Hymytyttöristeily 2010

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hymytyttö

Kommentit

seksikkäitä upeavartaloisia naisia kaikki!oikeita herkkupeppuja!saisipa antaa tuollaisille kunnon uroksen hoitoa!naiset sais kyllä kunnon nautinnot!

Eiköhän tuo arvostelu tehdä kuitenkin sen hetkisen olemuksen perusteella, eikä sen millainen mahdollisesti tulee olemaan parin vuoden päästä…
Ja näissä kisoissa ei mennä tissin tai perseen mitalla ohi, vaan kokonaisuus (jota lukijat eivät näe) ratkaisee. On taas laadukkaita kommentteja ja todella syvällisiä mielipiteitä havaittavissa, ja ilmeisesti oikein asiantuntijan lausuntoja… huoh…

Näitä riukuperseisiä tyttöjä kyllä löytyy joka kylältä,muutama vuosi lisää niin näkis selluliitti pehvoja.Pantaisiin arvionnit uusiksi !

Vai on numero neljä miehinen? Mä olen varmaan sit homo, kun tykkään tuollaisesta hel-ve-tin kiinteästä kropasta, hoikasta sellaisesta, ja pienestä pulleasta pyllystä.
Menkää te isännät sinne maatiloillenne puristelemaan ehtoisten lupsakoitten emäntöjenne rintamuksia, annetaan meille kaupunkilaisjannuille nämä tiukat tiinat, joita nelonenkin edustaa.
Oona Hosko ja ja Linda Ojonen edustavat myös ihanaa pieniperseisten hoikkalantioisten missien namisarjaa. Kyllä pa…

Yhdyn edellisees! Ei tuota silmäniloa tuollaista katsoa! Numerolla 1 taas on ihana naisellinen vartalo! Tuollaiset pikkupojan kroppaiset kalpenee kummasti hänen rinnallaan!

Saako hymytyttö kisoihin osallistuu miehetkin nykyään? Itse vaatisin kyllä sukupuolentarkastusta kisaajalle numero 4? Naama on iha miehen ja vartaloakaan ei voi sanoa naisen vartaloksi kun ei ole rintaa eikä lantiota. Ei kaunista katsottavaa. Meikilläkään ei saa ihmeitä aikaan! Hyvä tyttö pysy peräkylillä mistä luultavasti olet lähtöisinkin.

Numero 6 on kyl aika laiskan näköne. Liikkeetki ko muulilla.

Tuo Aso on kyllä aika niljake, ei voi mitään… Nätti tyttö kuitenkin voitti-

Oma kommentti