takapuoli tulee näyttämään 25 vuoden iässä sellaiselta, että sen varjossa voidaan huonossa tapauksessa kuvata uusi jussi-elokuva… 🙁

Silleen kaunis, mutta tehnyt itsestänsä ruman. Nuori ja tyhmä – kaikki pätee yleensä, mutta tässä tapauksessa ainoastaan hän on idiootti ja pyrkyri! Tässäkö tämän maan tulevaisuus.

Hymyllä oli rohkeampia kuvia jopa etusivulla jo 40 vuotta sitten. Rva Varviaiselta ei näykynyt nännin nänniä eikä tuheron karvaakaan.

hyi saatana et noi mahakorut on järkyttäviä. koska ne alkaa tunkemaan noita killuttimia silmämuniinki.

Joo, nämä kuvat eivät ole huippuja, mutta syy ei ole mallin.

laitoin eilen kommentin, jossa kritisoin valokuvaajan ammattitaitoa (ei esiinny edes nimellään)…ja kas kummaa, kommentti poistettiin!!! Käsittämätöntä että kuvauksen kohteen ulkonäköä ja persoonaa saa täällä haukkua rajuin sanakääntein mutta joku vetää herneen nenään kun puhutaan valokuvaajan puutteelisesta ammattitaidosta.

Ihan ok MILF suomalaiseksi, mutta on niitä parempiakin tullut pantua.

Jussin kannattaisi kyllä hommata kunnollinen kotivaimo vaikka Venäjältä, ei näistä nuorista suomalaisnaisista oikein 56-vuotiaan miehen vaimoiksi ole tai ylipäätänsäkään vaimoiksi.

Kuva 3… Onpa nuorella tytöllä löysä perä! Monella 40v muijalla on mageempi ahteri.

Saanan pillu ja panosessiot on nähtävissä Parviaisen blogissa.

Ei taida paljon urheilu maistua, kun on noin viiskymppisen näköinen perse nuorella tytöllä. Tussu näytti kanssa rumalta, kun näin ne kuvat. Tämä on vain minun mielipiteeni.

hans: Niinpä. Suht timmi, treenattu kroppa. No, ainakin kuvankäsittelyn jälkeen.

Yllättävän lihava. Blogistaan sain sellaisen kuvan että olisi tosi hoikka, mut eihän se näköjään pidä paikkaansa. Tuo eeppinen persehän peittää pian auringon.

Minkä takia persvakoon kiilataan kalsarin takanauha? Siihenhän tarttuu suklaan väri heti.

pakko ihmetellä millasiin naisiin näilläkin sivuilla kómmentoijat on tottuneet.. ite oisin ainaki ihan tyytyväinen kun tuollaisen vierestä heräisin.. toki sitten ku se alkais puhuun ni vois alkaa ketuttaan mutta noin niinku ulkoisesti aika bueno

Säälittää tätä nuorta naista joka omaa tyhmyyttään asettelee itsensä tilanteeseen joka vaan täysin alentaa häntä ja pistää huo**n leiman otsaan. En koskisi kepilläkään! Pornoilee kaikkien nuoltavana lavalla ja imee itse kullia kansan nähden. Sympatiat Jussin puolella! Mitäköhän Kiki ajattelee äidistään kun on tarpeeksi iso ymmärtääkseen?
Pateettinen nainen koko Saana!

Näyttääkö kaikkien synnyttäneiden mahat oikeasti tuolta?????

Sexyt kintut, hyvä pepa, mutta pussi päähän, niin painaisin!

Saana, mene kotio ja lopeta vanhempiesi nolaaminen.
Isä on kovasti huolissaan.

Kannatti antaa Juskalle perää, pääsi esittelemään itseään Hymyyn ja kenties pääsee joskus ravintolan jonon ohi suoraan sisälle.

Mistä näitä julkisuudenkipeitä pikku tyttöjä löytyy joka kuukausi. Tuskin maltan odottaa joulukuuta. kukahan silloin näyttää lehdessä pientä persettään? Kenties BB – Janica?

Kun on nähny ton majavan (kiitos Parviainin blogauksesta) niin ei kyl pysty noitakaan kuvia kattomaan ilman että tekee pahaa. Yök.

miksi saana nauraa (en nyt tiedä näissä kuvissa, mutta blogissaan) aina silleen, et sen kieli on vittumaisen ärsyttävästi sen hampaiden välissä?
Näyttää ihan imbesilliltä semmonen.

Jos piirroshamsterilta näyttävä likka on jonkunmielestä seksikäs niin sitten noista kuvista voi johonkin olla mutta malliksi tuota ei saa tekemälläkään

Mitäköhän sexyä näissäkin nyt sitten on? Tuossa ei ole yhtään seksikästä kuvaa. Huomaa ainakin että tästä Saanasta malliksi ole.

Oma kommentti