Äiti ja poika ovat tyytyväisiä

Kun sekä äiti että poika ovat tyytyväisiä samaan tuotteeseen, asiat ovat mallillaan. Johanna Koskinen ja hänen kymmenvuotias Onni-poikansa ovat löytäneet helpotusta saksalaisesta entsyymivalmisteesta.

Helsinkiläinen Johanna Koskinen, 39, totisesti tietää, mistä puhuu, sillä hän toimii Ruohonjuuri-ketjun markkinointi- ja ostopäällikkönä. Ketju on luomutuotteiden, superfoodien, terveystuotteiden ja luonnonkosmetiikan vähittäiskauppaketju. Ketjulla on ikää jo 33 vuotta.

– Meillä on tällä hetkellä Suomessa seitsemän myymälää ja marraskuun puolivälissä Raisiossa avataan kahdeksas. Sen lisäksi meillä on verkkokauppa.

Johanna on ollut nykyisessä työtehtävässään kymmenkunta vuotta, mutta Ruohonjuuren palveluksessa vuosia on vierähtänyt jo 17. Sitä ennen hän teki kaikenlaista, oli töissä muun muassa kahvilassa ja baarissa ja jonkun aikaa myös Keskisuomalaisen toimittajana.

Johanna asuu kymmenvuotiaan Onni-poikansa kanssa. Onni käy neljättä luokkaa, on äidin mukaan aktiivinen ja elämäniloinen poika, kova säheltämään niin kuin kymmenvuotiaan viikarin kuuluukin. Onni harrastaa vapaapalokuntatoimintaa ja draamakerhoa, lempiruoka on avokadopasta.

Uutuuksista selvää

Sekä Onni että hänen äitinsä ovat terveitä. Johannalla ei ole koskaan ollut yhtään reseptilääkettä.

– Terveysongelmia ei ole. Kun on täällä töissä, tulee tosi paljon käytettyä meidän tuotteitamme. Miksei käyttäisi, kun tietää niistä ja niiden hyvistä puolista.

Muutama vuosi sitten Ruohonjuuren valikoimaan tulivat myös Harmonian Regulat-tuotteet. Johanna ottaa aina tarkasti selvää uusista valmisteista, ja Regulat täytti helposti firman tuotekriteerit, koska saksalainen entsyymivalmiste sisältää kasviksia, hedelmiä ja pähkinöitä.

– Työkaverit suosittelivat sitä minullekin, koska se on niin kokonaisvaltaisesti terveydelle hyvä tuote. Aloitin sen kokeilun puolitoista vuotta sitten. Heti, kun sitä maistoi, tuntui aivan mahtavalta ja vaikka minulla ei varsinaisesti vatsaongelmia ollutkaan, se tuntui erityisesti juuri vatsassa. Tuntui, että tää on just mulle hyvä, tuli tasapainoinen olo. Sen maku oli sellainen, että kroppa suorastaan vaati sitä.

Apua Onnillekin

Johanna on koko ajan käyttänyt Regulatin perusversiota. Hän alkoi antaa sitä myös pojalleen, ja todella miellyttävin seurauksin.

– Onnilla ilmeni jonkun verran yöheräilyä. Hän saattoi herätä keskellä yötä, kävi vessassa eikä heti sen jälkeen saanut unta. Silloin tietysti minäkin heräsin enkä itsekään saanut heti unen päästä kiinni, ennen kuin otin ruusujuuriuutetta. Kesti ehkä pari kuukautta, kun Onni alkoi nukkua yönsä.

– Kun hän nyt menee illalla nukkumaan, hän nukkuu koko yön kuin tukki. Ei heräile kertaakaan kesken unien.

Johanna sanoo, että sekä hän että Onni ovat pysyneet myös koko Regulatin ottamisen ajan täysin terveinä. Ei ole flunssa iskenyt. Johanna ei edes muista, koska kaksikko olisi ollut viimeksi sairaana.

Vastustuskyky on noussut, joten voidaan sanoa, että heistä on tullut entistä vastustamattomampia.

– On se tuonut mukanaan myös pirteyttä, Johanna toteaa.

– Sehän tutkitusti nostaa energiatasoa kropassa. Voi sanoa, että jaksaminen on lisääntynyt ja stressi vähentynyt. Olen tosin aina ollut hyvin elinvoimainen enkä juuri koskaan tunne itseäni väsyneeksi, ehkä kuitenkin joskus rankan työpäivän jälkeen illalla.

Tärkeitä asioita

Tärkeä pointti Regulatin nauttimisessa on sen vaikutus entsyymitoimintaan.

– Se tukee suoliston omaa mikrobikantaa, mikä on tosi tärkeä juttu, sillä suoliston terveydellä on hyvin kokonaisvaltainen vaikutus aivojen toimintaan, mielialaan ja yleiseen hyvinvointiin. On ihan kiva, jos pystyy pysymään skarppina, sillä työni on tosi hektistä. Haluan, että jatkossakin paletti pysyy kasassa ja että perusjutut ovat kunnossa.

Johanna on saanut runsaasti palautetta myös asiakkailta.

– Yleensä se liittyy vatsan toimintaan. Ihmisillä on tosi paljon vatsaongelmia, joihin Regulat on tuonut avun. On närästystä, ummetusta, ripulia, vatsan kivistystä ja möyrimistä. Regulat tasapainottaa elimistön entsyymitoimintaa, ja kun nämä jutut saadaan kuntoon, asiat alkavat luistaa.

Toinen alue, josta on tullut kiitosta, on iho-ongelmien helpottuminen. Regulat on myös näihin juttuihin hyvä, ja myös ulkoisesti käytettynä. 

Teksti Reijo Ikävalko

Kuva Matti Matikainen

Terveys-Hymy 10-2015

Teksti: Hymy
Avainsanat: energia, vastustuskyky, iho-ongelma, yöheräily, vatsan hyvinvointi, vatsaongelma, entsyymitoiminta, suoliston hyvinvointi

Kommentit

Oma kommentti