Sanna Suutari hääkuvasessiossa

Sanna Suutari oli 90-luvun kohutuin blondi, tässä yksi hänen kuvaussessioistaan

Teksti: Hymy
Avainsanat: Sanna Suutari

Kommentit

Hyi Huimaa, ookko nähnny v. 2010 alasti. Höylätavaraa..oksia myöten.

vois pari kertaa tuupata ekan kerran takaa sit toka sipoon jokeen

Sanna on Upeavartaloinen Seksikäs Nainen/Naaras!Mukavan Kokoiset Rinnat!Imisin/Hieroisin Rintoja/Nännejä!Suutelisin/Hieroisin Upeaa Vartaloa ja veisin Sannan Nautintojen Huipuille!

Kaunis Sexy Nainen!Nätit Rinnat!Nännejä Imisin Aah,Nam

Sanna Kaunis Sexy Nainen/ Naaras!Mukavan Kokoiset Rinnat ja olisi Kiva Imeskellä/Hieroo Nännejä!

Hepatiittia, huumeita, lääkkeitä. Ja rahaa ei ole ikinä ollutkaan. Selitti iltapäivälehden toimittajalle julkisuuteen pyrkiessään, että hänellä olisi sopimus Playboyn kanssa. Sitten ei ilmaantunut haastatteluun jossa piti näyttää sopimus. Kertoi syyksi poisjäännilleen, ettei ollut saanut meikkaajaa kyseiselle päivälle 🙂 Korjasi sitten vielä, että oli erehtynyt luulemaan Playboylta saamaansa hylkäyskirjettä sopimukseksi 🙂

90-luvulla Sanna oli melkoinen lahioruusu yhdessa Satu Lapin kanssa, mutta parannusta on tapahtunut todella paljon; Sannahan on tosi kaunis naissa kuvissa. Ei ole viinalla turvottanut itseaan kuten suunnilleen joka toinen suomalainen nainen nykyaikana.

Olet tosi kaunis tyttö <3 🙂 ihanat vangitsevat silmät... <3

Onnettoman pienet tissit ja muutenkin aika lautamainen. Liian laiha ja tönkkö akka.

Huomaa kyllä ettei näitä kuvia ole käsitelty ja viimeistelty. Näistä vois saada hyviäkin.

Minä en panisi, vaan ottaisin vaimoksi. Mutta kukapa näitä uskoisi, tai mitäpä sitä millekkään mahtaa. Niin tosiaan, ei mitään. Joten turha on itseään puolustaa. Kun kuka vain voi esiintyä täälläkin ties kenen nimellä. 🙁 Kiitoksia paljon tästäkin, ja ties kuinka monista lukemattomista epäoikeudenmukaisuuksista sen lisäksi. Jumalan siunausta kaikille niillekkin jotka tätä vääryyttä jatkavat. Ja kiitoksia paljon kunnianloukkauksesta myöskin. Mutta mitäpä minä sille mahdan, köyhä ja täysin vailla mahdollisuutta tehdä mitään tällaisille asioille.

Suutarista vielä, että jos tuo on aito kuva EIKÄ manipuloitu. Niin täydelliselle näyttää. Siitä saisi taulunkin. Mutta en edes ymmärrä miksi silläkään on mitään väliä. Nämähän on näitä asioita, kuten kaikki muutkin jotka on täysin turhia ajateltavia. Mahdottomuudessaan. Kuten tuo oikeus ja kohtuus. Kiitos vielä kerran. Ja toisenkin kerran sitä Jumalan siunausta kaikille näillekin loukkaajille.

minkä ikäinen tämä salarakas on??
45-50??
miks täällä on näin monta kuvaa tästä iltatytöstä?

Mutta missä on se ”toinen” blondi joka tosi telkkariakin veti omastaelämästään?

Mikä tuo liiskaantunu kärpäsenraato on tuos rinnas? pidä yhtään tollasista must have tatuoinneista. Ilman tuota rumaa mustetahraa rintamus olisi hyvinkin kaunis.. puhdas ihos kaunis iho

Hyvät tissit tytöllä, eikä kropassa tai ulkonäössä muutenkaan mitään vikaa. Nätti paketti

Oma kommentti