Susan Ruusunen rasvaimussa

Rasvaimu auttaa, kun kurvit pursuavat yli, eikä laihduttaa jaksa ja lenkille ehdi. Susan Ruusunen (ent. Kuronen) ja hänen sisarensa Maryanne teettivät sen.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Susan Ruusunen

Kommentit

susan on todella mukavan oloinen, ainakin tässä videossa 🙂 On iloinen, fiksu ja hauska! Ja kauniskin vielä!

Täytyy sanoa, että jos tuon vaivan näkee ja maksaa, olisi luullut tuloksen olevan paljon paremman näköinen !? Pömppö mikä pömppö.
Ja mistä voisimme olla heille kateellisia ?????????!!!!!!!!!!!
Miksi julkisuuteen ??????? Miksi ihmeessä ?
Pelotellakseen hyvät miehet pois läheltään ?!

no täytyy sanoo et käyttäytyy ku teini toi susan ja nauraa ihan painajaismaisen järkyttävää tekonauruu..
onneks ei oo mun äiti..

No kaikkihan tietaa kuka tai mika R:n imut ja suurennukset maksaa. Kun homma on tehty, niin R:n antaa haastattelut ja kuvaukset. Samanlaisella diilillahan toiminee myos eras kohublondi.

Jos olisi vähän realistillisempa, ei missä nimessä ja missä tapauksissa sopia pääministerille.Susan Ruusunen on toisissa maailmassa.

TOIVOTTAVASTI tuota ”imukohtaa” oli hiukan edes nopeutettu 🙂 Muutenhan tuossa repeis a) perna b) vatsalaukku c) KAIKKI alavatsan sisäelimet! Noin nopeesti voi edes pestä hampaitaan 😉

Hehehee mahtavaa viihdettä! Hieno nähdä että noin epätodellisen oloinen ihminen hirnuu läskeistään ja saa varmaan hyvät alennukset Jylhältä! On se ihmeellistä ja outoa!

jos nyt oot ollu rasvaimussa niin älä enään vedä vatsaa sisään. LÄSKI!

Siis voi itkunpitku. Eikös Susanin pitänyt olla niiiin kamalan kyllästynyt kaikkeen julkisuuteen? Tämä video omasta rasvaimusta auttaa siis varmasti siihen dilemmaan… Järki hoi Susan! Kuinka säälittäväks voi ihminen mennä?

Onko naiset todella noin kateellisia Susan Ruususelle?

Terveyslehdet on täynnä kaiken maailman imuja ja lisiä ja niitä luetaan kuin raamattua. Kyllä niistäkin jutuista mallit tienaa. Lopettakaa jo toi horina ja oman hännän nostaminen. Susan vaikuttaa ihan kivalta tytöltä.

miksi tota piikkiä täytyy hakata noin täysillä mahaan? Voisin itse harkita, mutta sanoisin kirurgille että ottaa ihan rauhallisesti:)

Hyvin sanottu nimimerkki: Turmion tiellä , koska mä ajattelen ihan samoin !!

jani80 (vierailija) Kuule ota se… sillä ei ole muita ,sanoi haastattelussa ja kuulit varmaan. Eikä sitä kukaaa muu edes huolis.

Susan ruusunen vaikuttaa tosi menevältä ja hauskalta tyypiltä. Kelpais mulle. 🙂

Tiina Jylhä haastattelemassa Susan Ruususta ja hänen sisartaan. Voidaanko tästä mennä enää alemmas?

ettekös ole kaikki itse tästä videosta kiinnostuneita, kun sen kerran olette katsoneet…

Huh huh, ei tule mieleen yhtä julkisuus kipeätä kuin tämä ”ruusunen”. Ottaa todella kaikki irti tilanteesta eikä suostu katoamaan. Kuka hullu on kiinnostunut , ei voi ymmärtää.Lehdistökin oudon kiinnostunut . Ei voi olla ärsyttävämpää lööppiä iltasanomassa kuin Susan.

Jos olisi rahaa niin menisin poistattamaan rasvoja mahasta ja vähän reisistäkin.
Lopputulos on niin upea:)

Haha, kaikkein pelottavinta ja ajatuksia herättävää oli että ajauidin sivustolle ja
Katsoin tämän loppuun asti.

pankaa jo lopullisesti sivuun toi ruususka.ketä kiinnostaa sen läskit

Toivottavasti ei ikään tarvitse noin alas vaipua, että rasvaimua pitää esitellä lehdessä. No rahastahan tällaista tehdään.

Nukutuksessahan tuo tehdään, kunhan ei vaan nukahda sadaksi vuodeksi.

Oma kommentti