Ahdin tassu on yhä täysin terve

Ahti SaranpääMuistattehan Göteborgin liepeillä asuvan Ahti Saranpään, josta olemme kertoneet Terveys-Hymyn numeroissamme 9/2008 ja 2/2009? Ahdin käsi on edelleen priimakunnossa.

Niin kuin syyskuun lopussa otetusta kuvasta näkyy, Ahti Saranpään, 67, käsi on täysin terve. Hän kertoo kuitenkin käyttävänsä La Cure -voidetta päivittäin.

Ahdilla on vuosien mittaan ollut merkillisiä ihottumia sekä vasemmassa jalassa että oikeassa kädessä. Vielä pari vuotta sitten hänen oikea kämmenensä näytti todella pahalta, mutta nykyään se on täysin terve. Ihottumasta ei ole jälkeäkään.

Ahti pääsi vaivastaan eroon sen jälkeen, kun hänen Ruotsissa asuva veljensä sattui lukemaan Terveys-Hymyssä 8/2007 olleen jutun Sami Laitakarista ja Kuolleenmeren suolasta valmistetusta La Cure -tuotesarjasta. Ahdin veli kertoi erään tuttavansa saaneen omat ihottumansa katoamaan La Cure -voiteella.

– Rupesin kokeilemaan samaa valmistetta ja voitelin käteni monta kertaa päivässä, Ahti kertoo. – Laitoin voiteen päälle sideharsotupon, sitten pumpulihanskan ja sen jälkeen vielä polkupyörähanskan.

– Parantuminen alkoi melkein heti, ja jo runsaan viikon kuluttua käsi oli paljon parempi. Toukokuussa tilanne oli helpottunut entisestään ja heinäkuussa käsi oli melkein terve. Koko ajan mentiin parempaan suuntaan ja viimein loppuvuodesta voin sanoa, että vaivat olivat kerta kaikkiaan takanapäin. Nykyään käteni on täysin terve.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuvat: Ahti Saranpää

Terveys-Hymy 11-09

Teksti:La Cure
Avainsanat: ihottuma, Kuolleenmeren suola

Kommentit

Oma kommentti