Tukiaiset poistetaan ravintolasta

Pori, marraskuu 2013. Ei mennyt kuten Strömsössä.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Tuossa ulosheittovideossa näkyi se kuuluisa valkea kaniturkki. Tuksu on kertonut olevansa suuri eläintenystävä.Kaniturkkia taisi velli pitää kerran päällään. Sopi yhtä hyvin kuin hajuvesi lihapulliin.
Ihmeellinen ajattelutapa Tuksulla. Vaikka rikokset on sovitettu ”vapaaehtoistyöllä” niin rikosrekisteri on ja pysyy. Rikosrekisteriotetta voi vaatia esim. työnantaja. Jouduin itse tilamaan sen kun olin ulkomaisen työnantajan palveluksessa. Onneksi se oli puhdas, sillä muuten en olisi saanut ko. työpaikkaa.
Olisi aika hauskaa jos Tuksu hakisi tulevaisuudessa töitä ja hänen pitäisi esittää tuo ote. ? Tuksu ei taida ymmärtää, että tanssi-ja laulukeikat ovat ohitse. Ehkä vielä jokin kebabpaikka voi hänet tilata, mutta töitä ei ole 24/7. Tuksusta ei ole opiskelemaan tuolla v-tumaisella ja sairaalla luonteellaan. Hän oli luetellut CV:aan myös keskenjääneet opiskelut. Se ei anna hyvää kuvaa hakijasta. Se kertoo työnantajalle, ettei ko. tyyppi osaa ryhdistäytyä ja pyrkiä tavoitteisiinsa. Se kertoo myös laiskuudesta. Miesmaku CV:ssa on melko ihmeellistä. Kuin Tuksu odottaisi työpaikkaromanssia ja työnantajan pitäisi hoitaa se asia.

Rikosrekisterimerkintä vanhenee viidessä (5) vuodessa.

Oma kommentti